Larisa Cerić

Larisa Cerić zapaliće plamen EYOF-a

Larisa Cerić, džudo reprezentativka i najbolja sportistkinja Bosne i Hercegovine upaliće u nedjelju na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" plamen Evropskog omladinskog olimpijskog festivala "EYOF 2019. Sarajevo i Istočno Sarajevo".

Cerićeva, Pezer i Klepić najbolji

Džudistkinja Larisa Cerić, atletičar Mesud Pezer i karatista Ivan Klepić, najuspješniji su sportisti u 2018. godini u izboru Sportskog saveza BiH.

Larisa Cerić, najbolja sportistkinja BiH, za "Nezavisne": Zbog Crnogorca sam ostala u BiH

Poštovanje prema treneru Branislavu Crnogorcu jedan je od ključnih razloga zbog kojih nikada nije prihvatila ponudu za promjenu državljanstva i nastup za neku drugu zemlju.

Larisa Cerić osvojila bronzu na Mastersu u Kini

Larisa Cerić osvojila je bronzanu medalju na elitnom Masters turniru u kineskom Guangzghou.

Olimpijski komitet BiH izabrao najbolje: Cerićeva bez premca

​Džudo reprezentativka BiH Larisa Cerić dobitnica je nagrade sportista godine za 2018. godinu, koju je po osmi put dodijelio Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine.

Predstavljamo: Larisa Cerić, svjetska klasa

Larisa Cerić rođena je 26. januara 1991. godine u Travniku. Naša najbolja džudistkinja i u 2018. nastavila je višegodišnju dominaciju na međunarodnoj sceni.

Larisa Cerić nakon osvojene svjetske bronze: Konačni cilj medalja sa OI

Larisa Cerić, najbolja bh. sportistkinja, osvojenom bronzanom medaljom na Svjetskom prvenstvu u Bakuu samo je potvrdila status sportske heroine u BiH.

Larisa Cerić treća na svijetu!

Najbolja bh. sportistkinja i jedna od najboljih džudistkinja svijeta, Larisa Cerić ostvarila je veliki uspjeh osvojivši bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Bakuu.

Larisa Cerić u polufinalu SP u Bakuu

Najbolja bh. džudistkinja Larisa Cerić plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva koje se održava u Bakuu.

Larisa Cerić osvojila zlatnu medalju u Rusiji

Najbolja bh. džudistkinja Larisa Cerić ostvarila je još jedan veliki uspjeh u karijeri osvojivši zlatnu medalju na grend slemu u Jekaterinburgu u Rusiji.

Najčitanije