Kvar

Ovo su najskuplji kvarovi automobila

Kvarovi i njihove popravke su vječna tema za sve vlasnike automobila, ali i za one koji se tek spremaju da to postanu.

Bez struje dio banjalučkog naselja Kumsale

BANJALUKA - Od ranih jutarnjih časova dio naselja Kumsale je ostao bez električne energije zbog kvara na podzemnom kablu.

Zbog kvara veći dio Banjaluke bez grijanja

Korisnici u većem dijelu Banjaluke danas će biti bez grijanja zbog havarije distributivne mreže, saopšteno je iz "Eko toplana" odakle ističu da se ekipe rade na sanaciji kvara.

Dijelovi više banjalučkih naselja bez struje

BANJALUKA- Zbog kvara na dva dalekovodna pravca od jutros su dijelovi naselja Šargovac, Drakulić i Tunjice bez struje, a očekuje se da će uskoro biti riješeni svi problemi, potvrdio je za "Nezavisne" Predrag Klincov, portparol "Elektrokrajine".

JP Aquana: Kvar produžio rok remonta GOB-a

BANJALUKA - Iako je planirano da radovi na remontu Gradskog olimpijskog bazena u Banjaluci budu završeni do 23. avgusta, zbog dodatnih kvarova ovaj rok je prolongiran do 31. avgusta.

KIA i Hjundai povlače 600.000 vozila zbog brave na gepeku

Južnokorejski proizvođači automobila "Hjundai" i KIA najavili su da povlače više od 600.000 svojih vozila u SAD, jer oštećenja na bravama prtljažnika mogu da spriječe njihovo otvaranje iznutra.

Kvar na avionu GP Aviation izazvao paniku kod putnika

PRIŠTINA - Kvar na avionu Priština - Bazel švajcarske kompanije "GP-Aviation" izazvao je danas poslije podne haos i paniku među putnicima na međunarodnom aerodromu u Prištini, piše Reporteri.

Kvar u šahtu uzrok "gejzira" kod Ferhadije

Zbog kvara u šahtu voda je u obliku gejzira u četvrtak uveče izbijala na Ulici braće Madžar i majke Marije, preko puta džamije Ferhadija, potvrdili su za "Nezavisne" iz "Vodovoda".

Divlje šlep-službe na putevima Srbije posipaju ulje i buše hladnjake

BEOGRAD - Divlje šlep-službe "pirati" na putevima Srbije imaju razrađene metode namjernog izazivanja kvarova na automobilima, koje potom odvoze u svoje servise i naplaću velike sume za stvarne i fiktivne popravke.

Kvar isključio vodu u četiri banjalučke ulice

BANJALUKA - Zbog popravke kvarova na cjevovodu u ulicama Jug Bogdana u naselju Starčevica, Petra Velikog u naselju Česma, te Ranka Šipke u naselju Paprikovac i Milana Stevilovića u naselju Rosulje došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih naselja.

Najčitanije