Lane

Lane Micika vratilo se Mariji u zagrljaj

PRIJEDOR - Mama, vratila mi se, nije me zaboravila, bile su riječi koje je uzvikivala petogodišnja Marija Krivaja iz Busnova, nadomak Prijedora, dok je trčala u zagrljaj svojoj malenoj drugarici - srni Miciki, koju je pronašla i othranila još dok je bila beba.

Spasili lane iz jame pa ga pustili na slobodu

SANSKI MOST - Članovi Lovačkog društva "Sana" Elvis i Enes Kenjar spasili su u srijedu lane koje je upalo u prirodnu jamu duboku nekoliko metara i potom ga pustili na slobodu.

Kosili baštu i pronašli dva laneta u travi

KNEŽEVO - Nedeljko Milisavić i Željko Lulić pronašli su dva laneta dok su u selu Živinice pored Kneževa kosili travu.

Legendarni Šojić u Narodnom pozorištu RS

BANJALUKA - Popularni srpski glumac Milan - Lane Gutović sa svojom novom komedijom "Ukrađena ličnos'", u kojoj tumači isto toliko popularnog lika Srećka Šojića, gostovaće u Narodnom pozorištu Republike Srpske (NP RS) 11. oktobra i to u dva termina s početkom u 18 i sa početkom u 20 časova.

Lovci spasili lane iz bunara

SANSKI MOST - Sanski lovci Abdulah Kaltak i Ahmet Karajković spasili su lane koje je upalo u bunar za vodu na lokalitetu sela Okreč, petnaestak kilometara od Sanskog Mosta.

Predstava u režiji Laneta Gutovića u Banjaluci

BANJALUKA - Pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ iz Zaječara, sa predstavom „Zar i ti, sine Normane?“ (Svašta)" autora Rona Klarka i Sema Bobrika, u režiji Milana Laneta Gutovića u subotu 4. marta gostovaće u Narodnom pozorištu Republike Srpske (NPRS) Predstava će biti izvedena na Velikoj sa početkom u 20.00 časova.

Najčitanije