Kvar

Može li doći do većih kvarova ako ostanete bez goriva

Proizvođači automobila tvrde da su njihovi novi modeli tako konstruirani da neće biti problema ostanete li bez goriva.

Vozači u BiH najviše problema imali sa elektronikom i motorom

SARAJEVO, BANJALUKA - Kvarovi na motornim vozilima u BiH u prošloj godini najčešće su se odnosili na elektriku, motor i izduvni sistem.

Sa ovim automobilima vlasnici imaju najviše problema

Objavljena je godišnja studija J.D. Powera o kvaliteti i pouzdanosti automobila.

Pola kvarova na modernim autima uzrokuje tehnologija

Poznata kompanija J.D. Power objavila je rezultate istraživanja o najučestalijim kvarovima na automobilima starim između jedne i tri godine, a rezultati su pokazali da pola kvarova uzrokuju info-zabavni sistemi.

Studenti bili bez tople vode, kvar otklonjen

BANJALUKA - Nakon što su nekoliko dana studenti u paviljonima jedan i dva Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci bili bez tople vode, danas je kvar na postrojenjima riješen, a najavljeno je da bi studenti vodu trebali dobiti u toku dana.

Kvar na frižideru staricu odveo u smrt

MODRIČA - Zorka Stanojević (79) iz Modriče ugušila se od isparenja i dima nastalih nakon što je došlo do eksplozije na elektromotoru njenog nekoliko decenija starog frižidera, koji je stajao u kuhinji.

Ove zvukove automobila ne smijete ignorisati

Automobil se često oglašava neobičnim šumovima - kao da vas želi upozoriti na nepravilnost u radu ili kvar nekog sklopa.

Kvar na svemirskom teleskopu Habl stvorio ozbiljne probleme

Kvar na jednom od žiroskopa svemirskog teleskopa Habl stvorio je ozbijne probleme u njegovom usmjeravaju, saopštila je američka svemirska agencija NASA.

Ovih pet dijelova na računaru se najviše kvare

U idealnom svijetu, vaš računar bi trebalo da traje onoliko koliko to želite, a jedini razog za kupovinu novog bi trebalo da budu samo nove performanse, a ne kvar.

Zbog kvara putnici bez hrane i vode pet časova čekali drugi voz

BANJALUKA, DOBOJ – Tri voza, koja su saobraćala na linijama Banjaluka – Doboj, Doboj- Banjaluka i Sarajevo-Banjaluka, u četvrtak su zbog oštećenja kontaktne mreže između Dragalovaca i Stanara,stali, zbog čega su putnici koji su bili u njima, oko pet časova čekali na nastavak putovanja.

Najčitanije