Kutija

Krao novac iz kutije za liječenje bolesnog djeteta

ČAČAK - Snimak iz Čačka, na kom se vidi kako dva muškarca pljačkaju kutiju namijenjenu za pomoć malom Milošu na kiosku fast fuda, dok kupuju sebi pljeskavicu, šokirao je sve na društvenim mrežama. Jedan od njih sve vrijeme prikriva drugog, dok on bez stida i srama zavlači ruku i vadi novac iz kutije za humanitarnu pomoć.

Crne kutije iz oborenog ukrajinskog aviona stigle u Pariz

TORONTO - Kanadski ministar spoljnih poslova Fransoa-Filip Šampanj potvrdio je na Tviteru da su crne kutije iz ukrajinskog aviona oborenog u januaru stigle u Pariz, prenosi agencija Rojters.

Ljekari se dosjetili, uz pomoć prostog uređaja spasli stotine života

Britanski ljekari koji se bore protiv virusa COVID-19 u bolnici u Varingtonu smanjili su stopu smrtnosti i poboljšali šanse za brzi oporavak tako što su mašinama za disanje koje se obično koriste za poremećaj spavanja našli drugu namjenu.

Moderna kutija za ručak: Uvijek topla hrana

​Heatbox je moderna kutija za ručak, koja može da se puni, što je važno budući da energiju troši na grejanje hrane uz pomoć vodene pare.

Crna kutija i alkotest stižu u automobile u Evropi?

Zvaničnici zaduženi za bezbjednost automobila u Evropskoj uniji su načelno dogovorili koje će tehnologije biti obavezne od 2022. godine.

Crna kutija "Ethiopian Airlines" ide na analizu u inostranstvo

ADIS ABEBA - Crna kutija iz "boinga 737 maks" koji je pao u Etiopiji biće poslata na analizu u inostranstvo, rekao je portparol kompanije "Ethiopian Airlinesa".

Urnebesan oglas: Mladić izdaje kutiju od šibica

U oglasima za nekretnine se zaista mogu naći ponude za najrazličitije stanove, sobe i ostale prostore za život.

Pronađena druga crna kutija

HAVANA - Kubanski istražioci pronašli su uređaj za snimanje podataka o letu u ostacima putničkog aviona koji se srušio prije sedam dana, kada je poginulo 113 ljudi, a dvije osobe preživjele, javila je državna televizija.

Pravilnik o ekskurzijama otvara Pandorinu kutiju

BEOGRAD - Nastavnici više neće moći da organizuju privatna putovanja za učenike u školama, predviđeno je novim Pravilnikom o đačkim ekskurzijama.

U avionu bili tehničari koji su ga pregledali prije polijetanja

SARATOV- Dvojica tehničara, koji su prethodno pregledali avion An-148 koji se danas srušio četiri minuta po polijetanju sa moskovskog aerodroma, bili su u letjelici, izjavio je zamjenik tužioca za saobraćaj regiona Saratov.

Najčitanije