Lauš

Uskoro niče nova sportska dvorana uz OŠ "Sveti Sava"

Prva faza izgradnje nove sportske dvorane na Laušu, koja bi trebalo da bude uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu - "Sveti Sava", počeće na jesen, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Napreduje izgradnja puta preko "Voćnjaka" u Banjaluci

BANJALUKA - Uprkos epidemiološkoj krizi, svi veliki javni radovi na području Banjaluke nesmetano se odvijaju, uključujući i jedan od najvećih projekata – izgradnju nove saobraćajnice preko tzv. Voćnjaka, koja će napraviti novi spoj između Lauša i Paprikovca i stvoriti uslove za izgradnju novog naselja na ovoj lokaciji.

Ubrzani radovi na trasi novog puta između Lauša i Paprikovca

​BANJALUKA - Betoniranje prvih nosača budućeg vijadukta na trasi novog puta između Lauša i Paprikovca, preko tzv. Voćnjaka, počelo je danas, u okviru intenziviranih radova na izgradnji ove saobraćajnice.

Sala na Laušu dobila je novo ruho

BANJALUKA - Fiskulturna sala Osnovne škole "Sveti Sava" na Laušu dobila je novo ruho, nakon što je temeljno obnovljena uz pomoć kompanije "Sport vision" i Ministarstva prosvjete i kulture RS u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti".

Banjalučko naselje Lauš do ljeta dobija mjesnu zajednicu i društvenu salu

BANJALUKA - Na novom objektu mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu u Banjaluci, vrijednom 1,33 miliona KM, intenzivirani su radovi, a zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima novi multifunkcionalni objekat bi trebalo da bude završeni na ljeto.

Lauš do ljeta dobija mjesnu zajednicu i novu društvenu salu

​BANJALUKA - Na budućem objektu mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu, vrijednom 1,33 miliona KM, intenzivirani su radovi, zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima.

Otvoreno igralište u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Mališani u banjalučkom naselju Lauš imaju još jedno mjesto za igru nakon što je danas otvoreno novo igralište u Karađorđevoj ulici u blizini kružnog toka kod restorana "Sirano", u vrijednosti većoj od 30.000 KM.

Zahuktali se radovi na poveznici Lauša i Paprikovca

BANJALUKA - Radovi na izgradnji poveznice između Lauša i Paprikovca, takozvane paralele, koja će rasteretiti saobraćajne gužve u ova dva naselja, napreduju dobrim tempom, a ovih dana betonirani su šipovi koji će nositi vijadukt na budućoj saobraćajnici, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Sletjela autom u provaliju u Banjaluci

BANJALUKA - Djevojka, čiji identitet nije otkriven, danas je automobilom pežo sletjela s puta u provaliju u Kosovskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

U januaru novo igralište na Laušu

​Novo dječje igralište na Laušu trebalo bi da bude stavljeno na raspolaganje mališanima već narednog mjeseca.

Najčitanije