Kvarovi

Manje kvarova na elektromreži

NOVI GRAD - Preduzeće "Elektrokrajina" a.d. Banjaluka intenziviralo je aktivnosti na velikom projektu modernizacije elektrodistributivne mreže na području koje pokriva u vrijednosti od 30 miliona KM.

Vozači u BiH najviše problema imali sa elektronikom i motorom

SARAJEVO, BANJALUKA - Kvarovi na motornim vozilima u BiH u prošloj godini najčešće su se odnosili na elektriku, motor i izduvni sistem.

Pola kvarova na modernim autima uzrokuje tehnologija

Poznata kompanija J.D. Power objavila je rezultate istraživanja o najučestalijim kvarovima na automobilima starim između jedne i tri godine, a rezultati su pokazali da pola kvarova uzrokuju info-zabavni sistemi.

Kvarovi pokvare i komšijske odnose

BANJALUKA - Ukoliko ste nekada bili u prilici da komšijama zaprijetite Komunalnom policijom, jer je zbog kvara u njihovom stanu ugrožena i vaša imovina, niste jedini, jer veliki broj građana sporove slične ovome rješava upravo uz pomoć komunalaca.

Greške kojima uništavate vaš automobil

Biti vlasnik automobila nije jednostavno. Potrebno je da se kvalitetno brinute o njemu, kako se vaš san ne bi pretvorio u noćnu moru.

Problematična tehnička ispravnost hrvatskih "migova"

ZAGREB - Tehnička ispravnost hrvatskih borbenih aviona "mig 21" je zabrinjavajuća, jer su od ukupno 12 za obavljanje zadataka sposobna samo četiri. Načelnik Glavnog štaba general Milan Šundov o tome je obavijestio predsjednicu Hrvatske i vrhovnog komandanta Kolindu Grabar Kitarović, objavio je "Jutarnji list".

Najčitanije