Kristina Mandarina

Kristina Mandarina rastužila obožavaoce svojom najavom

Najpopularnija prodavačica mandarina u Hrvatskoj Kristina Penava (20) poznata je po svojim bujnim grudima pa tako nije oduševila obožavaoce na društvenim mrežama kada ih je obavijestila o tome da će ići na smanjivanje.

Kristina Mandarina se fotografisala bez grudnjaka i raspametila fanove

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina ponovo je zagolicala maštu fanova objavom na društvenoj mreži Instagram.

Kristina Mandarina: Nisam na snimku, djevojka je deblja tri puta

Ovih dana internetom kruži porno snimak na kojem je, kako brojni fanovi tvrde, najpoznatija prodavačica voća na Balkanu Kristina Penava poznatija kao Kristina Mandarina.

Kristina Mandarina se pohvalila novom tetovažom

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina ne prestaje da popunjava medijski prostor u Hrvatskoj ali i u regionu.

Kristina Mandarina na "Mandarino Partyju" promovisala omiljeno voće

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, a vjerovatno i u regionu, Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina krenula je na turneju po Hrvatskoj, kojom promoviše svoje omiljeno voće mandarine i sve napravljeno od njih.

Kristina Mandarina se vratila na posao

Kristina Mandarina s prodajom voća po kojem je dobila nadimak počela je jutros u 9 sati, ali pretjerane gužve ovog puta nije bilo.

Kristina otkrila kada se vraća na štand: "Dođite na dozu vitamina C"

Zbog brojnih kupaca i slave koju je stekla preko noći, prodavačica mandarina Kristina Penava (20), poznata i kao Kristina Mandarina, odlučila je da uzme zasluženi odmor i zamijeni štand u Bestovju, zabavom u Beogradu.

Kristina Mandarina javila se iz Beograda sa novim izgledom

Na štandu s mandarinama više je nema, no atraktivna prodavačica Kristina Penava postala je veoma aktivna na Instagramu. Tako je juče sa svojim pratiteljima, čiji se broj u tri dana povećao za 37 hiljada, podijelila promjenu svog izgleda.

Kristina Mandarina nije više prodavačica mandarina, dala otkaz

Svi oni koji su se danas zaputili na štand s mandarinama kod Podsusedskog mosta kako bi vidjeli najpoznatiju hrvatsku prodavačicu ovog voća Kristinu Penavu ostali su razočarani.

Najatraktivnija prodavačica mandarina Kristina "zapalila" region

Velika gužva na Podsusedskom mostu, koji spaja Zagreb i Bestovje, ovih je dana izazvana neretvanskim mandarinama. Svi staju na štand na kojem prodaje Kristina, a ona svaki dan rasproda sve.

Najčitanije