Kružni tok

Pušten u saobraćaj kružni tok kod Policijske uprave

BANJALUKA - Kružna raskrsnica u blizini Policijske uprave na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića, Solunske i Kozarske u Banjaluci, vrijedna oko 370.000 KM, danas je zvanično puštena u saobraćaj.

Počela izgradnja kružnog toka na ulazu u Prijedor

PRIJEDOR - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je u Prijedoru da su resorno ministarstvo, Agencija za bezbjednost saobraćaja Srpske i "Putevi Republike Srpske" na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor prepoznali pet kritičnih tačaka, od kojih će jedna biti otklonjena kružnim tokom čija je gradnja danas počela.

Počela izgradnja kružne raskrsnice kod Policijske uprave

BANJALUKA - Izgradnja desetog kružnog toka u Banjaluci počela je danas na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića, Solunske i Skendera Kulenovića, u blizini Policisjke uprave, a vrijednost radova je 369.000 KM.

Javna nabavka za kružni tok kod "Lesnine" u septembru

​BANJALUKA - Javna nabavka za izgradnju kružne raskrsnice kod "Lesnine", ako sve prođe prema planu, mogla bi da bude raspisana već u septembru, rekao je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Pucanje cijevi oštetilo kružni tok na Malti

BANJALUKA - Pucanje vodovodne cijevi dovelo je do izlijevanja velikih količina vode i oštećenja kružne raskrsnice na Malti, a u Odjeljenju za saobraćaj i puteve kažu da bi se radovi na sanaciji trebali završiti ove sedmice.

Od petka novi kružni tok u Obilićevu

BANJALUKA - Novi kružni tok u naselju Obilićevo, na ukrštanju Istočnog tranzita sa Krfskom ulicom u petak bi trebao biti pušten u funkciju, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Kružni tok na Laušu zvanično pušten za saobraćaj

BANJALUKA - Kružni tok u naselju Lauš kod restorana "Sirano" večeras je svečano otvoren uz mnogobrojne građane i goste koji su se okupili.

Građani podijeljeni oko obustave saobraćaja kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na gradnji kružnog toka na Laušu, kod restorana "Sirano", saobraćaj će biti potpuno obustavljen od osam časova u subotu do 20 časova u ponedjeljak, saopštili su iz Gradske uprave.

Zbog završetka kružnog toka: Potpuna obustava saobraćaja na Laušu kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na izgradnji kružne raskrcnice na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića (kod restorana "Sirano"), biće potpuno obustavljen saobraćaj u vremenu od 8.00 časova 15. juna 2019. godine (subota) do 20.00 časova 17. juna (ponedjeljak), za sva vozila osim za autobuse na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju na pravcu Banjaluka – Saračica.

Izgradnja kružnog toka na Laušu: Ili obustava saobraćaja, ili produženje roka?

BANJALUKA - ​Rok za izgradnju kružnog toka na Laušu u Banjaluci je 20. juna, ali bi mogao biti pomjeren za desetak dana ako zahtjev "Kozaraputeva", izvođača radova, o obustavi saobraćaja od 15. do 18. juna na ovom dijelu Lauša ne bude odobren.

Najčitanije