Kuća

Nekad drugi po naseljenosti, sad prodaju kuće za jednu kunu

Legrad, mjesto na sjeveru Hrvatske, teško pogođen depopulacijom ruralnih područja, prodaje napuštene kuće za jednu kunu u pokušaju da privuče nove stanovnike, ali postavlja i određene uslove.

Dodik: Uredba Bijele kuće je nedemokratska

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je u telefonskom razgovoru sa američkim ambasadorom u BiH Erikom Neslonom da Uredba Bijele kuće koja se odnosi na Zapadni Balkan, nije ni demokratska, niti je u duhu poštovanja ljudskih prava i vladavine prava.

Kući Pozderaca biće vraćen stari sjaj

CAZIN - Za rekonstrukciju kuće porodice Pozderac u Cazinu, kulturnoistorijskog spomenika pod zaštitom države, osigurano je 230.000 maraka i ovi radovi će početi u junu, potvrdili su iz Gradske uprave.

Brajant zvanično u Kući slavnih, uz njega Dankan i Garnet

Sa osama mjeseci odlaganja zbog pandemije virusa korona, u subotu je na svečanosti u Springfieldu u košarkašku Kuću slavnih primljena generacija 2020, u kojoj je posthumno i Kobi Brajant.

Bijela kuća: Izrael ima legitimno pravo da se brani

VAŠINGTON - Bijela kuća je osudila raketne napade Hamasa i drugih palestinskih grupa na Izrael i poručila da je jevrejska država ima legitimno pravo da se brani.

U Kući cveća obilježena 41. godišnjica Titove smrti

BEOGRAD - U Kući cveća u Beogradu danas je obilježena 41. godišnjica smrti Josipa Broza Tita, doživotnog predsjednika Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Saveza Komunista Jugoslavije.

Kako da čuvamo nanu, bosiljak i peršun u kući

Sve vrhunske kuvarice znaju da je začinsko bilje odličan dodatak svakom jelu.

Prvi par u Evropi koji će živjeti u "štampanoj" kući

Jedan holandski par postao je prvi u Evropi koji će živjeti u kući "štampanoj" 3D mašinom za beton, a ljudi koji podržavaju ovaj projekat navode da će svijetu otvoriti mogućnost da oblikuju kuće budućnosti po svojoj želji.

Preminula organizatorka serijala "Kuća od srca" nakon udesa

KRALJEVO - Ženska osoba teže povrijeđena u sudaru na Ibarskoj magistrali preminula je u Opštoj bolnici u Studenici, dok je povrijeđeni muškarac životno ugrožen, a ljekari se bore za njegov život, potvrđeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Mladen Milanović izgradio kuću porodici Mladenović-Zeljković

MRKONJIĆ GRAD - Četvoročlanoj porodici Mladenović-Zeljković iz sela Donja Gustovara, kod Mrkonjić Grada, izgrađena je kuća za koju je sredstva u iznosu od 70.000 KM obezbijedio vlasnik kompanije "MG Mind" Mladen Milanović.

Najčitanije