Lauš

U banjalučkom naselju Lauš niče prva sportska dvorana

Izgradnja nove sportske dvorane u banjalučkom naselju Lauš, uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu "Sveti Sava", počeće uskoro nakon što je danas raspisan tender za izbor izvođača radova.

Novi spoj Lauša i Paprikovca do kraja avgusta

Nova saobraćajnica između Lauša i Paprikovca, preko nekadašnjeg "Voćnjaka", biće završena i puštena u saobraćaj krajem ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Policijska stanica i MZ na Laušu do kraja ljeta

Novi objekat mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu je sagrađen, predstoje radovi na spoljašnjem uređenju zajedno sa gradnjom instalacija, a završetak svih radova planiran je za kraj ljeta, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Uskoro niče nova sportska dvorana uz OŠ "Sveti Sava"

Prva faza izgradnje nove sportske dvorane na Laušu, koja bi trebalo da bude uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu - "Sveti Sava", počeće na jesen, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Napreduje izgradnja puta preko "Voćnjaka" u Banjaluci

BANJALUKA - Uprkos epidemiološkoj krizi, svi veliki javni radovi na području Banjaluke nesmetano se odvijaju, uključujući i jedan od najvećih projekata – izgradnju nove saobraćajnice preko tzv. Voćnjaka, koja će napraviti novi spoj između Lauša i Paprikovca i stvoriti uslove za izgradnju novog naselja na ovoj lokaciji.

Ubrzani radovi na trasi novog puta između Lauša i Paprikovca

​BANJALUKA - Betoniranje prvih nosača budućeg vijadukta na trasi novog puta između Lauša i Paprikovca, preko tzv. Voćnjaka, počelo je danas, u okviru intenziviranih radova na izgradnji ove saobraćajnice.

Sala na Laušu dobila je novo ruho

BANJALUKA - Fiskulturna sala Osnovne škole "Sveti Sava" na Laušu dobila je novo ruho, nakon što je temeljno obnovljena uz pomoć kompanije "Sport vision" i Ministarstva prosvjete i kulture RS u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti".

Banjalučko naselje Lauš do ljeta dobija mjesnu zajednicu i društvenu salu

BANJALUKA - Na novom objektu mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu u Banjaluci, vrijednom 1,33 miliona KM, intenzivirani su radovi, a zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima novi multifunkcionalni objekat bi trebalo da bude završeni na ljeto.

Lauš do ljeta dobija mjesnu zajednicu i novu društvenu salu

​BANJALUKA - Na budućem objektu mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu, vrijednom 1,33 miliona KM, intenzivirani su radovi, zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima.

Otvoreno igralište u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Mališani u banjalučkom naselju Lauš imaju još jedno mjesto za igru nakon što je danas otvoreno novo igralište u Karađorđevoj ulici u blizini kružnog toka kod restorana "Sirano", u vrijednosti većoj od 30.000 KM.

Najčitanije