Kupovina

Hrvat kupovao auto preko interneta pa ostao bez novca i vozila

Pedesettrogodišnji muškarac iz Rijeke prevaren je početkom septembra, kada je od nepoznate osobe preko interneta naručio automobil koji mu još nije isporučen.

Kod kuće odštampala novac i otišla da kupi auto

Dvadesetogodišnja žena iz Njemačke nedavno je uhapšena u rodnoj zemlji jer je htjela da kupi auto u vrijednosti od 15.000 evra novčanicama koje je isprintala na običnom papiru, piše "Deutsche Welle".

Građani BiH na internet kupovinu potrošili 2,4 miliona KM

BANJALUKA, SARAJEVO - Brojne onlajn platforme na kojima se može kupiti skoro sve, od igle do lokomotive, preplavile su internet, a ljudi zbog manjka slobodnog vremena sve češće posežu za ovim brzim načinom kupovine.

Slavonci svaki dan u Bosni i Hercegovini ostave oko 130.000 KM

Posavina i dalje je prava šoping-meka za brojne Slavonce koji svakodnevno, posebno vikendom, odlaze preko granice i kupuju u Orašju, Brčkom, Brodu, Gradišci...

Sjeo da isproba auto i nije se vratio

Policijski službenici Policijske stanice Ivanec zaprimili su prijavu 38-godišnjaka da je prevaren od strane 39-godišnjaka. Prema prijavi, 39-godišnjak je po prethodnom telefonskom dogovoru došao u dvorište kuće 38-godišnjaka u Prigorcu, radi kupovine putničkog automobila marke Audi A6, objavila je policija u saopštenju.

Sjajna zabava i užitak kupovine u Mercator Centru Borik

BANJALUKA - Povodom desetogodišnjice rada i poslovanja, Mercator centar Borik je protekle subote za svoje posjetioce pripremio posebno iznenađenje, velike pogodnosti kupovine i zabavu za sve generacije.

Pali i cijene i prodaja stanova

BANJALUKA - Iako su stanovi u Republici Srpskoj u prvom tromjesečju ove u odnosu na isti period prošle godine bili jeftiniji, uz cijenu, pala je i prodaja.

Najviše kupaca na pijacama u RS očekuju u petak i subotu

BANJALUKA - Na gradskim pijacama u Republici Srpskoj ovih dana, pred Vaskrs, aktuelna je prodaja jaja i boje, a umjesto klasičnih boja za jaja veliki broj građana će za farbanje, prema njihovim riječima, koristiti staru, provjerenu lukovinu, čija se cijena nije mijenjala u odnosu na prošlu godinu i iznosi jednu KM.

Zlatna pravila kupovine za "Black Friday"

Malo ko od nas nije bar jednom u životu bio žrtva mode i bez razmišljanja kupio novi komad odjeće ili obuće samo zato što je tu sezonu apsolutni modni hit.

Nekada se na pijaci čekalo u redu, sada kupuju samo rijetki

BANJALUKA - Ranije se nije moglo doći na red do pijačne tezge, a sada je sve poluprazno, svjedoče mnogobrojni banjalučki trgovci voćem i povrćem.

Najčitanije