Krit

Novi zemljotres kod Krita

ATINA - Zemljotres jačine 3,7 po Rihteru zabilježen je danas kod Krita, objavio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

Poslije dva zemljotresa u Grčkoj, mini-cunami: "Sklanjajte se"

Zemljotres jačine 6,2 stepena Rihterove skale osjetio se u Grčkoj.

Razoran zemljotres pogodio Krit, ubrzo se osjetio još jedan

Razoran zemljotres jačine 6,2 stepeni Rihterove skale pogodio je Krit.

Novi snažan zemljotres na Kritu

ATINA - Nakon nemirne noći i više snažnih potresa koji su juče pogodili Krit, žitelje Irakliona probudio je ovoga jutra novi snažan zemljotres jačine preko pet stepeni Rihterove skale.

Snažan zemljotres na Kritu

ATINA - Zemljotres magnitude 6,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas grčko ostrvo Krit, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC).

Potonuo jedrenjak, traga se za nestalima

ATINA - U Grčkoj traje potraga za migrantima koji su nestali nakon što je njihov jedrenjak potonuo kod Krita, saopštilo je grčko Ministarstvo brodarstva.

Ponovo zemljotres u Grčkoj

ATINA - Plitak zemljotres magnitude 4,2 dogodio se nedaleko od Herakliona na grčkom ostrvu Krit, saopštila je Nacionalna opservatorija u Atini.

Veliki požar na Kritu, evakuisani kamperi

ATINA - Veliki šumski požar izbio je danas na Kritu, u blizini šume palmi Preveli, na jugu ostrva, prenijeli su grčki mediji.

Zemljotres na Kritu

ATINA - Na grčkom ostrvu Krit danas se osjetio zemljotres, a epicentar je bio u moru, 52 kiometara sjeveroistočno od Sitije, saopštio je atinski Institut za geodinamiku.

Zajedničke vojne vježbe UAE i Grčke na Kritu

ATINA - Ujedinjeni Arapski Emirati šalju ratne avione na južno grčko ostrvo Krit radi zajedničke obuke sa vazdušnim snagama Grčke, saopštili su danas zvaničnici Atine dok vojne tenzije između Grčke i susjedne Turske i dalje traju.

Najčitanije