Laktaši

Nezgoda kod Laktaša, biciklista udario u kamion

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila u Bakincima kod Laktaša teško je povrijeđen biciklista.

Dvojac uhapšen zbog sječe šume u Laktašima

BANJALUKA – S.Š. i R.V. uhapšeni su na juče u Laktašima zbog sumnje da su tokom jula ove godine bespravno sjekli šumu na području ove opštine.

Za dan u Laktašima evidentirano 159 prekoračenja brzine

LAKTAŠI – Policija je na području opštine Laktaši realizovala akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu brzine kretanja motornih vozila.

Zlostavljačica iz Laktaša djevojčicu iz Njemačke držala kao robinju

LAKTAŠI - Međunarodna policijska agencija Interpol raspisala je crvenu potjernicu za Slavojkom Marinković (52) iz Laktaša, koja je, zajedno sa suprugom Milenkom, osuđena za okrutno ponašanje prema Njemici Betini Signer, koja je bila zatvorena godinama na njihovom imanju u selu Karavlasi kod Kalesije.

Policija u Laktašima zbog krađa uhapsila četiri lica

LAKTAŠI - Zbog pokušaja krađa na području Laktaša, policija je predhodnih dana uhapsila četiri osobe zbog pokušaja krađe.

Uhvaćeni u Laktašima tokom krađe goriva iz kamiona

LAKTAŠI - J.G. i G.S. uhvaćeni su u Laktašima tokom krađe goriva iz kamiona privatne firme iz Gradačca, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšeni zbog krađa u Kotor Varošu i Laktašima

KOTOR VAROŠ - S.M. iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je iz aparata za igre na sreću iz ugostiteljskog objekta u ovoj opštini otuđio oko 1.300 KM, dok je D.G. iz Laktaša priveden zbog sumnje da je iz dvije porodične kuće različitih vlasnika ukrao novac i druge predmete.

Osumnjičen da je ukrao novac iz aparata za igre na sreću u Laktašima

BANJALUKA - M.B. iz Laktaša uhapšen je juče zbog sumnje da je ukrao novac iz aparata za igre na sreću u ugostiteljskom objektu u Laktašima.

Dio Laktaša dobiće vodu sa Krčmarica

LAKTAŠI - Dio opštine Laktaši naredne godine dobiće vodu sa novog vodovodnog sistema koji će Banjaluka graditi na Krčmaricama, a radovi bi trabalo da počnu u septembru, usaglašeno je danas na sastanku delegacija ove dvije lokalne zajednice.

Ispaljene tri protivgradne rakete u Laktašima

BANJALUKA - Protivgradna preventiva Republike Srpske dejstvovala je sa tri stanice na području opštine Laktaši, ispalivši tri protivgradne rakete.

Najčitanije