Lada

Pogledajte kako starta Niva sa 200 konjskih snaga

Iako joj dugo najavljuju kraj, Lada Niva prkosi vremenu i više od 40 godina uspijeva pronaći dovoljno kupaca.

Lada XRay Cross na proizvodnoj traci

Kako javlja sajt lada.ru u Toljatiju je i zvanično počela serijska proizvodnja modela Lada XRay Cross kao off road varijante postojećeg modela XRay

Šta se desi kada u Ladu sipamo jestivo ulje, mlijeko ili pepsi

Novi eksperiment s automobilima dolazi nam iz Rusije, a u glavnoj ulozije opet, kao pokusni kunić, našla se jedna jedina i neponovljiva Lada.

Prodaja Lade porasla 20%

Kada je francuski Renault odlučio da investira dve milijarde dolara u posrnuli ruski automobilski brend Ladu mnogi su to dočekali s podsmijehom, ali taj potez Renaulta dobija sve više smisla, ocjenjuje Bloomberg u osvrtu na najnovije podatke o prodaji automobila u Rusiji.

Kolarovu stigla Lada iz Rusije

Ruska ambasada u Beogradu uručila je kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandru Kolarovu ključeve za Ladu 4×4 koju je, od guvernera Samare, dobio kao kao najbolji igrač meča Srbija - Kostarika tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Rus kojem zavide: Lada Vesta Sport

Rusi su uspjeli napraviti sportista koji se ne stidi makadama, a pritom i ne izgleda loše.

Predstavljena nova Lada Niva

Ruski proizvođač automobila AvtoVAZ iskoristio je salon automobila u Moskvi ne bi li predstavio savremenu Ladu Nivu, koja je zasad još uvijek na nivou koncepta Lada 4×4 Vision, ali serijska proizvodnja navodno nije upitna.

Dolazi nova Lada Niva

Lada je u Moskvi predstavila koncept u kojem mnogi vide obrise nove Nive.

Kako je jedna Lada postala direktan konkurent Bugattiju

Kada je, prije nekoliko godina, ruski dizajner Dmitrij Lazarev nacrtao koncept svog superautomobila dao mu je ime Lada Raven i ponudio ga najvećem proizvođaču automobila u svojoj zemlji AvtoVAZ-u.

Ova Lada vrijedi više od 130.000 evra

Jedan od popularnijih modela na našim prostorima u vrijeme bivše države nikad se nije mogao smatrati sportskim modelom, Lada Riva imala je neke druge vrline, ali ovaj konkretan primjerak je itekako vrijedan pažnje.

Najčitanije