Krivolov

Naoružan iz BiH upao u Hrvatsku: Uperio pušku u policajca pa uhapšen

SISAK - Naoružan poluautomatskom puškom 40-godišnji državljanin BiH ilegalno je prešao u Hrvatsku radi krivolova, nakon čega ga je uhapsila policija.

Uspješno okončana drama: Medvjed spasen iz zamke krivolovaca

KNEŽEVO - Interventni tim, koji čine predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Lovačkog saveza RS i veterinari, juče je na teritoriji Kneževa uspješno završio akciju spasavanja medvjeda koji se zapetljao u zamku krivolovaca, tako što je zvijer uspavao puškom za uspavljivanje.

Duraković: Jesam lovac, ali nisam krivolovac

SREBRENICA - Istina je da sam ja lovac, ali svaki put kada sam išao u bilo koji oblik lova, to je bilo u skladu sa propisima šumskog gazdinstva, rekao je za "Nezavisne" Ćamil Duraković, bivši načelnik Srebrenice, nakon što se u medijima pojavila informacija kojom se on povezuje sa nezakonitim odstrelom divokoza u rejonu Crni potok i kanjonu jezera Perućac.

Rendžeri NP "Sutjeska dronom" i kamerama u borbi protiv krivolovaca

FOČA - Područje Nacionalnog parka "Sutjeska" trenutno nastanjuje oko 800 divokoza, a da bi se dostigao optimalan kapacitet staništa od 1.300 jedinki, ova javna ustanova je "objavila rat" krivolovcima i uz pomoć drona i druge savremene opreme sve je uspješnija u toj borbi.

Trebinjac nezakonito lovio, pa uhvaćen prilikom uviđaja saobraćajke

TREBINJE - J.B.iz Trebinja uhvaćeno je u krivolovu, nakon što je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Tuli, saopšteno je iz policijske uprave Trebinje.

Otac i sin tokom krivolova ubili muškarca, drugog ranili?

ZAVIDOVIĆI - Jedna osoba je ubijena, a druga teško ranjena u pucnjavi koja se sinoć oko 21:30 sati dogodila u mjestu Stog kod Zavidovića.

Najčitanije