Kružni tok

Kružna raskrsnica kod "Lesnine" puštena u promet

BANJALUKA - Nova kružna raskrsnica kod "Lesnine" u Banjaluci, vrijednosti 1,3 miliona KM, danas je puštena u saobraćaj, a novi kružni tok na ovako frekventnoj dionici će znatno umanjiti gužve i ubrzati protok saobraćaja.

U utorak otvaranje kružne raskrsnice kod "Lesnine"

Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i banjalučki gradonačelnik Igor Radojičić sutra će pustiti u saobraćaj novoizgrađenu kružnu raskrsnicu kod "Lesnine" u Banjaluci u koju je uloženo 1,3 miliona KM.

U pripremi novi kružni tok u Banjaluci

BANJALUKA - Nova kružna raskrnica biće izgrađena na spoju puta prema Univerzitetskom kliničkom centru na Paprikovcu i saobraćajnice u izgradnji preko nekadašnjeg "Voćnjaka", potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Novi kružni tok na Bulevaru cara Dušana

BANJALUKA - Na prostoru Bulevara cara Dušana, gdje se sada nalazi četvorokraka raskrsnica, kod knjižare "Kultura", planirana je izgradnja kružne raskrsnice, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Formiran privremeni kružni tok kod "Lesnine"

BANJALUKA - U okviru izgradnje velike kružne raskrsnice kod "Lesnine" u Banjaluci, krajem prošle sedmice počeo je da funkcioniše kružni saobraćaj, kao privremeno rješenje do završetka ovog projekta.

Kružni tok kod "Lesnine" biće gotov u septembru

Izgradnja kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 u Ulici knjaza Miloša s ulicama Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljića kod "Lesnine" odvija se predviđenom dinamikom i već su postavljeni ivičnjaci izlivnih i ulivnih kolovoznih traka, rekli su u "Putevima RS", koji finansiraju ovaj projekat.

Za desetak dana kružni tok kod "Lesnine"

BANJALUKA - U okviru izgradnje kružne raskrsnice kod "Lesnine" radi se na proširenju okolnih saobraćajnica da bi već u narednih 10 do 15 dana bio formiran kružni tok saobraćaja, zbog čega se apeluje da vozači prilikom prolaska kroz ovu raskrsnicu poštuju privremenu signalizaciju i prilagode vožnju trenutnim uslovima, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Počela gradnja 11. kružnog toka u Banjaluci

​BANJALUKA – U Banjaluci jutros je počela gradnja 11. kružnog toka kod "Lesnine", potvrdio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Počela izgradnja kružnog kod 'Lesnine', zatvoren saobraćaj iz pravca 'Tropika'

​U okviru pripremnih radova na izgradnji nove kružne raskrsnice kod "Lesnine", od danas je zatvoren saobraćaj iz pravca Ulice Ivana Gorana Kovačića, od "Tropika" prema ukrštanju sa Ulicom braće Pišteljića.

Kreće izgradnja kružnog toka kod "Lesnine"

BANJALUKA - Pripreme za izgradnju kružnog toka kod "Lesnine" počele su postavljanjem signalizacije na ovoj raskrsnici, potvrdili su za "Nezavisne" u "Putevima RS".

Najčitanije