Kuvari

Ove namirnice vrhunski kuvari nikada ne drže u frižideru

Lista proizvoda koje treba čuvati u frižideru definitivno je kraća nego što neki misle. Naime, pokazalo se kako mnogi ne znaju koje namirnice je poželjno držati u frižideru, a još je više onih koji ne znaju koja hrana ne mora zauzimati taj vrijedan prostor.

Tržištu rada potrebni zanatlije, vozači, kuvari

BIJELJINA - Privrednicima na području Bijeljine najpotrebniji su majstori elektro i građevinske struke, zatim konobari, kuvari i vozači, istakli su predstavnici Privredne komore na današnjem sastanku u Gradskoj upravi, čiji je cilj bio usaglašavanje upisne politike u srednjim školama za narednu godinu.

Zadržati kuvara moguće samo primamljivom platom

DOBOJ - Umjesto da se međusobno bore za svakog gosta, dobojski ugostitelji su prinuđeni da vode bitku za svoje kuvare, odnosno kako da ih zadrže, jer ih ljetna turistička sezona odvodi u toplije krajeve.

Male plate tjeraju kuvare u inostranstvo

BANJALUKA, SARAJEVO - Da je u BiH sve manje kuvara, jer odlaze na rad u inostranstvo, svjedoče i ugostitelji s ovih prostora, koji tvrde da pojedini ugostiteljski objekti ne mogu da otvore svoja vrata jer nema ko da kuva za goste.

Čistačice i kuvari postali milioneri

PEKING - Opštepoznato je ko su najbogatiji članovi svake kompanije - oni na vrhu. Članovi uprave, direktori, menadžeri, a kako ljestvica ide prema dolje, plate su sve niže. Ali, u jednoj kineskoj kompaniji su milioneri apsolutno svi, od čistačice i domara do predsjednika uprave.

Mladim kuvarima iz Banjaluke tri prva mjesta u Rusiji

BANJALUKA - Mladi kuvari Njegoš Milovac i Željko Vidović, učenici četvrtog razreda banjalučke Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole, osvojili su u Moskvi tri prva mjesta na Osmom međunarodnom gastronomskom omladinskom festivalu "Obnavljamo tradicije. Božić".

Najčitanije