Laž

Oglasio se UKC RS o ženi koja je lažirala trudnoću i porođaj u Banjaluci

BANJALUKA - Žena koja je lažirala trudnoću i porođaj najmanje četiri dana se krila u prostorijama Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka, a u bolnicu je ušla na osnovu drugog nalaza, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Advokat otkrio trik kako da prepoznate lažova

Jedan advokat odlučio je da na Tik Toku svojim pratiocima olakša muke i pokaže kako se ljudi koji lažu prepoznaju. Naime, on je podijelio nekoliko savjeta, koji će vam zaista olakšati nedoumice ukoliko ih imate.

Životne situacije u kojima nikada ne treba lagati djecu

Svi mislimo da su bijele laži korisne, ali za djecu one mogu biti loše, stvarajući im pogrešnu sliku o svijetu.

Lažni veterinari uzeli ženi novac od prodaje jagnjadi

GOSPIĆ - U Lovincu je 68-godišnjakinja ostala bez novca od prodaje jagnjadi nakon što su je u ponedjeljak pokrala dva nepoznata muškarca s higijenskim maskama preko lica koji su se predstavili kao veterinari i ponudili joj pomoć oko provjere valjanosti novca, saopštila je policija.

SZO kreće u borbu protiv dezinformacija o virusu korona

ŽENEVA - Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je da će okupiti naučnike i stručnjake iz više područja za borbu protiv dezinformacija, relativno nove opasnosti po javno zdravstvo.

"Smišljeno širenje lažnih vijesti kao alat za obmanu naroda"

BIJELJINA - Gradske uprave Bijeljina demantovala je danas optužbe na račun gradonačelnika Miće Mićića u vezi s nelegalnim eksploatisanjem šljunka iz rijeke Drine.

Milanović o kampanji: Laže se više nego ikad

ZAGREB - Ocjenjujući dosadašnju izbornu kampanju, hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je danas da nikada do sada nije bilo toliko laganja, izmišljanja i izvrtanja činjenica zbog čega, upozorio je, Hrvatska nazaduje kao zemlja i društvo.

DW: Zaposleni u Ministarstvu tvrdi da je korona lažna uzbuna

BEOGRAD - Jedan zaposleni u njemačkom Ministarstvu unutrašnjih poslova je na svoju ruku sastavio obiman dokument u kojem kritikuje mjere vlasti u borobi protiv epidemije virusa korona, zbog čega je, prema informacijama medija, suspendovan sa dužnosti, prenosi DW.

Bild objavio tajni izvještaj: "Kina je prevarila svijet"

Kina je navodno lagala svijetu o epidemiji virusa korona ne bi li stekla prednost te pokupovala zalihe zaštitnih maski na međunarodnom tržištu prije nego što su one postale najtraženija roba.

Igrač Šalkea "oživio" nakon četiri godine

Prije četiri godine fudbaler Šalkea iz Gelzenkirhena, Janik Kamba, poginuo je u rodnom Kongu u saobraćanoj nesreći. Kamba je bio član mladih selekcija bundesligaškog kluba u trenutku kada je navodno izgubio život 2016. godine.

Najčitanije