Kupovina

Šivene maske najtraženija roba na društvenim mrežama

Kriza izazvana virusom korona podstakla je mnoge da iskoriste priliku i naprave biznis od onoga što će još dugo biti neophodno - zaštitne maske, pa njihova ponuda cvjeta, od prodavnica, muzeja, knjižara, društvenih mreža Instagram i Facebook.

Prodat rekordan broj nekretnina u Britaniji

Od sredine jula do početka avgusta u Velikoj Britaniji je prodat i kupljen rekordan broj kuća, pokazali su najnoviji industrijski podaci.

Megan i Hari kupili novi dom u Santa Barbari, ima devet spavaćih soba

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl kupili su kuću u Santa Barbari u Kaliforniji vrijednu 11 miliona funti, a koja ima devet spavaćih soba, sobu za igranje, mini-pozorište, lift, teretanu i bazen.

Amazonu odobrena kupovina 16 % britanske firme Delivero

Amazon je danas dobio saglasnost za kupovinu manjinskog udjela u britanskom startapu za dostavu hrane Delivero, čime je okončao dugotrajnu bitku kako bi uvjerio regulatore u Britaniji da ovaj sporazum neće naškoditi tržišnoj konkurenciji.

Besplatna isporuka glavni motiv kupovine preko interneta

SARAJEVO - Oko 56 odsto korisnika platnih kartica u Bosni i Hercegovini nabavlja robu i usluge putem interneta.

Piletina jeftinija do 25 odsto, ali nema ko da je kupi

BANJALUKA - Iako je piletina na našem tržištu pojeftinila do 25 odsto, nema ko da je kupuje, jer je izostao masovniji dolazak ljudi iz dijaspore, a kupovna moć lokalnog stanovništva je smanjena, tako da su zalihe, kako mesa, tako i konzumnih jaja, krcate.

Australija ponovo mora da ograničava kupovinu određene robe

SIDNEJ - Lanci supermarketa u Australiji danas su ponovo ograničili kupovinu nekih artikala zbog povećane potražnje izazvane porastom broja zaraženih virusom korona u tamošnjoj državi Viktorija.

Novi svjetski rekord - slupao auto nekoliko sekundi nakon kupovine

Teško je ne saosjećati sa vlasnikom ovog automobila - radostan događaj preuzimanja novog vozila u trenu se pretvorio u noćnu moru.

Kineski kupci spas za luksuzne brendove?

PEKING - Kineski kupci konačno su počeli da kupuju luksuzne torbe, cipele i nakit, što toj industriji daje nadu da će doći do oporavka od pandemije virusa korona.

Hrvati ponovo šopinguju u BiH: Kupuju od lijekova do bijele tehnike

ŽUPANJA, ORAŠJE - Nakon gotovo dva i po mjeseca koliko je zbog pandemije korona virusa granica bila zatvorena, hrvatski državljani ponovno su krenuli u prekogranični šoping u Bosnu i Hercegovinu uz pokazivanje lične karte ili pasoša.

Najčitanije