Kuća

"Krajiška kuća" do kraja godine u centru Banjaluke?

BANJALUKA - Proizvodi domaćih proizvođača koji su karakteristični za krajiško podneblje do kraja godine mogli bi da se nađu u "Krajiškoj kući", koja bi trebalo da se nalazi u centralnoj zoni grada, potvrdio je Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Portparolka Bijele kuće povrijeđena, guralo je Kimovo obezbjeđenje

VAŠINGTON - Portparolka Bijele kuće Stefani Grišam, tek što je preuzela novu dužnost, a već je povrijeđena na poslu - ona je zadobila modrice dok se nalazila između obezbjeđenja sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una i medija koji su pokušavali da se približe američkom predsjedniku Donaldu Trampu i Kimu u Demilitarizovanoj zoni.

Portparolka Melanije Tramp biće novi portparol Bijele kuće

VAŠINGTON - Američka prva dama Melanija Tramp objavila je danas da će njena portparolka Stefani Grišam biti novi pres sekretar Bijele kuće.

Rashladite kuću i bez klime

Ukoliko u stanu nemate klima-uređaj ili ste jednostavno od onih ljudi koji ga ne vole, primijenite neki od načina na koje ste se ranije rashlađivali. Tako ćete obradovati sebe i smanjenjem računa za struju.

Bijela kuća pozvala Kosovo i Srbiju da rade na uzajamnom priznavanju

VAŠINGTON - Bijela kuća pozvala je Kosovo i Srbiju da ostave po strani ekstremističku retoriku i da rade na sporazumu koji se usredsređuje na uzajamno priznanje.

Opljačkana pa zapaljena kuća u Banjaluci

BANJALUKA - Nakon što je policiji prošle sedmice prijavila da joj je kuća u banjalučkoj Pionirskoj ulici obijena i da je gotovo sve što je imalo neku vrijednost ukradeno, Biljanu Ovčina-Vučičević odmah drugi dan dočekala je vijest da je kuća i zapaljena.

"Žuta kuća" koči brži saobraćaj

BANJALUKA - "Žuta kuća" na uglu između Pionirske i Ulice braće Jugovića u naselju Obilićevo uskoro bi mogla biti srušena, a decenijski problem saobraćaja u ovom dijelu grada riješen.

Prodaje se kuća u kojoj je snimana serija "Sopranos"

Porodični dom mafijaškog šefa Tonija Soprana pojavio se na tržištu, 20 godina nakon što je prvi put emitovana poznata televizijska serija.

Uhapšena osoba koja se parkirala ispred Bijele kuće

​VAŠINGTON - Bijela kuća i veći dio 17-te ulice bili su privremeno zatvoreni, dok su vlasti uhapsile vozača koji se parkirao ispred kapije rezidencije američkog predsjednika.

Preminuo muškarac koji se zapalio kod Bijele kuće, objavljen snimak

VAŠINGTON - Muškarac koji se zapalio blizu Bijele kuće u Vašingtonu preminuo je od zadobijenih povreda, saopštila je američka policija.

Najčitanije