Kruzer

Bh. državljani sa kruzera dolaze kući

TREBINJE - Bosanskohercegovački državljani, koji su radili na međunarodnim kruzerima, vraćaju se konačno svojim kućama, a jedna grupa njih ušla je danas iz Crne Gore u Bosnu i Hercegovinu na Graničnom prelazu Klobuk u Hercegovini.

Kruzer Rubi princes pristao u sidnejsku luku, posada i dalje na brodu

MELBURN/SIDNEJ - Kruzer Rubi princes pristao je u luku u Sindeju kako bi dobio pomoć za oboljele članove posade kojima je potrebno hitno medicinsko liječenje, prenosi Rojters.

Evakuacija kruzera u vodama Paname

PANAMA SITI - Stotinu putnika sa jednog kruzera u vodama Paname biće prebačeno na drugi brod, saopštile su danas panamske vlasti.

Kruzer "Kosta fortuna" pristaće sutra u Singapuru

SINGAPUR - Singapur će dozvoliti kruzeru "Kosta fortuna" da sutra pristane u tom gradu-državi, nakon što mu je zabranjeno da pristane u tajlandsku i malezijsku luku zbog straha od širenja virusa korona, saopštili su zvaničnici.

Posada kruzera u Malom Lošinju u karantinu

Posada manjeg kruzera, koji se od četvrtka nalazi u Malom Lošinju, je u karantinu.

Iskrcali se svi članovi posade kruzera u Japanu

TOKIO - Svi članovi posade kruzera "Diamond princess", koji je bio u karantinu u japanskoj luci Jokohama, danas su se iskrcali, saopštio je japanski ministar zdravlja Kacunobu Kato.

Devetoro srpskih državljana napustilo kruzer, smješeni u novi karantin

​Srpski državljani koji su se nalazili na kruzeru "Diamond Princess" u Japanu, a nisu bili pozitivni na virus korona, napustili su brod.

Zdravi putnici iskrcaće se danas sa kruzera u Japanu

TOKIO - Posljednji putnici sa "Diamond princess", čiji su nalazi na test za virus korona bili negativni, napustiće danas taj brod, pošto je okončan karantin koji je trajao od 3. februara i zbog kojeg su mnogi kritikovali vladu, saopštio je japanski ministar zdravlja Kacunobu Kato.

Dvoje državljana Srbije ukrcalo se na let za Evropu

BEOGRAD - Dvoje državljana Srbije, koji su se nalazili u karantinu na kruzeru "Dajmond princes" u Japanu, ukrcali su se na let za Evropu, potvrdio je ambasador Srbije u Japanu Nenad Glišić.

Preminulo dvoje putnika sa kruzera u Japanu

TOKIO - Japanska Vlada saopštila je danas da su preminule dvije osobe sa prekookeanskog broda "Diamond princess" koji je usidren u luci Jokohama i da su pozitivni rezultati ispitivanja na prisustvo virusa korona kod još dva službenika administracije.

Najčitanije