Lažno predstavljanje

Lažna inspektorka ojadila banjalučki salon za 445 KM

BANJALUKA - Tridesetosmogodišnja Banjalučanka Danijela L. prijavljena je policiji da je od vlasnice banjalučkog kozmetičkog salona uzela ukupno 455 KM na ime uplata taksa za poslovne prostore, lažno se predstavljajući kao inspektor, potvrđeno je "Nezavisnim".

Osumnjičen da se predstavljao kao radnik banke i "opelješio" 140 ljudi

BANJALUKA – MUP RS podnio je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci izvještaj protiv N.S. iz Istočnog Sarajeva zbog sumnje da se lažno predstavljao na Facebooku i uzimao novac od ljudi obećavajući im posao, čime je oštetio 140 osoba.

Policija upozorava: Lažni inspektor pljačka građane

ZENICA - Zenička policija upozorava građane na pojavu lažnog kriminalističkog inspektora koji zaustavlja ljude želeći da ih "legitimiše"“, nakon čega ih opljačka.

Glumio radnika M:tela, ušao Trebinjcu u stan i koristio njegov računar

TREBINJE - Devetnaestogodišnji M.M. osumnjičen je da se lažno predstavio kao radnik M:tela kako bi drugoj osobi ušao u stan i koristio njen računar.

Banjalučanin prijavljen Tužilaštvu: Uzimao novac, obećavao radna mjesta

BANJALUKA - Policija je tužilaštvu prijavila Igora Zrnića (45) iz Banjaluke, osumnjičenog za seriju prevara u ovom gradu i Gradišci, kojima je, kako ga terete, od 1998. do prošle godine ugrabio oko 216.600 maraka.

Upozorenje građanima: Predstavljaju se kao monteri kablovskih operatera da bi pljačkali

BANJALUKA - Na vratima zgrada u nekoliko banjalučkih naselja ovanulo je upozorenje da se nepoznata lica građanima lažno predstavljaju kao monteri "Elta kabela", a sve u cilju da bi ih opljačkali.

Najčitanije