Kuća

Bijela kuća: Rusija bi u svakom trenutku mogla napasti Ukrajinu

WASHINGTON - Portparolka Bijele kuće Jen Psaki izjavila je da Sjedinjene Američke Države (SAD) upozoravaju na mogući napad Rusije na Ukrajinu i da ponovo poručuju da će se Moskva suočiti sa žestokim sankcijama ako se to dogodi.

Bijela kuća: Rusija stvara izgovor za napad na Ukrajinu

VAŠINGTON - Američki obavještajni zvaničnici došli su do saznanja da Rusija nastoji da stvori izgovor za svoje trupe da napadnu Ukrajinu, kao i da je Moskva već razmjestila svoje operativce za akcije na istoku Ukrajine, tvrdi Bijela kuća.

Ana Ivanović nije izabrana u tenisku "Kuću slavnih"

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović nije izabrana u Kuću slavnih, pošto nije dobila potrebnih 75 odsto glasova u izboru navijača i zvanične glasačke grupe koju čine predstavnici medija, nekadašnji teniseri i eksperti.

Koliko dugo mačka može da ostane sama

Svi koji imaju mačku kao kućnog ljubimca bar jednom su postavili pitanje koliko dugo je možemo ostaviti samu?

Trikovi za osvježavanje doma

​Zaboravite na hemikalije za osvježavanje prostora.

Biljke koje će oplemeniti svaki dom

​Ako volite crvenu boju, postoji mnogo različitih sobnih biljaka sa jarko crvenim listovima koje možete dodati u svoju zatvorenu baštu.

Četiri sobne biljke koje mogu da rastu u vodi

Mnogi ljudi misle da je gajenje cvijeća lak posao, ali ih obaveze koje ono zahtjeva vrlo brzo uvjere u suprotno.

Ples medicinskih sestara u Bijeloj kući za Džoa i Džil Bajden

U Božićnom specijalu iz Buhele kuće, emisiji koja je na američki televizijski kanal Pi-Bi-Es vraćena pod Bajednovom administracijom, publika je bila u prilici da vidi i plesnu tačku iz Brodvejske predstave koju su u istočnom krilu Buhele kuće, pred predshedničkim parom, izvele medicinske sestre.

Trik sa interneta za izgužvanu garderobu je oduševio domaćice

​Peglanje može da bude ponekad jako zamoran posao, ali uz ovaj trik koji skraćuje vrijeme veš će biti savršeno ispeglan.

Kada je pravo vrijeme da dijete ostane samo kod kuće

Jedna od najtežih odluka roditelja je kada dijete prvi put ostaviti samo kod kuće. Psiholozi smatraju da su dvanaestogodišnjaci spremni na to, ali ipak svako dijete je drugačije.

Najčitanije