Kupovina

Sjajna zabava i užitak kupovine u Mercator Centru Borik

BANJALUKA - Povodom desetogodišnjice rada i poslovanja, Mercator centar Borik je protekle subote za svoje posjetioce pripremio posebno iznenađenje, velike pogodnosti kupovine i zabavu za sve generacije.

Pali i cijene i prodaja stanova

BANJALUKA - Iako su stanovi u Republici Srpskoj u prvom tromjesečju ove u odnosu na isti period prošle godine bili jeftiniji, uz cijenu, pala je i prodaja.

Najviše kupaca na pijacama u RS očekuju u petak i subotu

BANJALUKA - Na gradskim pijacama u Republici Srpskoj ovih dana, pred Vaskrs, aktuelna je prodaja jaja i boje, a umjesto klasičnih boja za jaja veliki broj građana će za farbanje, prema njihovim riječima, koristiti staru, provjerenu lukovinu, čija se cijena nije mijenjala u odnosu na prošlu godinu i iznosi jednu KM.

Zlatna pravila kupovine za "Black Friday"

Malo ko od nas nije bar jednom u životu bio žrtva mode i bez razmišljanja kupio novi komad odjeće ili obuće samo zato što je tu sezonu apsolutni modni hit.

Nekada se na pijaci čekalo u redu, sada kupuju samo rijetki

BANJALUKA - Ranije se nije moglo doći na red do pijačne tezge, a sada je sve poluprazno, svjedoče mnogobrojni banjalučki trgovci voćem i povrćem.

Nov automobil najgora finansijska odluka

Za mnoge vozače najbolji automobil je – nov automobil. Ne i za finansijskog gurua, Dejvida Baha.

Polovnu odjeću kupuju i građani sa dubljim džepom

BANJA LUKA - Uprkos predrasudama u vezi sa kupovinom u second hand radnjama, u njima se, pored polovne, može pronaći i nova i kvalitetna odjeća po vrlo niskim cijenama, pa im dolaze kupci svih zanimanja i različite kupovne moći, uključujući i one sa dubljim džepom.

ISTRAŽUJEMO: Za koliko se može kupiti najjeftinija kuća u BiH

DOBOJ, BANJALUKA - Oni koji žele da se skuće, a ne raspolažu velikom sumom novca, na internet oglasima mogu pronaći kuću sa okućnicom već za 15.000 KM.

Zbog kupovine glasova saslušano 20 aktivista DNS-a

ISTOČNO SARAJEVO - Oko 20 aktivista DNS-a saslušano je na osnovu prijave u kojoj se tvrdi da su kupovali glasove za izbore, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Naručila patike na internetu za 50, a skinulo joj s računa 1.400 KM

Jedna 40-godišnja iz Duge Rese u Hrvatskoj, lakomisleno je nasjela na internetsku podvalu. Željela je kupiti patike sinu, registrovala se na stranici koju je vidjela u internet oglasu te ih kupila bankovnom karticom za 25 evra (oko 50 KM).

Najčitanije