LJubinje

Novi asfalt nakon 40 godina

TREBINJE - Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske", odnosno "Hercegovinaputevi" iz Trebinja, nastavili su radove na rekonstrukciji puta Trebinje - Ljubinje, dugačkog oko 60 kilometara, za šta je Vlada Republike Srpske izdvojila oko 12 i po miliona maraka.

U Ljubinju živi sjećanje: Nišan među krstovima

LJUBINJE - Kod spomen-kapele, sagrađene pored jame Pandurice, nadomak Ljubinja, u koju su u noći između 13. i 14. juna 1941. godine ustaše pobacale 36 nevinih žrtava ljubinjskog kraja, služen je pomen stradalim mučenicima.

Ljubinjac napao policajku

LJUBINJE - Ljubinjska policija je lišila slobode stanovnika ovoga gradića inicijala N.T. zbog sumnje da je u noći između petka i subote napao policajku koja je tada bila na dužnosti.

U Ljubinju oduzeto 1.050 paklica cigareta

TREBINJE - Trebinjska policija je na regionalnom putu Ljubinje - Bileća prilikom kontrole automobilu pronašla 1.050 paklica cigareta raznih vrsta, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Zemljotres kod Ljubinja

LJUBINJE - Na planini Viduša kod Ljubinja registrovan je zemljotres magnitude 3,1 stepen po Rihteru, objavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Bračni par iz Ljubinja dobio šestog sina

LJUBINJE - Bračni par Dušica i Gojko Makera iz Ljubinja postali su roditelji po šesti put, a radost u njihov dom donio je šesti sin - kome su dali ime Milidrag.

Nova skupštinska većina u Ljubinju

LJUBINJE - Na današnjem zasjedanju Skupštine opštine Ljubinje ponovo je došlo do promjene skupštinske većine, jer je odbornik Rada Popović napustila DNS i najavila nezavisno djelovanje, a onda je prešla na stranu sa pet odbornika SDS-a i dva odbornika Socijalističke partije i tako promijenila odnos snaga u ovom parlamentu.

Ljubinje i Berkovići formirali komisije za procjenu štete

LJUBINJE - Načelnik opštine Ljubinje Darko Krunić rekao je da je ova opština formirala komisiju za procjenu štete nastale usljed zemljotresa koji je pogodio opštinu Nevesinje, a osjetio se i u toj lokalnoj zajednici.

Još jedan zemljotres u BiH, četvrti danas

LJUBINJE - Bosnu i Hercegovinu pogodio je još jedan zemljotres, četvrti danas.

U Nevesinju formirana komisija za sumiranje štete nakon zemljotresa

NEVESINJE - Snažan zemljotres koji je jutros pogodio područje Nevesinja, ali se osjetio i u ostalom dijelu Hercegovine, nanio je, prema prvim informacijama, najviše materijalne štete na objektima u centru Nevesinja, gdje su velika oštećenja pretrpjeli školski objekti.

Najčitanije