Kventin Tarantino

Travolta uočio grešku u najnovijem Tarantinovom filmu

Holivudski glumac Džon Travolta, kojeg je na filmskom platnu davnih devedesetih godina "oživio" upravo reditelj Kventin Tarantino, u njegovom najnovijem ostvarenju "Bilo jednom u Holivudu" uočio je jednu grešku.

Ruski ilustrator odao počast Tarantinu: Heroine kao pin-up djevojke

Ovog ljeta holivudska zlatna prašina vratila nas je u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda, kroz film nostalgičnog naziva "Bilo jednom u Holivudu", najnovije, deveto ostvarenje reditelja i scenariste, dobitnika "Oscara" Kventina Tarantina.

Kventin Tarantino u 57. godini prvi put postaje otac

Jedan od najpoznatijih filmskih redatelja Kventin Tarantino u 57. godini postaće otac.

Tarantinov novi film već zaradio 60 miliona dolara

Proteklog vikenda u američke bioskope je stigao dugo najavljivani i očekivani film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", ali za sada je dostupan samo podatak o zaradi u SAD, gdje je prikazan u 4253 sale i zaradio 60 miliona dolara.

Tarantino najavljuje kraj karijere

Poznati američki režiser Kventin Tarantino možda će prestati da snima filmove i najavljuje mogućnost da mu najnovije ostvarenje "Bilo jednom u Holivudu" - bude i posljednje.

U Kanu svjetska premijera novog filma Kventina Tarantina

KAN - Svjetska premijera dugo očekivanog filma "Bilo jednom... u Holivudu" u režiji Kventina Tarantina održana je na najpoznatijem filmskom festivalu u Kanu, saopštili su iz distributerske kuće Con Film.

Stigao trejler novog Tarantinovog filma

Trejler novog filma Kventina Tarantina izašao je danas. Film "Bilo jednom u Holivudu" (Once Upon a Time in Hollywood) biće premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 14. avgusta 2019. godine.

Opljačkan Kventin Tarantino

Režiser Kventin Tarantino opljačkan je u ponedeljak uveče kada su u njegovu kuću uletjeli provalnici i odneli mu dio nakita. Pljačka je na neki način bila “filmska” s obzirom na to da je Kventin, kako prenose američki mediji, provlanike čuo, a uspio je i da ih otjera.

Tarantino se oženio dvije decenije mlađom pjevačicom

Slavni režiser Kventin Tarantino (55) i izraelska pjevačica Danijela Pik (35) vjenčali su se u Los Anđelesu.

Prvi put zajedno igraju na filmu i odlično se zabavljaju

Slavni američki reditelj Kventin Tarantino nedavno je u Los Anđelesu počeo snimanje svog novog filma "Once Upon a Time ih Hollywood", čija je radnja smještena u šezdesete godine prošlog vijeka. U središtu priče su ubistva koja su počinili članovi kulta Čarlsa Mensona.

Najčitanije