Kupovina

Apel da se izbjegnu gužve: Mlađi da ne idu u kupovinu kad i penzioneri

BANJALUKA - Odluka da se lica starija od 65 godina u RS mogu kretati dva puta sedmično, utorkom i petkom od sedam do 10 časova, jutros je ispred većine prodavnica u RS stvorila gužve, te se apeluje na ostale kategorije stanovništva u kupovinu ne odlaze u tom periodu kako bi se izbjegli dugi redovi.

Povećan broj online narudžbi, Amazon zapošljava 100.000 radnika u SAD

Kompanija Amazon je objavila da će zaposliti 100.000 ljudi u SAD-u zbog povećanih online narudžbi usljed izbijanja virusa korona.

Nikšićanin kupio djevojčicu za 6.500 evra

PODGORICA - Policija je otkrila slučaj ugovorenog braka i uhapsila muškarca iz Nikšića čiji su inicijali S.K. (42) koji je staratelju četrnaestogodišnje djevojčice platio 6.500 evra s ciljem sklapanja nedozvoljenog braka s njegovim maloljetnim sinom.

Kako da znate da li je auto koji kupujete lupan?

Loša strana kupovine polovnog automobila su njegove godine, kao i činjenica da ga je prije vas, po pravilu, vozilo više prethodnih vlasnika, i to svako na svoj način.

Hrvatski kupci u panici ubrzano prazne police trgovina

ZAGREB - Hrvatski maloprodajni lanci su pod sve većim pritiskom masovnih kupovina zbog panike izazvane virusom korona, izvještava portal Seebiz, pozivajući se na informacije koje su redakciji javili čitaoci.

Na online šoping stanovnici BiH potrošili 5,2 miliona KM

BANJALUKA - Da je virtuelni prostor odavno postao dio naše svakodnevice, potvrđuje i činjenica da sve više građana BiH i kupovinu obavlja putem brojnih online platformi.

Internet kupovinu izbjegava 16 odsto stanovnika EU

Prošle godine, 44 odsto građana EU između 16 i 74 godine ograničilo je svoje privatne aktivnosti na internetu, jer su zabrinuti za bezbjednost, objavio je Eurostat.

Američki milijarder želi da kupi Čelsi

Jedan od vlasnika LA Dodžersa, milijarder Tod Boeli, namjerava da kupi akcije Čelsija i postane vlasnik londonskog klupa.

Hrvat kupovao auto preko interneta pa ostao bez novca i vozila

Pedesettrogodišnji muškarac iz Rijeke prevaren je početkom septembra, kada je od nepoznate osobe preko interneta naručio automobil koji mu još nije isporučen.

Kod kuće odštampala novac i otišla da kupi auto

Dvadesetogodišnja žena iz Njemačke nedavno je uhapšena u rodnoj zemlji jer je htjela da kupi auto u vrijednosti od 15.000 evra novčanicama koje je isprintala na običnom papiru, piše "Deutsche Welle".

Najčitanije