Kupus

Slatki kupus

Danas spremite slatki kupus.

Kupus razbojniku još šest i po godina robije

BANJALUKA - Dragan Radaković (44) iz Banjaluke, poznatiji kao kupus razbojnik, osuđen je na šest i po godina robije zbog pljačke trgovine "Moj market" u banjalučkoj Ulici Sime Matavulja, te napada na policajca, na kojeg je, prema presudi, bacio dva noža.

Srbin pojede 16 kilograma kupusa godišnje, Amerikanac 25

MRČAJEVCI - "Kupusijada" će i ove godine u najčuvenije selo Šumadije, Mrčajevce, privući brojne goste iz preka i daleka, nespremne da se odupru ovoj srpskoj poslastici iz ćupa, kojoj čar daje kiseli kupus po kojem se ređaju govedina i ovčetina, slanina i svinjske nogice, lorber, biber u zrnu, sušena crvena paprika i kesica aleve.

Nedjeljni ručak: Svinjski file sa crvenim kupusom

Nedjeljni ručak je malo porodično slavlje jer ma kako bili zauzeti, porodica treba da se skupi i zajedno jede bar nedeljom.

Kako ispravno pripremati povrće?

Većina ljudi povrće kuva u proključaloj vodi ili na pari, bez obzira na to o kojem se povrću radi.

Detalji hapšenja banjalučkog pljačkaša: Mesar istjerao "kupus razbojnika" iz marketa

BANJALUKA - Dragan Radaković (44) iz Banjaluke, poznatiji kao "kupus razbojnik", ne namjerava da se skrasi pa je tako preksinoć uhapšen zbog sumnje da je opljačkao "mojMarket" u Ulici Sime Matavulja.

Kupus četiri puta skuplji nego lani

BANJALUKA - Cijena kupusa na banjalučkoj pijaci juče je bila 1,2-1,4 KM na veliko po kilogramu, a to je tri do četiri puta skuplje nego lani u ovom periodu.

Pecivo s kiselim kupusom

Naša današnja preporuka je pecivo sa kiselim kupusom.

Oprezno sa kiselim kupusom

Potrebno je sagledati pozitivna i negativna dejstva kiselog kupusa - kaže Georgij Nazarov, ruski naturolog.

Kupus sa mesom i jajima

Danas spremite kupus sa mesom i jajima ili u narodu poznat kao kupus na bugarski način. Ukusno jelo koje na zahtijeva mnogo truda.

Najčitanije