Kuća

Roditeljima palih boraca u Trebinju krov nad glavom

BANJALUKA - Radovi na adaptaciji stambenih objekata roditeljima palih boraca u Trebinju počinju čim to vremenske prilike budu dozvolile, saznali smo u Odjeljenju za boračko-invalidsku zaštitu grada Trebinja, koji je i investitor ovih radova.

Holanđani grade kuću porodici Gavrić iz Bušletića, kod Doboja

DOBOJ - Vlažnu kuću bez vode i kupatila sa krovom koji prokišnjava četvoročlana porodica Gavrić iz Bušletića, kod Doboja, do 1. septembra će zamijeniti novom prizemnicom, koju im gradi grupa Holanđana.

Četiri stvari koje ne želite u svom domu

Kako se osjećamo u velikoj mjeri povezano je s prostorom u kojem boravimo. Poznato je da su poželjne svijetle boje, prozračnost i dovoljno zelenila. Međutim, znate li šta moramo u širokom luku izbjegavati u prostoru prema Feng Šuiju?

Feng šui savjeti za proljetno čišćenje kuće

Proljeće je godišnje doba akcije. Vrijeme je to cvjetanja i nicanja, a najbolji način za započeti proljeće je da pripremite dovoljno prostora za sve novo što će se pojaviti u vašem životu. Proljeće je vrijeme za izlazak iz hibernacije. Prema drevnoj praksi feng šuija, bitno je i da ostanete povezani s prirodom i napredujete zajedno s godišnjim dobima.

Muškarac zapalio jaknu ispred Bijele kuće

VAŠINGTON - Dio kompleksa Bijele kuće u Vašingtonu zatvoren je, nakon što je neidentifikovani muškarac zapalio jaknu kod sjeverne ograde, javili su američki mediji.

Đorđe Balašević kupio vilu od 200 kvadrata u Istri

​Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri za koju je keširao 400.000 evra. Kako pišu hrvatski mediji, kantautor je vilu pazario preko firme čiji je direktor njegova kćerka.

Spoj na elektroinstalaciji izazvao požar na kući

ISTOČNO SARAJEVO - Požar u porodičnoj kući u Kadinom selu kod Pala izazvao je spoj na unutrašnjoj elektroinstalaciji, utvrđeno je uviđajem koji su obavili službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo u prisustvu sudskog vještaka.

Opljačkana kuća Nađe Higl, ukradeno i 300 medalja

Plivačica Nađa Higl objavila je na društvenim mrežama da je opljačkana, a kako navodi iz njene kuće su odnete neke dragocenosti među kojima su i njene brojne medalje.

Gorjela napuštena kuća u Sarajevu

SARAJEVO - Napuštena kuća gorjela je jutros oko 5.50 u Igmanskoj ulici u Sarajevu, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.

Divac: Šok, nisam svestan da ulazim u Kuću slavnih

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac izjavio je da je počastvovan što je izabran u Kuću slavnih u Springfildu i da još uvijek nije svjestan svega.

Najčitanije