Kupovina

Granica otvorena, Hrvati ponovno idu u šoping u Srbiju

OSIJEK - S obzirom na to da je Srbija otvorila granicu, Hrvati mogu nesmetano i bez ograničenja da putuju tamo i nazad, a Slavonci su počeli da koriste tu mogućnost i krenuli po osnovne namirnice u jeftinije srpske trgovine, navodi se u reportaži hrvatske televizije RTL.

U jeku korone uvezli Ferrari od 600.000 KM

SARAJEVO, BANJALUKA - Pandemija virusa korona nije zaustavila uvoz skupocjenih vozila u BiH, te je tokom prva četiri mjeseca ove godine uvezeno više luksuznih motornih i električnih vozila, među kojima je i u aprilu uvezeni Ferrari 488 (Pista/Tip F142) vrijedan više od 600.000 KM.

FSS odlučio: U Superligu ulazi ko najviše plati

Odbor za hitna pitanja FSS odlučio je da se ubuduće upražnjena mjesta u Superligi ubuduće - kupuju.

Ograničenje kupovine pojedinih namirnica u Srpskoj više nije na snazi

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je zaključke o stavljanju van snage Zaključka o ograničenju kupovine pojedinih proizvoda od 22. marta, te o dopuni Zaključka o ograničenju i zabrani kretanja na teritoriji Srpske u dane prvomajskih praznika, kojim se dozvoljava izvođenje kućnih ljubimaca.

Hari i Megan kupuju kuću Mela Gibsona u Malibuu?

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan navodno kupuju vilu Mela Gibsona u Malibuu za 12 miliona funti, koja će ubuduće biti njihov dom, prenijeli su britanski mediji.

"Dior" nudi virtuelni obilazak svog butika na Jelisejskim poljima

Ko bar malo voli modu, sigurno je već sanjao o ulasku u ultraluksuzne butike vodećih svjetskih brandova u samom epicentru luksuzne mode, u pariškoj ulici svih ulica Jelisejskim poljima.

Šta Evropa kupuje tokom pandemije

BRISEL - Kriza izazvana pandemijom virusa Covid-19 nije promijenila samo društvene i radne navike Evropljana, već i njihove navike u ishrani i kupovini.

Šta ako u prodavnici dodirnemo nešto zaraženo?

Doktorka Darija Kisić Tepavčević dala je odgovor na pitanje šta će se desiti ako u prodavnici dodirnemo nešto što je zaraženo virusom korona.

Apel da se izbjegnu gužve: Mlađi da ne idu u kupovinu kad i penzioneri

BANJALUKA - Odluka da se lica starija od 65 godina u RS mogu kretati dva puta sedmično, utorkom i petkom od sedam do 10 časova, jutros je ispred većine prodavnica u RS stvorila gužve, te se apeluje na ostale kategorije stanovništva u kupovinu ne odlaze u tom periodu kako bi se izbjegli dugi redovi.

Povećan broj online narudžbi, Amazon zapošljava 100.000 radnika u SAD

Kompanija Amazon je objavila da će zaposliti 100.000 ljudi u SAD-u zbog povećanih online narudžbi usljed izbijanja virusa korona.

Najčitanije