Lan

Lanene posteljine, dodatak koji će osvježiti svaku spavaću sobu

Pod mekanom i mirisnom posteljinom provedimo noć, a nerijetko malene rituale opuštanja, poput čitanja knjige, takođe preselimo upravo u spavaću sobu.

Osnivaču brčanske firme godina zatvora za utaju poreza

SARAJEVO - Sud BiH izrekao je Lan Gangu kaznu zatvora od godinu dana i novčanu kaznu od 36.000 KM, kao i oduzimanje imovinske koristi pribavljene krivičnim djelom utaja poreza od 105.915 KM, saopšteno je iz Suda BiH.

Lan, najbolji saveznik toplih dana

Lan je jedan od onih materijala u kojima obožavamo provoditi ljeto - prozračan, lagan i ugodan, što je i razlog zbog kojeg i muškarci i žene kreću u potragu za najboljim lanenim komadima na domaćem tržištu.

Proizvodnja lana zapošljava 60 poljoprivrednika

BOSANSKI PETROVAC - Projekat u oblasti poljoprivrede, pod nazivom "Proizvodnjom lana do zapošljavanja", koji se finansira sredstvima Evropske unije, uskoro će započeti u šest općina u Federaciji BiH i Republici Srpskoj.

EU finansira projekat u šest opština u BiH: Proizvodnjom lana do zapošljavanja

BOSANSKI PETROVAC - Realizacija projekta "Proizvodnjom lana do zapošljavanja", koji se finansira sredstvima Evorpske unije, uskoro će započeti u šest općina u Federaciji BiH i Republici Srpskoj.

Recept za eliksir mladosti svake žene

Jeste li znali da postoje prirodne i efektivne metode pomlađivanja i da u stvari ne trebate koristiti skupe kozmetičke preparate i još skuplje i rizičnije kirurške zahvate?

Ljekovito bilje: Lan

Lan (lat. linum usitatissimum) je jedna od najstarijih kultivisanih biljaka, te se rijetko pronalazi kao samonikla biljka.

Najčitanije