Kuća

Branka Bakšić Mitić: Bez krova nad glavom 58 ljudi

GLINA - Zamjenik gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić izjavila je da 58 ljudi još nema krov nad glavom.

Ivković i Žeravica kandidati za Kuću slavnih

Čuveni srpski košarkaški treneri kandidovani su za prijem u Kuću slavnih u Springfildu naredne godine, saopšteno je danas.

Humanitarna akcija za porodicu kojoj je izgorjela kuća

BIHAĆ- Mještani naselja Izačić, nadomak Bihaća, pokrenuli su humanitarnu akciju s ciljem da se prikupe finansijska sredstva za obnovu kuće Nasera Felića, koja je u značajnoj mjeri oštećena u požaru koji je zahvatio ovaj objekat u proteklu subotu. U Savjetu ove mjesne zajednice ističu kako se radi o mještaninu koji je siromašnog imovnog stanja.

Melanija odbrojava dane do izlaska iz Bijele kuće: "Samo želi da ode"

Američka prva dama Melanija Tramp navodno ne može da dočeka trenutak u kom će da napusti Vašington i svoju političku dužnost zauvijek da ostavi daleko iza sebe.

Trebinju hitno potrebna sigurna kuća

TREBINJE - U Trebinju je potrebno što hitnije početi gradnju sigurne kuće, jer je ona, prema riječima Ljiljane Čičković, direktorice Organizacije "Ženski centar", koja se u posljednje dvije decenije bori za prava žena, potrebnija nego ikada do sada zbog povećanja broja slučajeva nasilja u porodici.

Posljednji Božić Trampovih u Bijeloj kući

VAŠINGTON - "Amerika lijepa" ovogodišnja je božićna tema u Bijeloj kući, za koju prva dama Melanija Tramp kaže da odaje počast i prikazuje "veličanstvo" Sjedinjenih Država.

"Krajiška kuća" stiže u Trebinje, Beograd i Novi Sad

"Krajiška kuća", prepoznatljivi brend grada, iduće godine biće otvorena i u Trebinju, Beogradu i Novom Sadu, potvrdio je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela, ustanove koja rukovodi "Krajiškom kućom".

Pet novih naslova premijerno u izdavačkoj kući Geopoetika

BEOGRAD - Pet novih knjiga upravo je objavljeno u izdavačkoj kući Geopoetika - "Bajkovita čudovišta" Alberta Mangela, "The Gorgons" Mire Otašević (prevod na engleski jezik), "Jugosloveni" Borisa Miljkovića, "Pelerina: aveti avatara" Radivoja Šajtinca i "Hostel Kalifornija" Zvonka Gazivode, javili su iz tog izdavaštva.

Vlada USK za rad Sigurne kuće u Bihaću izdvojila 42.500 maraka

BIHAĆ - Vlada Unsko-sanskog kantona finansijski će u ovoj godini podržati rad Sigurne kuće u Bihaću, a u ove svrhe biće izdvojeno 42.500 maraka, potvrdila je Nermina Ćemalović, ministrica zdravstva i socijalne politike u Vladi USK.

Bajden odabrao šefa Bijele kuće

VAŠINGTON - Izabrani predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden odabrao je dugogodišnjeg pomoćnika Ronalda Klejna za šefa osoblja Bijele kuće.

Najčitanije