Kuća

U centru Trebinja otvorena “Krajiška kuća”

TREBINJE- Gradonačelnik Mirko Ćurić otvorio je u centru Trebinja, zajedno sa Draškom Ilićem, direktorom Centra za razvoj poljoprivrede i sela Grada Banjaluka i direktorom Agrarnog fonda Grada Trebinja Veselinom Dutinom, objekat „Krajiške kuće“, u kome će se na oko 60 kvadrata prodavati više od 500 krajiških proizvoda sa 120 gazdinstava iz Banjaluke i onog dijela Krajine koji joj gravitira.

Drugi put bačena bomba na kuću advokata Faruka Balijagića

TUZLA - U tuzlanskom naselju Kula sinoć oko dva sata bačena je bomba ispred kuće tuzlanskog advokata Faruka Balijagića, koji je u bjekstvu u Hrvatskoj.

"Krajiška kuća" od iduće sedmice u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju je sve spremno za otvaranje "Krajiške kuće", a u objektu u samom centru grada, u Ulici cara Lazara, koji je grad Trebinje adaptirao i pripremio za ove namjene, naći će se više od stotinu krajiških autohtonih proizvoda.

Šest činjenica o 11. septembru, danu rušenja simbola globalne moći

Jedanaestog septembra 2001. godine 19 terorista, povezanih za Al Kaidom, otelo je četiri aviona i izvelo samoubilačke napade na tlu SAD.

Bajden: Jedinstvo najveća snaga Amerike

VAŠINGTON - Američki predsjednik Džozef Bajden pozvao je na nacionalno jedinstvo uoči obilježavanja 20. godišnjice terorističkih napada 11. septembra u SAD, kada je poginulo 2.977 osoba.

Kako da zasadite ananas u kućnim uslovima

Ukoliko razmišljate da zasadite ananas u kućnim uslovima, evo šta sve treba da znate.

Četiri načina kako da se riješite paukova iz kuće

Hladna jesen nam je sve bliža, pa su insekti počeli da traže svoja skloništa, a omiljeno mjesto im je topla kuća.

Pet trendova koji su zavladali tržištem luksuznih malenih kuća

​Ako ste u potrazi za kreativnim idejama vezanim za to kako urediti maleni dom, po mogućstvu mobilnu kuću (eng. tiny house), ovi prijedlozi vam mogu biti korisni.

Bajden: Radujem se sastanku sa Zelenskim

VAŠINTGON - Predsjednik SAD Džozef Bajden istakao je da se raduje današnjem sastanku sa predsjednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim.

Mladi sa Daunovim sindromom predstavili svoje proizvode ispred Krajiške kuće

BANJALUKA - Na prvom sajmu poljoprivrednih proizvoda, koji je juče održan ispred "Krajiške kuće" u Banjaluci, mladi iz Daun sindrom centra predstavili su svoje proizvode koje su mjesecima unazad vrijedno pripremali i pravili.

Najčitanije