Kupovina

Polovnu odjeću kupuju i građani sa dubljim džepom

BANJA LUKA - Uprkos predrasudama u vezi sa kupovinom u second hand radnjama, u njima se, pored polovne, može pronaći i nova i kvalitetna odjeća po vrlo niskim cijenama, pa im dolaze kupci svih zanimanja i različite kupovne moći, uključujući i one sa dubljim džepom.

ISTRAŽUJEMO: Za koliko se može kupiti najjeftinija kuća u BiH

DOBOJ, BANJALUKA - Oni koji žele da se skuće, a ne raspolažu velikom sumom novca, na internet oglasima mogu pronaći kuću sa okućnicom već za 15.000 KM.

Zbog kupovine glasova saslušano 20 aktivista DNS-a

ISTOČNO SARAJEVO - Oko 20 aktivista DNS-a saslušano je na osnovu prijave u kojoj se tvrdi da su kupovali glasove za izbore, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Naručila patike na internetu za 50, a skinulo joj s računa 1.400 KM

Jedna 40-godišnja iz Duge Rese u Hrvatskoj, lakomisleno je nasjela na internetsku podvalu. Željela je kupiti patike sinu, registrovala se na stranici koju je vidjela u internet oglasu te ih kupila bankovnom karticom za 25 evra (oko 50 KM).

Sprema se bum na nebu: Kupuju 7.690 aviona

NJUJORK -- Kineske avio-kompanije će kupiti 7.690 novih aviona u vrijednosti od 1.200 milijardi dolara u naredne dvije decenije.

Pravila za ispravnu make up kupovinu

Svakog dana make up tržište raste i izbor postaje sve veći, a samim tim i sve teži.

Bespotrebni dodaci na autu koje skupo plaćamo

Iako su automobil danas jeftiniji nego što su nekada bili, a već u standardnoj opremi nude gotovo sve za udobnu i sigurnu vožnju, neki proizvođači skupo naplaćuju opremu koja je zapravo nepotrebna.

Savjeti za kupovinu automobila: Put do dobrog polovnjaka mukotrpan i skup

BANJALUKA - Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a veliki broj građana BiH se baš u ovom periodu odlučuje da pazari četvorotočkaš, kako bi kompletna porodica mogla otići na zasluženi godišnji odmor, daleko od posla i svakodnevnih obaveza.

Ko će Indiji prodati 110 borbenih aviona, vrijednosti 15 milijardi dolara

NJU DELHI - Indija kupuje borbene avione ukupne vrijednosti 15 milijardi dolara, a konkurs traje do početka jula.

Vaskršnje veselje ispraznilo police

BANJALUKA - Gužve u tržnim centrima širom RS su znatno porasle pred predstojeći hrišćanski praznik Vaskrs i vidljive su tokom cijele sedmice, te se police sa namirnicama koje su od značaja za ovaj praznik prazne brže nego ikada.

Najčitanije