Kustendorf

Počinje festival "Kustendorf" Emira Kusturice

Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf " osnivača Emira Kusturice, 14. put će početi danas na Mećavniku i trajaće do 25. januara onlajn, a moći će da se prati preko digitalne platforme na veb-adresi kustendorf.online.

Kusturica: Treba vjerovati u novu utopiju

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica izjavio je da je i na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom i muzičkom festivalu "Kustendorf" pokušano nemoguće - da se briše oštra, a sve vidljivija i opasnija granica između komercijalnog i autorskog filma.

Otvorena izložba "Moderna" u Andrićgradu

U okviru ovogodišnjeg Kustendorfa danas je u Andrićgradu u Višegradu otvorena izložba "Moderna, izbor radova iz kolekcije Kuće legata".

Kusturica: U Srbiji nema vijesti o Asanžu koji umire

BEOGRAD - Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica izjavio je da nije zadovoljan zbog toga što u Srbiji nema vijesti o osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, koji je otkrio mnoge tajne podatke, a koji sada umire.

Đorđević: Ono što mislim o sebi često nije baš najbolje

Slavni reditelj i scenarista Mladomir Puriša Ðorđević gost je ovogodišnjeg Kustendorfa i dobitnik nagrade za buduće filmove. S ponosom nosi svoje ime jer je i u 95. godini pun mladalačke energije, elana i entuzijazma.

Otvoren 13. "Kustendorf"

MOKRA GORA - Na Mećavniku, na Mokroj Gori, večeras je svečano otvoren 13. Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf", koji je okupio velikane savremenog autorskog filma i mlade filmske stvaraoce.

"Kustendorf" od 13. do 18. januara na Mećavniku

BEOGRAD - Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" biće održan od 13. januara do 18. januara naredne godine u Drvengradu na Mećavniku.

"Cijena života" najbolja predstava na "Pozorišnom Kustendorfu"

MOKRA GORA - Predstava "Cijena života" Filmske akademije iz Lođa osvojila je "Zlatni list" na 4. "Pozorišnom Kustendorfu" na Mokroj Gori.

Na Mećavniku otvoren četvrti "Pozorišni Kustendorf"

Na sceni "Prokleta avlija" na Mećavniku večeras je svečano otvoren 4. "Pozorišni Kustendorf" pod sloganom "Društvo spektakla".

Na mećavniku počinje "Pozorišni Kustendorf"

MOKRA GORA - Na Mećavniku, na Mokroj Gori danas počinje 4. "Pozorišni Kustendorf" reditelja Emira Kusturice.

Najčitanije