Kritika

Spojler (ne) znači smak svijeta

Kako u današnje vrijeme niko ne gleda filmove i serije baš u isto vrijeme, već je dosta sadržaja dostupno za strimovanje preko interneta, često se može desiti da na internetu ljubitelji sedme umjetnosti naiđu na spojlere. U pitanju su komentari obožavalaca koji su pogledali neko ostvarenje, a u kome oni otkrivaju neki ključni trenutak filma ili serije koji drugima kvari gledanje.

Filmski klišei od kojih publika zazire

Filmska ostvarenja sa svakom novom premijerom nastoje publici da prikažu što realističnije događaje na velikom platnu. Ipak preveliki trud filmskih tvoraca da likovi i događaji prenesu pravu sliku dovodi do klišea koji iritiraju publiku.

Sin Pabla Eskobara napravio spisak zamjerki na seriju “Narcos”

Mega popularna serija “Narcos”, koja prati životnu priču Pabla Eskobara, jednog od najpoznatijih kriminalaca u istoriji, ne prestaje intrigirati fanove širom svijeta, kojih je sve više. No, pojavljuju se i izolovani glasovi kritike, a jedan od najzanimljivijih dolazi iz Pablovog porodičnog kruga.

Dol žestoko kritikovao domaće političare: Sada mi je jasno zašto mladi odlaze iz BiH

SARAJEVO - Predsjednik Evropske narodne partije (EPP) Džozef Dol žestoko je kritikovao domaće funkcionere nakon niza sastanka s bh. političarima.

Najčitanije