Kuljani

Stomatologa dobila djeca iz Kuljana, Zalužana i Priječana

U prostoru područne škole "Jovan Dučić" u Kuljanima danas je otvorena dječja stomatološka ambulanta koja će biti na usluzi za više od 2.000 djece iz Kuljana, Zalužana i Priječana.

Đaci u Kuljanima dobijaju stomatologa

BANJALUKA - Otvaranje stomatološke ambulante za đake u prilagođenom dijelu Osnovne škole "Jovan Dučić" u Kuljanima planirano je početkom nove školske godine, rekli su za "Nezavisne" u Domu zdravlja.

Kuljani u oktobru dobijaju prvi vrtić

Izgradnja prvog vrtića u naselju Kuljani, u kojem treba da bude smješteno 90 mališana, trebalo bi da počne u avgustu, a završena u oktobru, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove grada Banjaluka.

Radojičić posjetio Kuljane, rakijom nazdravljao sa domaćinima

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, objavio je da su danas obilazili Kuljane i razgovarali sa domaćinima.

U Kuljanima uručeni ključevi stanova za 48 porodica

Nakon više od 20 godina čekanja, 48 porodica izbjeglih, interno raseljenih lica, kao i povratnika u BiH, danas je dobilo krov nad glavom u naselju Kuljani.

Asfaltirane dvije ulice u banjalučkom naselju Kuljani

U okviru modernizacije makadamskih puteva, ovih dana su asfaltirane dvije manje ulice u Kuljanima, u ukupnoj dužini od oko 400 metara, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve Grada Banjaluka.

Obustavljen saobraćaj na putu Kuljani-Barlovci

BANJALUKA - Saobraćaj je danas obustavljen na putu Kuljani-Barlovici, na području Banjaluke, zbog radova investicionog održavanja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Radovi zaustavljaju saobraćaj

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova investicionog održavanja, sutra od 7.30 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj za sva vozila na putu Kuljani - Barlovci, na dijelu od XVIII kuljanske ulice prema Konjičkom klubu "Padok", u dužini od 500 metara.

Ženu pregazio traktor u Kuljanima kod Dvora

U Pounjskom mjestu Kuljani, na području opštine Dvor, danas oko 14.30 sati poginula je 86-godišnja žena kad je s prikolice pala pod traktor koji ju je pregazio.

Mještani Prve kuljanske ulice traže pomjeranje ograde zbog pješaka

BANJALUKA - Mještani Prve kuljanske ulice u naselju Kuljani održali su danas mirno okupljanje jer su nezadovoljni zbog ograde koja se postavlja, prema njihovim riječima, previše blizu ulice, zbog čega se pješaci, posebno djeca, neće imati kud kretati.

Najčitanije