Kuća slavnih

Divac: Šok, nisam svestan da ulazim u Kuću slavnih

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac izjavio je da je počastvovan što je izabran u Kuću slavnih u Springfildu i da još uvijek nije svjestan svega.

Divac ulazi u Kuću slavnih

SAKRAMENTO - Legendarni jugoslovenski i srpski košarkaš Vlade Divac biće ove godine izabran u Kuću slavnih u Springfildu, objavio je novinar ESP Adrijan Vojnarovski, jedan od najuupućeniji u košarkaška dešavanja u SAD.

Radiohead, Dženet Džekson, The Cure i Roxy Music u Kući slavnih

Bendovi Radiohead, The Cure, Def Leppard i pjevačice Dženet Džekson i Stivi Niks primljeni su u Kuću slavnih rok end rola.

Bogdan Tanjević u Kući slavnih

Međunarodna košarkaška federacija - FIBA danas je objavila spisak košarkaša i trenera koje će ove godine primiti u Kuću slavnih.

Leri Bird uvodi Dinu Rađu u Kuću slavnih

Dino Rađa, legendarni hrvatski košarkaš, sedmog septembra ove godine biće novi član Kuće slavnih, a u nju će ga uvesti čuveni Leri Bird.

Ivanišević kandidat za Kuću slavnih

Međunarodna teniska Kuća slavnih predstavila je osam kandidata za ulazak u Kuću slavnih 2019. a među njima je i osvajač Vimbldona Goran Ivanišević.

"Judas Priest" i dalje nepodoban za Kuću slavnih

Rob Halford, frontmen legendarnog metal benda "Judas Priest", objavio je pismo kojim je obaviješten da ove godine neće biti ništa od njihovog prijema među odabrane u Rokenrol kuću slavnih.

Divac, Žeravica i Rađa kandidati za Kuću slavnih

Američka Kuća slavnih u Spingfildu objavila je imena šest kandidata za prijem, a među njima se nalaze i legende srpske košarke Ranko Žeravica i Vlade Divac.

Mujanović: Velika čast, ali trebalo je da bude ranije

Velika mi je čast što sam primljena u FIBA Kuću slavnih. To je veliko dostignuće, mada sam, iskreno, i ranije očekivala ovu nagradu, ali zbog neažurnosti Košarkaškog saveza BiH to se nije desilo, kaže jedna od najboljih košarkašica svih vremena i jedina sportašica sa ovih prostora sa ovim priznanjem Razija Mujanović.

Najčitanije