Kupci

Zapadni kupci obustavili plaćanje ruskim firmama

MOSKVA - Kompanije "Total" i "ENI" obustavile su isplate ruskim firmama koje su im prodale kontaminiranu naftu i saopštile da će platiti tek kada bude postignut dogovor o nadoknadi, rekli su trgovinski izvori.

Potrošači u RS se žale na sve - od igle do lokomotive

BANJALUKA, PRIJEDOR - Prava potrošača, iako zakonski dobro zaštićena, još su ugrožena, što zbog nesavjesnog poslovanja trgovaca i pružalaca usluga, što zbog neznanja potrošača, kažu u udruženjima potrošača RS.

Novac prepreka za tajne kupce na bh. tržištu

TUZLA, PRIJEDOR - Na tržištu u BiH nema tajnih kupaca u službi potrošača isključivo zbog nedostatka finansijskih sredstava, a njihova aktivnost je uglavnom naručenim istraživanjima kod određenih agencija usmjerena za unapređenje poslovanja ili proizvođača ili trgovaca.

Kupci upadaju u zamke sniženja: "Akcija" platiš jedan - dobiješ jedan

BANJALUKA - Krajem ljeta, kada sniženja izbijaju iz skoro svakog izloga, kupci često upadaju u zamke vještih trgovaca, koji ih "love u mutnom" tako što nude lažne akcije i gratise i tako ih dovode u zabludu.

Ko su najveći kupci srpskog oružja?

BEOGRAD - Američka kompanija "Lokid Martin", koja je i najveći svjetski proizvođač, imala je rast prodaje od 11 odsto zahvaljujući povećanju isporuke lovaca F-35, navela je Radio-Televizija Srbije (RTS).

Mokri i klizavi kolovozi na većini puteva

BANJALUKA - U većini krajeva Republike Srpske saobraćaj se jutros odvija po mokrim i klizavim kolovozima, zbog kiše koja pada, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Kupci stanova opet protestovali u Tuzli: Jedna garaža prodavana po tri puta

TUZLA - Kupci stanova i garaža u objektu "15. maj" u Tuzli u petak su ponovo održali mirni protest, ogorčeni jer su došli do podataka, kako tvrde, da su neke garaže i stanovi prodavani više puta.

Najčitanije