Kviz

Dalibor Tešić za "Nezavisne": Kviz nepoznat na našim televizijama

Dalibor Tešić je poznato lice koje je publika mogla često da vidi u kvizovima znanja širom Balkana. Kako ističe, njegova najveća strast su kvizovi i mjesta gdje na uzbudljiv način voli da ispituje svoje znanje, a ovaj put je publici odlučio da predstavi svoju strast na drugačiji način, i to u vidu knjige pod nazivom "Kviz oko svijeta", što ga čini prvim autorom knjige ovakvog sadržaja kod nas.

Ime omraženog tima ne izgovara čak ni u kvizu

Pitanje u kvizu vrijedno 1.000 evra, odgovor zna, ali neće da ga kaže. Iz principa. Jer odgovor je ime tima koji nimalo ne voli...

Osobe sa Daunovim sindromom u virtuelnom kvizu znanja

Da bi u vrijeme izolacije nesmetano nastavili rehabilitaciju, korisnici Daun sindrom centra su u posljednja nešto više od dva mjeseca učestvovali u nizu virtuelnih radionica, a uskoro će prvi put okušati svoje znanje u finalu kviza, ali i predstaviti novu i prvu virtuelnu predstavu.

Radionice i kvizovi na temu kako postupati sa psom

SARAJEVO - Fondacija "Dogs Trust" organizovala je u Sarajevu tradicionalno druženje radi promocije odgovornog vlasništva pasa, udomljavanja, obuke pasa i pozitivnog odnosa prema ljubimcima.

Počinje snimanje kviza "Nauči se, čovječe"

​BANJALUKA - Snimanje jednog od najvećih projekata Radio-televizije Republike Srpske (RTRS), kviza "Nauči se, čovječe", u saradnji sa ETM produkcijom i Republičkim pedagoškim zavodom, uz podršku Vlade RS, počinje sutra. Autori i voditelji projekta su poznati glumci Nenad Okanović Oki i Bojan Ivković Boki.

Prvi online kviz o BiH, preuzmite aplikaciju

"Kviz BiH" naziv je prvog online kviza o Bosni i Hercegovini koji je danas predstavljen javnosti u BiH i svijetu.

Na kvizu izgubio 100.000 evra, a tačan odgovor imao na majici

Mladić imena Alberto iz Španije zauvijek će zapamtiti odgovor na pitanje "Ko je Steve Rogers u filmu ‘Osvetnici’ (The Avengers)?", koje su mu postavili na kvizu "Ahora Caigo".

Kvizovi na Facebooku kradu lične podatke

Većina je zaraženih kvizova poslužila kako bi hakeri prikupili podatke i potom ih prodali dalje.

Najčitanije