Lana Pudar

Lana Pudar nastavlja trenirati u Sarajevu, grad joj obezbijedio i stan

Zamjenica gradonačelnice Grada Sarajeva Anja Margetić kazala je da će mostarska plivačica Lana Pudar, koja je osvojila tri medalje na juče završenom juniorskom Evropskom prvenstvu, nastaviti trenirati u Sarajevu.

Lana Pudar: Medalje posvećujem svim dragim ljudima u BiH

Mostarska plivačica Lana Pudar osvojila je tri medalje na juniorskom Evropskom prvenstvu u Rimu, a javnosti u Bosni i Hercegovini obratila se putem Instagrama.

Lana Pudar za "Nezavisne": Imam pravo na velike snove

Imam pravo na velike snove i očekivanja velikih stvari, poručila je u razgovoru za "Nezavisne novine" mlada plivačica Lana Pudar nakon što je na Otvorenom prvenstvu Srbije isplivala najbolji rezultat Bosne i Hercegovine svih vremena.

Predstavljamo plivačicu Lanu Pudar, čudo od djeteta

Lana Pudar rođena je 19. januara 2006. godine u Mostaru. Čudo od djeteta, članica Kluba vodenih sportova Orka, dospjela je u žižu ne samo domaće, nego i svjetske sportske javnosti u novembru.

Lana Pudar, vlasnica više od 400 medalja: Plivanje je izabralo mene

Trinaestogodišnja Mostarka Lana Pudar dobro je poznato ime u bh. plivačkim krugovima, više od 400 medalja podsjetnik je na uspješnu karijeru u mlađim uzrasnim kategorijama, naporan rad i najava velikih rezultata.

Najčitanije