Kućni ljubimci

Psi koji ne vole asfalt

S promjenom ponašanja pasa, zavisno do sredine u kojoj žive, sreli su se svi koji su poželjeli da svog ljubimca od bake i deke ili iz seoske vikendice dovedu kući u grad. Iskustva ovih ljudi se razlikuju, mada je gotovo svima zajedničko da su prošli podužu školu privikavanja na nove uslove života.

Više nije ograničen broj kućnih ljubimaca u Banjaluci

BANJALUKA - Broj kućnih ljubimaca u Banjaluci nije ograničen u stambenim zgradama, kao što je to bilo ranije, tako da ljubitelji mačaka, pasa i drugih mezimaca mogu da imaju više ovih životinja u svom stanu, ali uz saglasnost većine stanara.

Kućni ljubimci veoma dobro utiču na bebino zdravlje

Ukoliko se dvoumite da li da nabavite kućnog ljubimca ili ukoliko ga već imate, a strahujete kako će to izgledati kada na svijet dođe beba - imamo lijepe vijesti za vas.

Beograd dobija prvo groblje za kućne ljubimce

Pripreme za izgradnju prvog groblja za kućne ljubimce u Beogradu, nalaze se u poodmakloj fazi. Krajem decembra usvojen je i urbanistički porjekat za lokaciju u novobeogradskom Bloku 51. Parcela od jedan i po hektar na Bežanijskoj kosi biće buduće groblje kućnih ljubimaca, između ulice Marka Čelebonovića i autoputa Beograd - Zagreb.

Kako pročitati govor tijela vašeg ljubimca

Kada pas zareži i iskezi zube, sve je jasno. Ali što znači kada zamorče zaskviči ili kad mačka naćuli uši?

Što se ne biste odlučili za neobičnog kućnog ljubimca?

Mnogobrojne vrste životinja su ugrožene i stavljene pod zaštitu pa se ne smije uzeti neka egzotična za kućnog ljubimca bez provjere da li je dozvoljeno. Evo nekoliko vrsta o kojima smijete da vodite brigu:

Kremlj: Zašto su kremirani ljubimci špijuna Skripalja?

MOSKVA -- Portparolka ruskog MSP Marija Zaharova pitala je zašto su britanski zvaničnici kremirali kućne ljubimce pronađene u domu otrovanog špijuna Sergeja Skripalja.

Vlasnici mačaka pametniji, a pasa društveniji

Volite li više mačke ili pse? Odgovor na ovo pitanje može otkriti puno toga o vašoj ličnosti i karakteru. Zabavite se i u nastavku provjerite ima li istine u mišljenju stručnjaka o razlikama između ljubitelja pasa i mačaka.

Šta se dešava kada ostavite kućne ljubimce same?

Svi oni koji imaju kućnog ljubimca ili više njih znaju koliko je život sa njima zanimljiv ali i nepredvidiv.

Kažnjen sa 95 dolara jer je šetao zmije bez povoca

Džeri Kimbal iz Su Folsa kažnjen je sa 95 dolara pošto zmije koje je šetao nije držao na povocu.

Najčitanije