Lauš

Kružni tok na Laušu zvanično pušten za saobraćaj

BANJALUKA - Kružni tok u naselju Lauš kod restorana "Sirano" večeras je svečano otvoren uz mnogobrojne građane i goste koji su se okupili.

Počela sanacija klizišta na Laušu

BANJALUKA - Preduzeće "Građenje Đurić" je po nalogu gradskog Odjeljenja za inspekcijske poslove počelo sa uklanjanjem zemljišta koje je prijetilo da ugrozi objekte u Božurskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

Postavljen prvi sloj asfalta na kružnom toku na Laušu

BANJALUKA - Radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod restorana "Sirano" na Laušu užurbano se privode kraju kako bi do srijede, 19. juna, i zvanično bila puštena u saobraćaj, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Potpuna obustava saobraćaja kod na Laušu kod "Sirana"

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Lauš na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića od danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza na liniji Banjaluka-Saračica.

Građani podijeljeni oko obustave saobraćaja kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na gradnji kružnog toka na Laušu, kod restorana "Sirano", saobraćaj će biti potpuno obustavljen od osam časova u subotu do 20 časova u ponedjeljak, saopštili su iz Gradske uprave.

Zbog završetka kružnog toka: Potpuna obustava saobraćaja na Laušu kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na izgradnji kružne raskrcnice na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića (kod restorana "Sirano"), biće potpuno obustavljen saobraćaj u vremenu od 8.00 časova 15. juna 2019. godine (subota) do 20.00 časova 17. juna (ponedjeljak), za sva vozila osim za autobuse na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju na pravcu Banjaluka – Saračica.

Izgradnja kružnog toka na Laušu: Ili obustava saobraćaja, ili produženje roka?

BANJALUKA - ​Rok za izgradnju kružnog toka na Laušu u Banjaluci je 20. juna, ali bi mogao biti pomjeren za desetak dana ako zahtjev "Kozaraputeva", izvođača radova, o obustavi saobraćaja od 15. do 18. juna na ovom dijelu Lauša ne bude odobren.

Bager probio cijev za vodu na Laušu

BANJALUKA - Tokom radova na kružnom toku kod restorana "Sirano" na Laušu bager je probio cijev za vodu, zbog čega je taj dio naselja bio poplavljen. Izlijevanje vode otežalo je saobraćaj, a većina mještana ostala je bez vode.

Veći dio Lauša bez struje, ekipe na terenu

Veći dio Lauša je od jutros nema električne energije, a brojni građani se žale kako nije mogao biti gori dan za isključenje struje jer sutra mnogi slave Đurđevdan.

Kružni tok na Laušu do 20. juna

BANJALUKA - Izgradnja kružnog toka u banjalučkom naselju Lauš, kod restorana "Sirano", napreduje predviđenom dinamikom i trebalo bi da bude završena do 20. juna, kada je i rok za okončanje radova, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Najčitanije