Kupatilo

Pretvorite kupatilo u oazu mira

Kupatilo mnogima predstavlja mirnu oazu za vrijeme opuštanja, najčešće u kupki s umirujućim mirisima.

Trendovi u kupatilima za 2019. godinu

​Kupatilo predstavlja neraskidvi dio svakog enterijera, bilo da se radi o vašoj kući, javnim, uslužnim ili poslovnim objektima.

Banjaluka dobila prvo javno kupatilo

BANJALUKA - Građani koji žive u socijalnoj potrebi ili na ulici, a koji nisu u mogućnosti da redovno održavaju ličnu higijenu, juče su dobili javno kupatilo.

Iznajmljen stan sa kupatilom nasred kuhinje

Cijene stanova globalno gledajući sve su više, a tužni dokaz toj tvrdnji dolazi s Twittera, gdje je fotografija jednog stana koji vlasnik iznajmljuje za 525 dolara mjesečno postala viralna.

Od septembra javno kupatilo za beskućnike

BANJALUKA - Veliki broj socijalno ugroženih građana, među kojima i oni koji žive na ulici i nisu u mogućnosti da održavaju ličnu higijenu, već od početka septembra moći će se okupati u javnom kupatilu Udruženja "Mozaik prijateljstva".

Kako da osvježite kupatilo

Renoviranje kupatila jedan je od najvećih izdataka kad je riječ o uređenju doma, pa ako još niste spremni za takav zalogaj, probajte da osvježite ovu prostoriju uz pomoć nekoliko trikova.

Stilizujte vaše kupatilo neobičnim umivaonicima

Kupatilo je jedan od najbitnijih prostora doma, koji mora da zadovolji sve funkcionalne, ali i estetske kriterijume, a najnoviji trendovi su uveli novitete, koji zadovoljavaju skoro svačiji ukus.

Stvari koje morate izbaciti iz kupatila

Kupatilo nije samo mjesto gdje odlazimo da se tuširamo prije spavanja, to je naše malo mjesto relaksacije, spa zona i komadić kozmetičkog raja u kojem svakodnevno provodimo vrijeme rezervisano samo za uživanje i sređivanje.

Ove stvari odmah morate izbaciti iz kupatila

Kupatilo nije samo mjesto gde odlazimo da se tuširamo prije spavanja, to je naše malo mjesto relaksacije, SPA zona i komadić kozmetičkog raja u kojem svakodnevno provodimo vrijeme rezervirano samo za uživanje i uređivanje.

Napravite sami pastu za čišćenje WC šolje

Kupatilo je mjesto na kojem se bakterije razmnožavaju velikom brzino te ga je zbog toga potrebno redovno čistiti i dezinfikovati.

Najčitanije