Kružni tok

Formiran privremeni kružni tok kod "Lesnine"

BANJALUKA - U okviru izgradnje velike kružne raskrsnice kod "Lesnine" u Banjaluci, krajem prošle sedmice počeo je da funkcioniše kružni saobraćaj, kao privremeno rješenje do završetka ovog projekta.

Kružni tok kod "Lesnine" biće gotov u septembru

Izgradnja kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 u Ulici knjaza Miloša s ulicama Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljića kod "Lesnine" odvija se predviđenom dinamikom i već su postavljeni ivičnjaci izlivnih i ulivnih kolovoznih traka, rekli su u "Putevima RS", koji finansiraju ovaj projekat.

Za desetak dana kružni tok kod "Lesnine"

BANJALUKA - U okviru izgradnje kružne raskrsnice kod "Lesnine" radi se na proširenju okolnih saobraćajnica da bi već u narednih 10 do 15 dana bio formiran kružni tok saobraćaja, zbog čega se apeluje da vozači prilikom prolaska kroz ovu raskrsnicu poštuju privremenu signalizaciju i prilagode vožnju trenutnim uslovima, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Počela gradnja 11. kružnog toka u Banjaluci

​BANJALUKA – U Banjaluci jutros je počela gradnja 11. kružnog toka kod "Lesnine", potvrdio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Počela izgradnja kružnog kod 'Lesnine', zatvoren saobraćaj iz pravca 'Tropika'

​U okviru pripremnih radova na izgradnji nove kružne raskrsnice kod "Lesnine", od danas je zatvoren saobraćaj iz pravca Ulice Ivana Gorana Kovačića, od "Tropika" prema ukrštanju sa Ulicom braće Pišteljića.

Kreće izgradnja kružnog toka kod "Lesnine"

BANJALUKA - Pripreme za izgradnju kružnog toka kod "Lesnine" počele su postavljanjem signalizacije na ovoj raskrsnici, potvrdili su za "Nezavisne" u "Putevima RS".

Gradnja kružnog toka kod "Lesnine" od marta?

BANJALUKA - Sredinom marta i početkom građevinske sezone trebalo bi da počne izgradnja kružne raskrsnice kod "Lesnine", rekli su za "Nezavisne" u "Putevima RS".

Neobični putokazi osvanuli na kružnom toku u Mostaru

Na kružnom toku u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru prema nekadašnjioj Staklenoj banci osvanuli su neobični putokazi - "uzbrdo-nizbrdo" i "doli-gori".

Na proljeće izgradnja kružnog toka kod "Lesnine" u Banjaluci

BANJALUKA - JP Putevi Republike Srpske raspisalo je javnu nabavku za izgradnju velikog kružnog toka na Istočnom tranzitu u Banjaluci, kod "Lesnine", u procjenjenoj vrijednosti od dva miliona KM.

Ovce "okupirale" kružni tok

Nikada nisam vidio takvo nešto, na kružnom toku ih je bilo valjda 200. Niko ih nije čuvao, nisam vidio nikakvog pastira. Policija je bila tamo i niko više.

Najčitanije