Kupanje

Koliko često treba kupati psa?

Većina pasa ne voli kupanje. Kupanje u morima, jezerima i rekama može im biti omiljena aktivnost, ali kada je riječ o kupanju u kadi, mnogi psi nisu ljubitelji te aktivnosti.

Kupanje u moru ipak nije tako zdravo po organizam?

Istraživanje čije rezultate prenosi BBC pokazuje da plivanje u moru znatno povećava izgled za razvoj probavnih tegoba, bolova u uvu i drugih bolesti.

Belgija: Hiljade ljudi učestvovalo u januarskom kupanju u moru

OSTENDE - Hiljade građana učestvovalo je u tradicionalnom Nieuwjaarsduiku (novogodišnje ronjenje) u belgijskom primorskom gradu Oostendeu.

Vidjela žaba da se konji potkivaju: Baka se popela na gumenog flaminga i nasmijala svijet

Gumeni rekviziti na duvanje za plažu apsolutni su hit i ovog ljeta. Ima ih na gotovo svakoj plaži na kojoj se nađete, a fotografije na društvenim mrežama posljednjih nedjelja šarene se od raznih plutajućih "stvorenja".

Sezona kupanja možda bude produžena: Otvoreni bazeni puni kao šibica

BANJALUKA - Sezona kupanja na otvorenim bazenima u punom je jeku. Bazeni su puni kao šibica, a mogli bi biti otvoreni i u septembru ako visoke temperature potraju, kazali su nadležni koji njima upravljaju.

Sana zagađena, ne preporučuje se kupanje

PRIJEDOR - Analizom uzoraka vode rijeke Sane utvrđeno je da je došlo do zagađenja, a građani se mogu kupati na vlastitu odgovornost, izjavila je načelnik Higijensko-epidemiološke službe prijedorskog Doma zdravlja Milica Otković.

Rijeke Željeznica, Bosna i Miljacka opasne po zdravlje kupača

SARAJEVO - Rijeke Željeznica, Bosna i Miljacka zagađene su i predstavljaju opasnost po zdravlje kupača, upozorili su iz Zavoda za javno zdravstvo Sarajevskog kantona.

Obezbijedite bebi ugodnu kupku

Prvo kupanje je važno iskustvo kako za novorođenče tako i za roditelje. Stres, plač i nedostatak iskustva nimalo ne doprinose ugodnom iskustvu i zadovoljstvu, posebno u prvim sedmicama bebinog života.

Banjalučani spas od žege traže na kupalištima

BANJALUKA - Visoke temperature natjerale su Banjalučane da spas od žege potraže na bazenima i kupalištima na Vrbasu.

Voda u Zelenom viru nije za kupanje

BANJALUKA - Voda na pojedinim mjestima u Vrbasu i Vrbanji nije za kupanje, pokazale su analize uzoraka i kvaliteta vode iz tih rijeka koje je obavio Institut za javno zdravstvo.

Najčitanije