Kuća

Produžen pritvor sinu policijskog generala zbog pljačke kuće Saše Popovića

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još mjesec dana pritvor Vojislavu Stojičiću, sinu policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji se tereti da je u martu, na Bežanijskoj kosi, opljačkao porodičnu kuću Saše Popovića, vlasnika "Grand produkcije" i njegove supruge Suzane.

Donacija za Roditeljsku kuću

SARAJEVO - Kompanija "BH Telecom" ove godine umjesto proslave svog dana, 5. septembra, uručila je donaciju Roditeljskoj kući u Sarajevu i na taj način obilježila dan kompanije, ali i učvrstila 15-godišnju saradnju sa Udruženjem "Srce".

Nastavljena izgradnja rodne kuće Branka Ćopića

KRUPA NA UNI - U Hašanima, rodnom mjestu književnika Branka Ćopića, u opštini Krupa na Uni nastavljena je izgradnja replike piščeve rodne kuće, potvrdio je danas Srni načelnik ove opštine Mladen Kljajić.

Ne pretrpavajte prostor velikim namještajem

Odlučivanje o rasporedu namještaja u kući ili stanu ponekad može biti zahtjevnije od očekivanog, a upravo je to jedan od najvažnijih aspekata dizajniranja enterijera.

Bakica oslikava kuće u 91. godini

Anežka - Agnes Kašparkova iz sela Louke u Češkoj ima preko 90 godina i neobičan hobi koji je čini inspiracijom mnogima.

Dobojska policija traga za razbojnicima koji su opljačkali kuću

DOBOJ - Policija iz Doboja traga za dva lica koja su uz prijetnju vatrenim oružjem u porodičnoj kući na području ovog grada od vlasnika ukrala novac, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Srpkinja platila 10.000 evra da vrati otetu kuću u Hrvatskoj

BEOGRAD- Srbi u Hrvatskoj masovno gube sporove u borbi za svoju otetu imovinu, teško nalaze i advokate koji će ih valjano zastupati protiv Hrvata, a srpski sudovi ih, svojim odlukama da priznaju hrvatske presude, obeshrabruju da pokreću bilo kakve postupke, pišu beogradske "Večernje novosti".

Leri Bird uvodi Dinu Rađu u Kuću slavnih

Dino Rađa, legendarni hrvatski košarkaš, sedmog septembra ove godine biće novi član Kuće slavnih, a u nju će ga uvesti čuveni Leri Bird.

Ivanišević kandidat za Kuću slavnih

Međunarodna teniska Kuća slavnih predstavila je osam kandidata za ulazak u Kuću slavnih 2019. a među njima je i osvajač Vimbldona Goran Ivanišević.

Uz pomoć klime neka vam cijela kuća miriše

Kako bi prostor u kom boravite i tokom ljetnjih mjeseci bio ispunjen mirisom i bez mirisnih svijeća ili aparatića koji se uključuju u struju, možete iskoristiti klima-uređaj.

Najčitanije