Laguna

Moćne muzičarke predvode ovogodišnji "Sea Star"

Ovogodišnje izdanje "Sea Star" festivala biće održano u Umagu 27. i 28. maja i pokrenuće ljetnu festivalsku sezonu, nakon dvogodišnje pauze, nošeno programom čiju većinu čini sjajna međunarodna i regionalna selekcija muzičarki.

Novi roman "Sluz i žuč" dosad neviđena proza u srpskoj književnosti

BEOGRAD - "Sluz i žuč" novo je prozno djelo Nenada Džonija Rackovića, multimedijalnog umjetnika, ovih dana objavljeno u izdanju beogradske "Lagune", koje spada u žanr trilera i horora.

Biografija Petera Handkea: Između straha od ljudi i žudnje za slavom

BEOGRAD - "Majstor svitanja: Peter Handke - biografija" je knjiga novinara Maltea Herviga, skoro objavljena u izdanju beogradske "Lagune", koja nam donosi novi pogled na stvaralaštvo i život slavnog nobelovca, a iz iste izdavačke kuće javljaju da je u prodaji i nova Handkeova knjiga na srpskom jeziku "Ogledi".

Laguna i Delfi otvaraju svoj Sajam knjiga od 15. oktobra

Izdavačka kuća Laguna iz Beograda sa svojim lancem knjižara Delfi imaće svoj Sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra po cijeloj Srbiji na svim prodajnim mjestima, ali i putem interneta, saopštili su iz Lagune.

Policija bojom rastjeruje kupače iz neodoljive Plave lagune

U napuštenom kamenolomu Derbišajr na Harpur Hillu blizu Bukstona poglede mnogih privlači zapanjujuća Plava laguna.

Grad laguna pod vodom, turisti i stanovnici u čizmama

VENECIJA - Turisti i žitelji Venecije u čizmama se probijaju kroz vodu koja je preplavila veći dio tog grada lagune.

Pronađen reno u jezeru kod Prijedora

PRIJEDOR - Reno laguna, za koju je 15. marta prošle godine prijavljeno da je ukradena u Prijedoru, pronađena je u jezeru Adamuša u Ljubiji, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Ukraden "reno laguna" vrijedna 11.000 KM

BANJALUKA - Policija traga za nepoznatim počiniocem koji je u Banjaluci ukrao automobil "reno laguna", pričinivši materijalnu štetu od 11.000 KM.

Najčitanije