Lane

Prnjavorčanka godinama gaji srne: "Staru mogu maziti, ali mlada je lopov"

PRNJAVOR - Nevenka Bijelić (78) iz sela Čorle kod Prnjavora trenutno gaji dvije srne i jednog jelena, a Milana, srna koja je kod nje već osam godina, svake sezone u vrijeme parenja odlazi u šumu i ponovo se vraća do Nevenkinog domaćinstva.

Lanetu Gutoviću pozlilo usred predstave

Milan Gutović se osjetio loše na početku komada "Obično veče", nakon čega je hitno morao da potraži medicinsku pomoć

Lane Micika vratilo se Mariji u zagrljaj

PRIJEDOR - Mama, vratila mi se, nije me zaboravila, bile su riječi koje je uzvikivala petogodišnja Marija Krivaja iz Busnova, nadomak Prijedora, dok je trčala u zagrljaj svojoj malenoj drugarici - srni Miciki, koju je pronašla i othranila još dok je bila beba.

Spasili lane iz jame pa ga pustili na slobodu

SANSKI MOST - Članovi Lovačkog društva "Sana" Elvis i Enes Kenjar spasili su u srijedu lane koje je upalo u prirodnu jamu duboku nekoliko metara i potom ga pustili na slobodu.

Kosili baštu i pronašli dva laneta u travi

KNEŽEVO - Nedeljko Milisavić i Željko Lulić pronašli su dva laneta dok su u selu Živinice pored Kneževa kosili travu.

Legendarni Šojić u Narodnom pozorištu RS

BANJALUKA - Popularni srpski glumac Milan - Lane Gutović sa svojom novom komedijom "Ukrađena ličnos'", u kojoj tumači isto toliko popularnog lika Srećka Šojića, gostovaće u Narodnom pozorištu Republike Srpske (NP RS) 11. oktobra i to u dva termina s početkom u 18 i sa početkom u 20 časova.

Lovci spasili lane iz bunara

SANSKI MOST - Sanski lovci Abdulah Kaltak i Ahmet Karajković spasili su lane koje je upalo u bunar za vodu na lokalitetu sela Okreč, petnaestak kilometara od Sanskog Mosta.

Predstava u režiji Laneta Gutovića u Banjaluci

BANJALUKA - Pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ iz Zaječara, sa predstavom „Zar i ti, sine Normane?“ (Svašta)" autora Rona Klarka i Sema Bobrika, u režiji Milana Laneta Gutovića u subotu 4. marta gostovaće u Narodnom pozorištu Republike Srpske (NPRS) Predstava će biti izvedena na Velikoj sa početkom u 20.00 časova.

Najčitanije