Kuća

I ako radite od kuće, pazite na leđa: Ustajte često i vježbajte

Pravilno držanje tijela je važan faktor u mnogo stvari. Pomaže u sprečavanju bolova u leđima te smanjuje šansu od osteoporoze u starijoj dobi. Osim zdravstvenih benefita, pravilno držanje daje utisak da ste mlađi i pristupačniji.

Večernja rutina uz koju ćete dan završiti na opuštajući način

Boravak kod kuće je trenutno jedan od najvažnijih načina spriječavanja širenja virusa korona, ali može biti i prilika za nakupljanjem kilograma ili nesanicu zbog manjka trošenja energije.

Društvene igre za cijelu porodicu

Jedan od najboljih načina da se porodica okupi i zajedno provodi slobodno vrijeme jeste igranje društvenih igara. Na taj način obezbijediće se zdrava zabava za djecu i za odrasle, a zajedničke aktivnost daće doprinos dodatnom zbližavanju porodice.

Zaglavili ste u kući? Uživajte u virtuelnom obilasku muzeja

Obezbijedili ste osnovne potrepštine i završili sve obaveze; šta raditi sa slobodnim vremenom u samoizolaciji?

Ponovo počela obnova Ćopićeve rodne kuće

HAŠANI - Počinju radovi na projektu obnove Ćopićeve rodne kuće, kazala je danas u Hašanima Tanja Đaković, pomoćnik ministra za kulturu u Vladi Republike Srpske, a Vlada je, po njenim riječima, obezbijedila 100.000 KM za izgradnju replike rodne kuće Branka Ćopića.

Čišćenje kuće alkoholom

Čišćenje kuće alkoholom predstavlja jedan od najlakših i najefektnijih načina za održavanje doma blistavim i čistim uz pomoć proizvoda koje svi uvijek imaju u kući.

Mali genijalac iz Zenice napravio "pametnu kuću"

​Da je Bosna i Hercegovina prepuna talenata, najbolje svjedoči 11-godišnji genijalac iz Zenice Dado Džidić, koji je primjer da se moderno doba u kojem živimo, ali i sve veća popularizacija interneta, na kojem mladi provode dosta vremena, mogu veoma uspješno iskoristiti.

"Twitter" zatražio od zaposlenih da rade od kuće

"Twitter" je obavijestio svoje radnike da treba da rade od kuće da bi se zaustavilo širenje virusa korona.

Pit Butidžidž okončao trku za Bijelu kuću

VAŠINGTON - Pit Butidžidž, koji je ušao u demokratsku predsjedničku trku kao relativno nepoznat političar da bi se, poslije neočekivanog uspona, pozicionirao kao budućnost stranke, okončao je svoju trku za Bijelu kuću.

U "Krajišku kuću" stiže 300 autohtonih proizvoda

BANJALUKA - Prodavnica domaćih proizvoda, odnosno poljoprivrednih prerađevina na tradicionalan način, "Krajiška kuća", predstavljena je danas u Gradskoj upravi poljoprivrednim proizvođačima, koji će imati mogućnost da u njoj plasiraju svoje proizvode.

Najčitanije