Kuća

Poslije Melanije, možda će u Bijeloj kući biti još jedna Slovenka

VAŠINGTON - Demokratska senatorka iz Minesote Ejmi Klobušar, koja je objavila kandidaturu za predsjedničke izbore u SAD 2020. godine, porijeklom je, kao i prva dama SAD Melanija Tramp, iz Slovenije.

Petočlanoj porodici izgorjela kuća

SANSKI MOST- Kuća u kojoj živi petočlana porodica Zulić, u selu Vrše, desetak kilometara od Sanskog Mosta, gotovo u potpunosti je izgorjela u požaru koji je izbio danas u ranim jutarnjim satima, dok su ukućani spavali čvrstim snom.

Avion pao na kuću u Kaliforniji, petoro mrtvih

LOS ANĐELES - Pet ljudi je poginulo nakon što je u nedjelju u Los Anđelesu mali avion pao na kuću.

Fiksni telefon više ne zvoni u 200.000 kuća

BANJALUKA, SARAJEVO - Fiksni telefoni sve više odlaze u zaborav, što dokazuje i činjenica da je broj pretplatnika ove vrste telefonije posljednjih osam godina smanjen za više od 200.000.

Uredite prostor u skladu sa horoskopskim znakom

Ako živite sami, lako ćete urediti svoj prostor onako kako vama odgovara, a uz astrološke i feng šui savjete imaćete dobru i podsticajnu energiju. Ukoliko živite u paru ili zajednici, svako treba da ima svoj kutak (ili sobu) u kojoj će se najprijatnije osjećati. Horoskop predlaže neka opšta rješenja u skladu sa svakim znakom.

Zabranjena putovanja vladinim avionima bez odobrenja Bijele kuće

VAŠINGTON - Administracija predsjednika SAD Donalda Trampa zabranila je kongresna putovanja vladinim avionima tokom djelimične blokade američkih vlasti bez odobrenja Bijele kuće, navodi se u zvaničnoj poruci Kancelarije za upravljanje i budžet u Bijeloj kući.

Uhapšen jer je planirao napad raketom na Bijelu kuću

ATLANTA - Muškarac iz Džordžije, koji je mijenjao svoj automobil za antitenkovsku raketu i eksploziv u namjeri da napadne Bijelu kuću, uhapšen je u srijedu, saopštile su danas američke vlasti.

Novi koncept "Fočanske kuće"

FOČA - Otvaranjem izložbe slika Likovne kolonije Pale, danas je u Foči ozvaničen novi početak "Fočanske kuće", koja je promijenila namjenu i od sada će se uglavnom koristiti za kulturna dešavanja.

U Banjaluci planirano osnivanje muzeja grada

Muzej grada, čije je osnivanje planirano Strategijom razvoja kulture grada 2018-2028, trebalo bi da bude smješten u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel.

Del Ponte: Prekasno je za istinu o 'žutoj kući'

BEOGRAD - Bivša glavna tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte smatra da je prošlo previše godina od zločina na Kosovu i da ne očekuje da će Specijalni sud doći do istine i zadovoljiti pravdu.

Najčitanije