Lada

Obustavljena proizvodnja Lade 4x4 Black Edition

Ruska kompanija AvtVAZ prestaje sa prodajom vozila Lada 4x4 u verziji Black Edition.

U prodaji obnovljeni džip Lada 4x4

Fabrika Avtovaz je počela sa prodajom modernizovanog terenskog vozila Lada 4x4 sa obnovljenim enterijerom, kaže se u saopštenju kompanije.

Da li je ovo nova Lada Niva?

Ruski AvtoVAZ nedavno je od General Motorsa otkupio 50 odsto učešća američke kompanije u zajedničkoj firmi GM-AvtoVAZ, koja od 2002. godine proizvodi terenac Chevrolet Niva.

Lada proizvela 400.000 primjeraka Veste

Sa montažne linije fabrike automobila Lada Izhevsk ovog mjeseca izašao je 400.000-ti automobil porodice Vesta. Jubilaran model bio je jarko plava limuzina u ekskluzivnoj konfiguraciji sa CVT (kontinualno varijabilna transmisija) automatskim menjačem i 1,6 litarskim motorom od 113 KS.

Redizajnirana Lada Niva: Novi detalji za prvaka makadama

Dizajnerski gledano, vrijeme Lade Nive prošlo je prije tridesetak godina. Kupce to ne brine previše, a Lada je već toliko dugo na tržištu da i ovaj dizajn možemo smatrati klasičnim.

Lada se "razigrala" bez vozača

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan urnebesni snimak sa ruskih ulica. U glavnoj ulozi našao se automobil Lada Priora, parkiran na snijegom prekrivenoj ulici grada Perna.

Lada vraća oznaku Niva

General Motors (GM), koji je u Rusiji dugi niz godina proizvodio SUV Chevrolet Niva, povlači se sa tržišta te zemlje.

AvtoVAZ započeo proizvodnju obnovljene Lade 4x4

Najveći ruski proizvođač automobila AvtoVAZ započeo je proizvodnju čuvenog terenca Lada 4x4 sa obnovljenim enterijerom.

Lada modernizovala svoj popularni terenac

Poslije nekoliko decenija "AvtoVAZ" će konačno malo modernizovati svoj popularni terenac nivu, sada poznatu kao Lada 4x4.

Legendarna Lada nakon fejsliftinga ide u serijsku proizvodnju

U septembru 2019. list "Rasijskaja gazeta" objavio je vijest o tome da se priprema novi dizajn terenskog vozila pod nekadašnjim nazivom Lada Niva (od 2006. Lada 4x4). Sada su o tome saopšteni i neki detalji.

Najčitanije