Lana Bijedić

Misteriozno ubistvo Lane Bijedić ni na izmaku 2019. nije riješeno

Nepostojanje motiva i očigledni propusti u istrazi obilježili su najmisterioznije krivično djelo u BiH ove godine, ubistvo 19-godišnje Mostarke Lane Bijdić.

Vještačenje telefona ubijene Lane Bijedić nije dalo posebne rezultate

SARAJEVO - Vještačenje telefona svirepo ubijene Lane Bijedić, prema svemu sudeći, neće mnogo pomoći istražiocima ovog misterioznog događaja koji već mjesec i po privlači pažnju cijelog regiona.

Šta je pronađeno u mobilnom telefonu ubijene Lane Bijedić?

SARAJEVO - Stručnjaci iz Federalne uprave policije (FUP) užurbano izvlače podatke iz mobilnog telefona surovo ubijene Lane Bijedić (19) iz Mostara, koja je prije mjesec pronađena u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, pišu federalni mediji.

Otključan telefon Lane Bijedić, na njemu pronađena fotografija mjesta ubistva

MOSTAR - U telefonu nastradale Lane Bijedić (19) iz Mostara navodno je nađena fotografija s vijadukta na autoputu, ispod kojeg je pronađeno njeno tijelo 6. septembra u rijeci Studenčici, kod Ljubuškog.

Novi snimci Lane Bijedić dodatno zamrsili istragu

Stravično ubistvo Mostarke Lane Bijedić (19) i dalje je prekriveno velom tajne. Od surove potvrde da je njeno tijelo izvučeno iz rijeke Studenčice u mjestu Studenci kod Ljubuškog, danas se navršio mjesec.

Prve fotografije mjesta gdje je otkriveno tijelo ubijene Lane

Tim istražioca MUP Zapadnohercegovačkog kantona koji pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva već 18 dana neprekidno radi na slučaju svirepog ubistva Lane Bijedić (19) iz Mostara, posljednjih dana tragaju za mjestom na kojem je ova nesrećna djevojka ubijena, u nadi da će tu pronaći neki trag.

Tužilaštvo se neće oglašavati o novim saznanjima u slučaju Lane Bijedić

MOSTAR - Zbog pogrešnih interpretacija te zloupotrebe neformalnih razgovora od pojedinih medijskih kuća, Tužilaštvo ZHK do daljnjeg neće davati izjave, odnosno informacije u slučaju pronalaska tijela Lane Bijedić iz Mostara.

Majka Lane Bijedić napustila Mostar i otišla u Beograd

Majka stravično ubijene Lane Bijedić, dekana Fakulteta informacionih tehnologija (FIT) Nina Bijedić napustila je Mostar i otišla u Beograd.

Istraga o ubistvu Lane Bijedić: Sumnjivi Čapljinac imao povrede na rukama

Dok se danima u javnosti iznose brojne verzije stravičnog ubistva Lane Bijedić (19), i policijski istražioci su u potrazi za novim dokazima u fokus pažnje stavili dva automobila.

Kamere snimile dva auta na putu kojim je pješke prošla Lana

MOSTAR - Najmanje dva automobila stavljena su pod kontrolu policije i tražiće se naredba suda za njihovo izuzimanje u okviru istrage ubistva Lane Bijedić (19) iz Mostara, potvrđeno je za "Nezavisne" iz Tužilštva Zapadnohercegovačkog kantona.

Najčitanije