Kuća

Mrtvačke vreće ispred Bijele kuće

VAŠINGTON - Demonstranti ispred Bijele kuće položili su obilježene mrtvačke vreće na kojima je pisalo "Tramp-kovid-smrt", iskazujući tako nezadovoljstvo načinom na koji je Trampova administracija ijrešila pandemiju virusa Covid-19.

Umro batler koji je u Bijeloj kući služio 50 godina

VAŠINGTON - Vilson Ruzvelt Džerman, koji je u Bijeloj kući služio više od 50 godina pod 11 predsjednika, umro je od virusa korona u 92. godini.

Odbačen krivični postupak protiv Obame, ugašene Trampove nade

PARIZ - Američki ministar pravde Vilijam Bar odbacio je mogućnost pokretanja krivičnog postupka protiv bivšeg predsjednika Baraka Obame i, kako piše pariski Mond, ugasio nade predsjednika Donalda Trampa, koji već nekoliko dana prijeti krivičnim procesom svom prethodniku u Bijeloj kući.

"Krajiška kuća" pun pogodak

​BANJALUKA - Prezadovoljni smo radom "Krajiške kuće" od njenog otvaranja 22. aprila, a pobrala je sve simpatije ljudi koji su oduševljeni domaćim proizvodima naših poljoprivrednika, rekao je Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Prijetio ljudima koji žive u kući koju mu je oduzela banka

LAKTAŠI - Policija iz Laktaša uhapsila je Sinišu P. zbog sumnje da je došao u kuću i prijetio ljudima koji žive u kući koju je ranije banka od njega oduzela, saznaju "Nezavisne".

Sanski most: Zurnića kuća sjeća na sjaj stare porodice

SANSKI MOST - Zurnića kuća, koja se nalazi u strogom centru Sanskog Mosta, jedna je od rijetkih očuvanih istorijskih građevina u ovome gradu smještenom na obalama Sane.

Biković kupio imanje na selu

Glumac Miloš Biković, koji već godinama živi na relaciji Beograd-Moskva, navodno je kupio veliko imanje u unutrašnjosti Srbije, u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja u kojem je njegov brat Mihailo starješina.

Melaniji Tramp "putuju" bijele papuče iz Banjaluke

Fabrika obuće "Bema" iz Banjaluke pokloniće bijele papuče Melaniji Tramp, supruzi američkog predsjednika Donalda Trampa, kao znak podrške za ostanak u Bijeloj kući, rekao je tehnički direktor ove fabrike Marinko Umičević.

Bijela kuća gasi radnu grupu za borbu protiv virusa korona

VAŠINGTON - Bijela kuća će ugasiti radnu grupu za borbu protiv virusa korona dok zemlja ulazi u drugu fazu i fokusira se na posljedice epidemije, izjavio je predsjednik SAD Donald Tramp.

10 tajni koje krije Bijela kuća

132 sobe, 35 kupatila, 6 nivoa, 412 vrata, 28 kamina, 7 stubišta, 3 lifta, 5 kuhara, nekoliko vrtova, teniskih i košarkaških terena, kino, staza za trčanje… Sve to postoji u Bijeloj kući.

Najčitanije