Larisa Cerić

Larisa Cerić osvojila zlatnu medalju u Rusiji

Najbolja bh. džudistkinja Larisa Cerić ostvarila je još jedan veliki uspjeh u karijeri osvojivši zlatnu medalju na grend slemu u Jekaterinburgu u Rusiji.

Cerić osvojila bronzu na Mastersu u St. Petersburgu

Najbolja bosanskohercegovačka džudistkinja Larisa Cerić sezonu je okončala osvajanjem bronzane medalje na Masters turniru u St. Petersburgu.

Petorostruka najbolja sportistkinja BiH Larisa Cerić: Medaljom u Tokiju krunisati karijeru

Osvajanjem medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. želim da krunišem svoju karijeru. Vjerujem da bi to onda bio neki kraj moje karijere, kaže bh. džudistkinja Larisa Cerić (26), koja je po peti put izabrana za najbolju sportistkinju BiH.

Izbor najboljeg sportiste 2017.: Džumhur i Cerićeva vladari bh. sporta

Teniser Damir Džumhur i džudistkinja Larisa Cerić najbolji su sportisti Bosne i Hercegovine za 2017. godinu. Ove odluke jednoglasno je donio stručni žiri Izbora najboljeg sportiste BiH u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

Larisa Cerić sportista godine po izboru OK BiH

Larisa Cerić proglašena je za sportistu godine u organizaciji Olimpijskog komiteta BiH na manifestaciji održanoj u "Zetri".

Predstavljamo: Larisa Cerić, vicešampionka planete

Džudistkinja Larisa Cerić rođena je 26. januara 1991. godine u Travniku. Jedna je od rijetkih u BiH koja godinama ima konstantu vrhunskih rezultata sa velikih takmičenja, a od 2009. godine već četiri puta je proglašavana za najbolju sportistkinju BiH.

Larisa Cerić: Ako Bog da, biće i medalja sa OI

Srebro iz Marakeša sa Svjetskog prvenstva u Open kategoriji je kruna moje dosadašnje karijere, kaže Larisa Cerić, najbolja bh. džudistkinja i jedna od najboljih sportistkinja BiH u ovom trenutku.

Stipendije za 14 sportista iz BiH

Olimpijski komitet BiH je putem programa Olimpijske solidarnosti "Olimpijske stipendije" obezbijedio 14 stipendija za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

BiH bez medalje na Svjetskom prvenstvu u džudou

Niko od osam predstavnika BiH, šest u muškoj i dvoje u ženskoj konkurenciji, nije uspio da osvoji medalju na Svjetskom prvenstvu u džudou, koje je održano u Budumpešti.

Cerićeva nastavila niz uspjeha

Larisa Cerić, najbolja bh. džudistkinja, još jednom je potvrdila svjetsku klasu osvajanjem srebrne medalja na Gran priju u Antaliji, na kojem su učestvovale 34 zemlje te 252 takmičara iz cijelog svijeta.

Najčitanije