Kuća

Iz porodične kuće ukradeni električni uređaji

ISTOČNO SARAJEVO - U mjestu Žljebovi u opštini Sokolac nepoznati počinioci su iz porodične kuće ukrali nekoliko električnih uređaja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Podgorica: Kuća koju su zapalili migranti je na teritoriji BiH

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je danas da u posljednjem periodu nisu imali registrovanih krivičnih djela koje su počinili migranati na teritoriji opštine Pljevlja i pozvali građane da ukoliko imaju neka saznanja o takvim događajima da ih prijave policiji.

Hrvatska plijeni Tuđmanovu vilu

Neredovnih platiša poreza ima i u porodici prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, zbog čega se država uknjižila s potraživanjem u visini od 192.625,25 kuna (oko 50.000 KM) na njihovu porodičnu vilu u zagrebačkoj Nazorovoj ulici, piše "Jutarnji.hr".

Izgorjela srpska kuća u Mostaru

MOSTAR - U mostarskom naselju Salakovac jutros je u potpunosti izgorjela srpska kuća, koja je već bila paljena u februaru, zbog čega je zabrinuto i uznemireno srpsko stanovništvo u ovom i okolnim mjestima.

Bredli Kuper kupio kuću od 13 miliona dolara

Nakon velikog uspjeha u filmu "Zvijezda je rođena" američki glumac Bredli Kuper odlučio je da počasti svoju porodicu kućom vrijednom 13 miliona dolara.

Prirodni mirisi za osvježenje doma

Mirisi imaju poseban uticaj na našu psihu: mogu nam popraviti raspoloženje, podsjetiti nas na neke osobe i događaje iz djetinjstva ili davne prošlosti, izazvati osjećaj ugodnosti ili neugodnosti ili nas, asocirati na određeno godišnje doba ili praznike.

ISTRAŽUJEMO: Za koliko se može kupiti najjeftinija kuća u BiH

DOBOJ, BANJALUKA - Oni koji žele da se skuće, a ne raspolažu velikom sumom novca, na internet oglasima mogu pronaći kuću sa okućnicom već za 15.000 KM.

Graditelj kuće na stijeni: Ovde sam jedino s prirodom

Na brdu kod Bele Palanke na jugoistoku Srbije, pri vrhu stijene visoke dvanaest metara, Miroslav Pavlović iz obližnjeg sela Oreovac prije 40 godina izgradio je kuću, kojoj se komšije i prolaznici još dive ili čude. U sobi sa izuzetnim pogledom na okolnu prirodu, koja najvećim dijelom "visi u vazduhu", boravila je i ekipa Anadolije.

U trenu uklonite ogrebotinu s namještaja

U svakoj kući alazi se barem jedan komad namještaja izrađen od drva: krevet, ormar, ladičar, stol, stolice,... Ali ljepotu drvenog namještaja može narušiti ogrebotina. Na sreću, ogrebotinu možete efikasno ukloniti prirodnim sredstvom koje će vas koštati manje od jedne marke.

Produžen pritvor sinu policijskog generala zbog pljačke kuće Saše Popovića

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još mjesec dana pritvor Vojislavu Stojičiću, sinu policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji se tereti da je u martu, na Bežanijskoj kosi, opljačkao porodičnu kuću Saše Popovića, vlasnika "Grand produkcije" i njegove supruge Suzane.

Najčitanije