Kum

Trebinjac Ilija Mastilović za 42 godine 40 puta bio kum

TREBINJE - Trebinjac Ilija Mastilović, po ocu i majci Gačanin, poznat je u cijeloj Hercegovini po tome što je za svoje 42 godine kumovao čak 40 puta!

Kum Goce Tržan glavom platio očev dug?

Život u bačkom mjestu Đurđevo zastao je u srijedu uveče, kada je mještanin Mitar Vuković (66) sa nekoliko hitaca iz pištolja ubio Marija Trtića (28), sina svog prijatelja i vjenčanog kuma Goce Tržan, a zatim presudio i sebi metkom u sljepoočnicu.

Sicilija u Al Paćinovim venama: Preci mu iz sela Korleone

Na setu "Kuma" reditelj Fransis Ford Kopola imao je mafijaša pokajnika kao savjetnika. On je rekao da mafijaši ne uzimaju za ozbiljno nikog ko nema porijeklo sa Sicilije ili iz Napulja, prisjetio se ovih dana Al Paćino (77).

Ekipa 'Kuma' na okupu nakon 45 godina

Režiser Frensis Ford Kopola i glumačka ekipa legendarnog "Kuma" okupila se nakon 45 godina u Njujorku, gdje su se prisjetili serijala ovih oskarom nagrađenih filmova o mafiji.

Gangsterski klasik "Kum" uskoro slavi 45. rođendan

Legendarno holivudsko ostvarenje, film "Kum", uskoro će napuniti 45 godina od svog prvog pojavljivanja na velikom platnu. Povodom ovog jubileja u planu je okupljanje glumačke postave na dolazećem "Tribeka" filmskom festivalu, čiji je tvorac glumac Robert Deniro.

Najčitanije