Kristijano Ronaldo

Ronaldo se priključio humanoj akciji za pomoć maloj Sofiji

Petostruki najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo uključio se u humanu akciju za liječenje jednogodišnje Sofije Markuljević iz Beograda, koja boluje od rijetke bolesti spinalne mišićne atrofije.

Ronaldo u izolaciji uživa sa vjerenicom i djecom

Ako postoji pozitivna strana pandemije, to je svakako to što svi imaju više vremena za svoje najmilije, a djeca popularnog fudbalera Kristijana Ronalda ovih dana i te kako uživaju.

Ronaldo otkrio Del Pjeru: Zaslužio si Zlatnu loptu

Nekada najbolji fudbaler svijeta Brazilac Ronaldo u Instagramu "lajvu" sa Alesandrom Del Pjerom rekao je nekadašnjem kapitenu Juventusa da je zaslužio da osvoji Zlatnu loptu.

Ronaldova sljedeća stanica MLS?

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, mogao bi poslije Juventusa da se preseli u Sjedinjene Američke Države i potpiše za neki klub iz MLS.

Ronaldo i saigrači pomažu amaterske klubove

Fudbaler Juvantusa Kristijano Ronaldo i njegovi saigrači iz reprezentacije Portugala odrekli su se polovine bonusa za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ronaldo postao vlasnik jednog od deset Bugattija Centodieci

​Portugalska fudbalska zvijezda Kristijano Ronaldo je za ultrasportski automobil koji će Bugatti napraviti u samo deset primjeraka izdvojio devet miliona dolara.

Ronaldo bi zbog pandemije mogao da ostane bez 10 miliona evra

Kristijano Ronaldo bi mogao da ostane bez čak 10 miliona evra zbog pandemije virusa korona.

Dirljiva ispovijest Ronalda: Majka je gladovala kako ja ne bih

Kristijano Ronaldo vratio se u Torino nakon što je posljednjih dana boravio u Portugalu zbog toga što je njegova majka Maria Dolores Aveiro (65) u utorak doživjela moždani udar.

Majka Kristijana Ronalda imala moždani udar

Dolores Alveiro, majka Kristijana Ronalda, preživjela je moždani udar, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu u Funšalu.

Ronaldo poludio zbog navijača koji je utrčao na teren zbog njega

Kristijano Ronaldo je imao tešku noć, pošto je njegov Juventus poražen u Lionu sa 1:0, a on se nije istakao.

Najčitanije