Lada

Kolarovu stigla Lada iz Rusije

Ruska ambasada u Beogradu uručila je kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandru Kolarovu ključeve za Ladu 4×4 koju je, od guvernera Samare, dobio kao kao najbolji igrač meča Srbija - Kostarika tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Rus kojem zavide: Lada Vesta Sport

Rusi su uspjeli napraviti sportista koji se ne stidi makadama, a pritom i ne izgleda loše.

Predstavljena nova Lada Niva

Ruski proizvođač automobila AvtoVAZ iskoristio je salon automobila u Moskvi ne bi li predstavio savremenu Ladu Nivu, koja je zasad još uvijek na nivou koncepta Lada 4×4 Vision, ali serijska proizvodnja navodno nije upitna.

Dolazi nova Lada Niva

Lada je u Moskvi predstavila koncept u kojem mnogi vide obrise nove Nive.

Kako je jedna Lada postala direktan konkurent Bugattiju

Kada je, prije nekoliko godina, ruski dizajner Dmitrij Lazarev nacrtao koncept svog superautomobila dao mu je ime Lada Raven i ponudio ga najvećem proizvođaču automobila u svojoj zemlji AvtoVAZ-u.

Ova Lada vrijedi više od 130.000 evra

Jedan od popularnijih modela na našim prostorima u vrijeme bivše države nikad se nije mogao smatrati sportskim modelom, Lada Riva imala je neke druge vrline, ali ovaj konkretan primjerak je itekako vrijedan pažnje.

Stigla je dugoočekivana Lada Vesta Sport

Nakon što je prije dvije godine na Međunarodnom sajmu automobila u Moskvi otkrivena studija Lade Veste Sport, najveći ruski automobilski proizvođač otkrio je i serijsku verziju.

Uskoro i Lada Largus facelift

Sem obnovljene porodice Granta i 4x4 (Niva), Lada će krajem avgusta na sajmu automobila MMAS 2018 u Moskvi imati još jednu premijeru.

I Lada ima crossover

Lada Vesta je tržišno najpopularniji ruski model na tamošnjem tržištu, a odnedavno se nudi u avanturističkom izdanju povišenog karavana.

Lada sve manje ruska

Francuski Renault i drugi akcionari Avtovaza ubrizgali su u najvećeg ruskog proizvođača automobila nešto više od milijardu evra.

Najčitanije