Kružni tok

Kružni tok na Laušu do 20. juna

BANJALUKA - Izgradnja kružnog toka u banjalučkom naselju Lauš, kod restorana "Sirano", napreduje predviđenom dinamikom i trebalo bi da bude završena do 20. juna, kada je i rok za okončanje radova, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Završen kružni tok na Malti

BANJALUKA - Nova montažna kružna raskrsnica na Malti, na ukrštanju Ulice Trive Amelice sa Ulicom dr Mladena Stojanovića, postavljena je danas, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Kružna raskrsnica na Malti gotova do 16 časova

BANJALUKA - Počela je montaža kružne raskrsnica na Malti, odnosno na ukrštanju Ulice Trive Amelica sa Ulicom Dr Mladena Stojanovića, a ovi radovi bi trebali biti završeni danas do 16 časova, rekli su u Gradskoj upravi.

Ozvaničen početak gradnje: Modriča dobija kružni tok

MODRIČA - U Modriči je danas počela izgradnja raskrsnice sa kružnim tokom na ukrštanju Tarevačke ulice sa regionanim putevima Modriča-Doboj i Gradačac-Odžak, za šta je preduzeće "Putevi Republike Srpske" izdvojilo 460.000 KM.

Počeli radovi na izgradnji kružnog toka kod "Mljekare"

BANJALUKA - Počeli su pripremni radovi za izradu novog asfaltnog sloja kod Mljekare, odnosno na ukrštanju Ulice Trive Amelica sa Ulicom Dr Mladena Stojanovića, jer je postojeći oštećen i pojavili su se kolotrazi.

Vozači, poziv za strpljenje: Počela gradnja kružnog toka kod "Sirana"

BANJALUKA - Jedna od najfrekventijih raskrsnica u gradu, kod restorana "Sirano", koja vodi prema Laušu i Paprikovcu, uskoro će biti transformisana u kružni tok, u okviru strateških planova za rasterećenje saobraćaja na svim važnijim čvorištima na području grada.

Počela izgradnja kružnog toka na Laušu

BANJALUKA - Izgradnja kružne raskrsnice kod restorana Sirano, na Laušu počela je danas.

Novi kružni tok na raskrsnici kod Policijske uprave

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je danas tender za gradnju nove kružne raskrsnice, na prometnom ukrštanju kod sjedišta Policijske uprave. Gradnjom novog kružnog toka, u vrijednosti od oko 370.000 KM, nastoji se što više rastereti saobraćaj u ovom dijelu grada.

Kružni tok kod "Delta planeta" svečano pušten u rad

BANJALUKA - Novoizgrađena kružna raskrsnica kod šoping-centra "Delta planet", jedna od najvećih u gradu, danas je puštena u rad.

Potpuna obustava saobraćaja od pijace prema Rebrovcu

BANJALUKA - Na dionici magistralnog puta od pijace prema Rebrovcu u Banjaluci na snazi je višečasovna potpuna obustava saboraćaja, povodom današnjeg otvaranja novoizgrađenog kružnog toka kod poslovnog objekta "Delta planet".

Najčitanije