Lauš

Sletjela autom u provaliju u Banjaluci

BANJALUKA - Djevojka, čiji identitet nije otkriven, danas je automobilom pežo sletjela s puta u provaliju u Kosovskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

U januaru novo igralište na Laušu

​Novo dječje igralište na Laušu trebalo bi da bude stavljeno na raspolaganje mališanima već narednog mjeseca.

Počelo proširivanje Ulice Vida Simurdžića u naselju Lauš

BANJALUKA - Počelo je proširenje Ulice Vida Simurdžića u Banjaluci koje se izvodi u okviru izgradnje nove saobraćajnice vrijedne 2,7 miliona KM, a koja će preko nekadašnjeg "Voćnjaka" povezati naselja Lauš i Paprikovac, saopšteno je iz Gradske uprave.

OŠ "Sveti Sava" na Laušu dobija novo ruho: Na ljeto zamjena stolarije

BANJALUKA - Zamjena dotrajalih prozora i vrata na starom dijelu objekta Osnovne škole "Sveti Sava" na Laušu trebalo bi da počne na ljeto iduće godine, za šta je sredstva od 120.000 KM donirala Vlada Japana.

Počela izgradnja saobraćajnice koja će povezati Lauš i Paprikovac

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice preko nekadašnjeg voćnjaka koja će povezati Lauš i Paprikovac, vrijedna 2,7 miliona KM, počela je u danas u okviru ciklusa "Banjaluka se gradi".

Počela gradnja igrališta na Laušu

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici banjalučćkog naselja Laua uskoro bi trebalo da dobiju igralište na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana "Sirano".

Banjalučanin koji je palio spomenik na Banj brdu uhapšen u krađi na Laušu

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je V.G. i V.M. koji se sumnjiče da su opljačkali market u Karađorđevoj ulici u naselju Lauš.

Uskoro put do nove mjesne zajednice na Laušu

BANJALUKA - Za potrebe novog objekta mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu, vrijednog 1,33 miliona KM, uskoro bi trebalo da počne i gradnja javne saobraćajnice i parkinga sa oborinskom kanalizacijom.

Počinje obnova poveznice Zapadnog tranzita i Lauša

BANJALUKA - Temeljna obnova i proširenje saobraćajnice u Ulici Momčila Popovića, poveznici Zapadnog tranzita i Lauša, počeće u nekoliko narednih dana, najavljeno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Djevojčica u Banjaluci pobjegla u ambulantu od misteriozne žene

BA­NJA­LU­KA - Po­li­ci­ji u Ba­nja­lu­ci danas je pri­jav­lje­no da je mis­te­rio­zna žena u ba­nja­lučkom na­se­lju La­uš po­ku­ša­la da ubi­je­di dje­vojčicu da uđe u njen auto­mo­bil nu­deći joj slat­ki­še.

Najčitanije