Kupovina

Na online šoping stanovnici BiH potrošili 5,2 miliona KM

BANJALUKA - Da je virtuelni prostor odavno postao dio naše svakodnevice, potvrđuje i činjenica da sve više građana BiH i kupovinu obavlja putem brojnih online platformi.

Internet kupovinu izbjegava 16 odsto stanovnika EU

Prošle godine, 44 odsto građana EU između 16 i 74 godine ograničilo je svoje privatne aktivnosti na internetu, jer su zabrinuti za bezbjednost, objavio je Eurostat.

Američki milijarder želi da kupi Čelsi

Jedan od vlasnika LA Dodžersa, milijarder Tod Boeli, namjerava da kupi akcije Čelsija i postane vlasnik londonskog klupa.

Hrvat kupovao auto preko interneta pa ostao bez novca i vozila

Pedesettrogodišnji muškarac iz Rijeke prevaren je početkom septembra, kada je od nepoznate osobe preko interneta naručio automobil koji mu još nije isporučen.

Kod kuće odštampala novac i otišla da kupi auto

Dvadesetogodišnja žena iz Njemačke nedavno je uhapšena u rodnoj zemlji jer je htjela da kupi auto u vrijednosti od 15.000 evra novčanicama koje je isprintala na običnom papiru, piše "Deutsche Welle".

Građani BiH na internet kupovinu potrošili 2,4 miliona KM

BANJALUKA, SARAJEVO - Brojne onlajn platforme na kojima se može kupiti skoro sve, od igle do lokomotive, preplavile su internet, a ljudi zbog manjka slobodnog vremena sve češće posežu za ovim brzim načinom kupovine.

Slavonci svaki dan u Bosni i Hercegovini ostave oko 130.000 KM

Posavina i dalje je prava šoping-meka za brojne Slavonce koji svakodnevno, posebno vikendom, odlaze preko granice i kupuju u Orašju, Brčkom, Brodu, Gradišci...

Sjeo da isproba auto i nije se vratio

Policijski službenici Policijske stanice Ivanec zaprimili su prijavu 38-godišnjaka da je prevaren od strane 39-godišnjaka. Prema prijavi, 39-godišnjak je po prethodnom telefonskom dogovoru došao u dvorište kuće 38-godišnjaka u Prigorcu, radi kupovine putničkog automobila marke Audi A6, objavila je policija u saopštenju.

Sjajna zabava i užitak kupovine u Mercator Centru Borik

BANJALUKA - Povodom desetogodišnjice rada i poslovanja, Mercator centar Borik je protekle subote za svoje posjetioce pripremio posebno iznenađenje, velike pogodnosti kupovine i zabavu za sve generacije.

Pali i cijene i prodaja stanova

BANJALUKA - Iako su stanovi u Republici Srpskoj u prvom tromjesečju ove u odnosu na isti period prošle godine bili jeftiniji, uz cijenu, pala je i prodaja.

Najčitanije