Kružni tok

"Turbo" kružni tok - bezbjednije rješenje bez konfliktnih situacija

Zbog svog specifičnog dizajna, ovaj tip raskrsnice isključuje potrebu za prestrojavanjem vozila i moguće konfliktne situacije u kružnom toku.

Polomljen znak na kružnom toku u banjalučkom naselju Rosulje

Na nedavno izgrađenom i otvorenom kružnom toku u banjalučom naselju Rosulje kod bivše "Mljekare" polomljen je znak.

Kružna raskrsnica kod "Lesnine" puštena u promet

BANJALUKA - Nova kružna raskrsnica kod "Lesnine" u Banjaluci, vrijednosti 1,3 miliona KM, danas je puštena u saobraćaj, a novi kružni tok na ovako frekventnoj dionici će znatno umanjiti gužve i ubrzati protok saobraćaja.

U utorak otvaranje kružne raskrsnice kod "Lesnine"

Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i banjalučki gradonačelnik Igor Radojičić sutra će pustiti u saobraćaj novoizgrađenu kružnu raskrsnicu kod "Lesnine" u Banjaluci u koju je uloženo 1,3 miliona KM.

U pripremi novi kružni tok u Banjaluci

BANJALUKA - Nova kružna raskrnica biće izgrađena na spoju puta prema Univerzitetskom kliničkom centru na Paprikovcu i saobraćajnice u izgradnji preko nekadašnjeg "Voćnjaka", potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Novi kružni tok na Bulevaru cara Dušana

BANJALUKA - Na prostoru Bulevara cara Dušana, gdje se sada nalazi četvorokraka raskrsnica, kod knjižare "Kultura", planirana je izgradnja kružne raskrsnice, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Formiran privremeni kružni tok kod "Lesnine"

BANJALUKA - U okviru izgradnje velike kružne raskrsnice kod "Lesnine" u Banjaluci, krajem prošle sedmice počeo je da funkcioniše kružni saobraćaj, kao privremeno rješenje do završetka ovog projekta.

Kružni tok kod "Lesnine" biće gotov u septembru

Izgradnja kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 u Ulici knjaza Miloša s ulicama Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljića kod "Lesnine" odvija se predviđenom dinamikom i već su postavljeni ivičnjaci izlivnih i ulivnih kolovoznih traka, rekli su u "Putevima RS", koji finansiraju ovaj projekat.

Za desetak dana kružni tok kod "Lesnine"

BANJALUKA - U okviru izgradnje kružne raskrsnice kod "Lesnine" radi se na proširenju okolnih saobraćajnica da bi već u narednih 10 do 15 dana bio formiran kružni tok saobraćaja, zbog čega se apeluje da vozači prilikom prolaska kroz ovu raskrsnicu poštuju privremenu signalizaciju i prilagode vožnju trenutnim uslovima, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Počela gradnja 11. kružnog toka u Banjaluci

​BANJALUKA – U Banjaluci jutros je počela gradnja 11. kružnog toka kod "Lesnine", potvrdio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Najčitanije