Kuća

Radio na kući pa poginuo

TUZLA - Sredovječni muškarac poginuo je danas u Tuzli prilikom radova na privatnoj kući, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Sjedenje kod kuće opasnije od sjedenja na poslu!

Novo istraživanje američkih naučnika pokazalo je da nemaju svi oblici sjedenja jednako štetan uticaj na zdravlje. Naime, oni su se i sami iznenadili kada su otkrili da je vrijeme koje neko provede sjedeći na kauču kod kuće i gledajući TV povezanije s većim rizikom od razvoja srčanih bolesti od sjedenja na poslu.

Bogdan Tanjević primljen u FIBA kuću slavnih

Bogdan Tanjević primljen je u FIBA kuću slavnih - generacija 2019. godine.

Automobilom udario u kuću, dvoje poginulo

ALIBUNAR - Na regionalnom putu na ulasku u Vladimirovac kod Alibunara jutros oko 3.45 u saobraćajnoj nesreći dvije osobe su poginule, a jedna je teško povrijeđena.

Zavirite u novu vilu Donatele Versaće

​Donatela Versaće je po svemu sudeći riješila da postane kolekcionar nekretnina.

Pet trikova kako da učinite vaš dom luksuznijim

Vaš dom je mjesto na koje se povlačite na kraju svakog dana. To je vaš dvorac, vaša tvrđava, mjesto na kojem provodite najviše vremena i u kojem gradite svoju porodicu. Dakle, vaš dom je vaš “siguran prostor” te zato ima smisla da svoj dom želite učiniti što ljepšim i privlačnijim.

Rada Manojlović i Haris Berković grade kuću u BiH

Pjevačica Rada Manojlović (33) i njen izabranik Haris Berković (25) navodno su riješili da ulože u zajednički život tako što će da kupe nekretninu u Beogradu, ali i da sagrade kuću u Bosni i Hercegovini.

Poginuo radnik u Banjaluci, pao sa krova kuće

BANJALUKA - Građevinski radnik poginuo je jutros kada je pao sa krova kuće na kojoj je radio u banjalučkom naselju Bočac, saznaju “Nezavisne”.

Počelo rušenje kuće u Obilićevu, uskoro spajanje saobraćajnica

BANJALUKA - Decenijski problem sa saobraćajnicom u Ulici Braće Jugovića u Obilićevu, koja je pravila brojne probleme učesnicima u saobraćaju, trebalo bi uskoro da bude riješen, nakon što je danas počelo rušenje stambenog objekta u ovoj ulici, zbog kojeg do sada nije bilo moguće spajanje saobraćajnica.

Riješen spor oko Hitlerove rodne kuće

BEČ - Austrijski Vrhovni sud pravde okončao je danas spor oko kuće u kojoj je rođen nacistički lider Adolf Hitler i odbijen je novčani iznos koji je bivši vlasnik Gerlinda Pomer probitno tražila kao odštetu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Najčitanije