Kristijano Ronaldo

Ronaldo supruzi daje džeparac

Ako je vjerovati svjetskim medijima jedan od najboljih fudbalera današnjice i član Juventusa Kristijano Ronaldo svojoj supruzi Georgini Rodrigez mjesečno plaća skoro 100.000 evra. Jedni pišu da joj plaća kako bi bila kući i odgajala njegovih četvrto djece, dok drugi imaju teoruju da taj iznos daje kako bi mogla da živi luksuzno i često putuje.

Kristijano Ronaldo - savršena investicija

Italijanski Juventus zaprepastio je fudbalsku javnost kad je platio 100.000.000 evra za transfer tada 33-godišnjeg Kristijana Ronalda.

Ronaldo proslavio rođendan: Mislio sam da ću sa 35 biti ribar

Kristijano Ronaldo sinoć je proslavio 35. rođendan, a povodom toga dao je veliki intervju za list "A Bola" u rodnom Portugalu.

Ronaldo sam sebi čestitao rođendan

Zvijezda Juventusa i reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo danas slavi 35. rođendan.

Ronaldo: Kobi, inspiracija za mnoge; Mesi: Napustio nas je genije

Svijet je šokirala vijest o smrti jednog od najvećih košarkaša u istoriji ovog sporta Kobija Brajanta, a mnoge slavne ličnosti se opraštaju od legende.

Ronaldo najuticajni fudbaler u Kini

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo najuticajni je fudbaler na onlajn platformama u Kini, pokazuje godišnji izjveštaj digitalne marketinške agencije "Mailman".

Englezi optužuju UEFA: Promjenom formacije ugurali Ronalda u tim godine

Fudbalski fanovi širom svijeta izglasali su na UEFA stranici tim godine u formaciji 4-2-4.

Džeko: Ne žalim za Interom

Fudbaler Rome Edin Džeko rekao je da ne žali što je prošle godine odbio ponudu da pređe u Inter.

Ronaldo kao iz atlasa anatomije, zastrašujuća definicija

Mnogo toga je već rečeno o Ronaldovim fizičkim predispozicijama. Sasvim malo tu ima genetike, a za ono što ga sad čini možda i najspremnijim igračem na svijetu, zaslužan je sam.

Đoković: Ronaldo me je impresionirao

Novak Đoković svjetska teniska zvijezda i Kristijano Ronaldo svjetska fudbalska zvijezda trenirali su zajedno u jednoj teretani u Dubaiju. Novak se sprema za Australijan open, a Kristijano je iskoristio pauzu tokom Božićnih praznika u Italiji.

Najčitanije