Krunoslav Capak

Hrvatskoj prijeti nestašica špriceva i igala

ZAGREB - Nakon nestašica vakcina Hrvatskoj prijeti nestašica špriceva i igala, što bi ponovo moglo da zaustavi ili da uspori imunazaciju građana protiv virusa korona.

Capak: Hrvatska će obustaviti imunizaciju, nedostaje vakcina

ZAGREB - Hrvatska će morati da obustavi imunizaciju stanovništva protiv virusa korona, jer joj nedostaje Fajzerovih vakcina, rekao je danas direktor HZJZ Krunoslav Capak.

Capak: Prijavljene 122 sumnje na nuspojave cjepiva

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak istakao je da su do sada prijavljene 122 sumnje na nuspojave vakcine, od čega je jedna na vakcinu Moderne. Većina prijavljenih nuspojava su blage, radi se o lagano povišenoj tjelesnoj temperaturi, bolu na mjestu aplikacije, ali bilo je i nekoliko težih alergijskih reakcija.

Capak: Iz jedne bočice Fajzera izvlačimo šest-sedam doza

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje Krunoslav Capak izjavio je danas da je Hrvatska, ali i neke druge zemlje, shvatila da u Fajzerovim bočicama ima šest, a ne pet doza vakcina kako piše u deklaraciji.

Capak se izvinio zbog fotografisanja na kutiji vakcina

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Krunoslav Capak izvinio se što se jutros, nakon što je dočekao prve doze Fajzerove vakcine, fotografisao dok sjedi na kutiji u kojoj su dopremljene i naveo da je sjeo na kutiju u kojoj više nisu bile vakcine.

Capak: Kazne za nepridržavanje mjera između 100 i 200 evra

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak izjavio je danas da bi kazne za prekršioce mjera, za nenošenje maske u javnom prevozu ili u zatvorenim prostorima, trebalo da budu između 100 i 200 evra.

Capak: Realno 3.000 zaraženih za nekoliko dana, poslije pad

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje Krunoslav Capak ocijenio je večeras da je realno da će dnevni broj novozaraženih biti i 3.000, nakon čega bi trebalo da počne da opada.

Capak: Brzi testovi ipak nisu dovoljno pouzdani

ZAGREB - Brzi testovi na virus korona još su nedovoljno tačni, ali imaju primjenu u nekim situacijama kad treba brzo uraditi test, izjavio je danas direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje (HZJZ) Krunoslav Capak nakon sastanka koji su on i ministar zdravlja Vili Beroš održali danas s direktorima bolnica.

Capak: Hrvatska ne želi češki scenario

ZAGREB - Direktor Hrvatskog instituta za javno zdravlje Krunoslav Capak kaže da je zabrinut zbog porasta broja novozaraženih virusom korona u Hrvatskoj, koji je danas više od 740, ali dodaje da je to slučaj i u cijeloj Evropi.

Capak dobio prijetnje smrću

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak dobio je prijetnje smrću, a zagrebačka policija utvrđuje ko ih je uputio.

Najčitanije