Kuća slavnih

Ivković i Žeravica kandidati za Kuću slavnih

Čuveni srpski košarkaški treneri kandidovani su za prijem u Kuću slavnih u Springfildu naredne godine, saopšteno je danas.

Kukoč o Kući slavnih: Ko su ti ljudi što odlučuju?

Bivši hrvatski košarkaš Toni Kukoč tvrdi da ne želi više da troši energiju na činjenicu što nije primljen u Kuću slavnih u Springfildu.

Brajant uvršten među kandidate za ulazak u košarkašku Kuću slavnih

Kao što je bilo i najavljeno, samo nekoliko dana nakon njegove tragične pogibije, Kobi Brjant je tokom NBA "Ol Star" vikenda u Čikagu vanredno uvršten među završne kandidate za ulazak u košarkašku Kuću slavnih već ove godine.

Vitni Hjuston i Notorious B.I.G. u Kući slavnih

Pop diva Vitni Hjuston i tragično stradali reper Notorious B.I.G. su nova imena koja će ući u Rokenrol kuću slavnih i na taj način obilježiti važan dio u istoriji muzičke scene. Ranije su predstavljeni kao novi članovi grupa "Depeche Mode", "Doobie Brothers", "Nine Inch Nails" i reper T. Rex.

Velikih 16 imena se bori za ulazak u istoriju

Objavljene su zvanične nominacije za ulazak bendova i solo izvođača u Rokenrol kuću slavnih 2020. Ove godine na listi najboljih se nalazi 16 umjetnika i bendova koji su ušli u uži izbor, a čak devet njih je nominovano prvi put.

Bogdan Tanjević primljen u FIBA kuću slavnih

Bogdan Tanjević primljen je u FIBA kuću slavnih - generacija 2019. godine.

Divac: Šok, nisam svestan da ulazim u Kuću slavnih

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac izjavio je da je počastvovan što je izabran u Kuću slavnih u Springfildu i da još uvijek nije svjestan svega.

Divac ulazi u Kuću slavnih

SAKRAMENTO - Legendarni jugoslovenski i srpski košarkaš Vlade Divac biće ove godine izabran u Kuću slavnih u Springfildu, objavio je novinar ESP Adrijan Vojnarovski, jedan od najuupućeniji u košarkaška dešavanja u SAD.

Radiohead, Dženet Džekson, The Cure i Roxy Music u Kući slavnih

Bendovi Radiohead, The Cure, Def Leppard i pjevačice Dženet Džekson i Stivi Niks primljeni su u Kuću slavnih rok end rola.

Bogdan Tanjević u Kući slavnih

Međunarodna košarkaška federacija - FIBA danas je objavila spisak košarkaša i trenera koje će ove godine primiti u Kuću slavnih.

Najčitanije