Kupovina

Australija ponovo mora da ograničava kupovinu određene robe

SIDNEJ - Lanci supermarketa u Australiji danas su ponovo ograničili kupovinu nekih artikala zbog povećane potražnje izazvane porastom broja zaraženih virusom korona u tamošnjoj državi Viktorija.

Novi svjetski rekord - slupao auto nekoliko sekundi nakon kupovine

Teško je ne saosjećati sa vlasnikom ovog automobila - radostan događaj preuzimanja novog vozila u trenu se pretvorio u noćnu moru.

Kineski kupci spas za luksuzne brendove?

PEKING - Kineski kupci konačno su počeli da kupuju luksuzne torbe, cipele i nakit, što toj industriji daje nadu da će doći do oporavka od pandemije virusa korona.

Hrvati ponovo šopinguju u BiH: Kupuju od lijekova do bijele tehnike

ŽUPANJA, ORAŠJE - Nakon gotovo dva i po mjeseca koliko je zbog pandemije korona virusa granica bila zatvorena, hrvatski državljani ponovno su krenuli u prekogranični šoping u Bosnu i Hercegovinu uz pokazivanje lične karte ili pasoša.

U trgovini prehrambenim proizvodima promet u aprilu pao za 23 odsto

Ukupan promet trgovine na malo u BiH u aprilu ove godine, posmatran u tekućim cijenama, zabilježio je pad od 24,4 odsto u odnosu na mart ove godine.

Usred proljeća kupuju drva za zimu

BANJALUKA, PRIJEDOR - Iako smo, kalendarski, usred proljeća, a od ljeta nas dijeli još nekoliko sedmica, građani su uveliko počeli spremati ogrev za predstojeću zimu.

Granica otvorena, Hrvati ponovno idu u šoping u Srbiju

OSIJEK - S obzirom na to da je Srbija otvorila granicu, Hrvati mogu nesmetano i bez ograničenja da putuju tamo i nazad, a Slavonci su počeli da koriste tu mogućnost i krenuli po osnovne namirnice u jeftinije srpske trgovine, navodi se u reportaži hrvatske televizije RTL.

U jeku korone uvezli Ferrari od 600.000 KM

SARAJEVO, BANJALUKA - Pandemija virusa korona nije zaustavila uvoz skupocjenih vozila u BiH, te je tokom prva četiri mjeseca ove godine uvezeno više luksuznih motornih i električnih vozila, među kojima je i u aprilu uvezeni Ferrari 488 (Pista/Tip F142) vrijedan više od 600.000 KM.

FSS odlučio: U Superligu ulazi ko najviše plati

Odbor za hitna pitanja FSS odlučio je da se ubuduće upražnjena mjesta u Superligi ubuduće - kupuju.

Ograničenje kupovine pojedinih namirnica u Srpskoj više nije na snazi

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je zaključke o stavljanju van snage Zaključka o ograničenju kupovine pojedinih proizvoda od 22. marta, te o dopuni Zaključka o ograničenju i zabrani kretanja na teritoriji Srpske u dane prvomajskih praznika, kojim se dozvoljava izvođenje kućnih ljubimaca.

Najčitanije