Lazar Ristovski

Ristovski: Sledeća uloga bi morala da mi bude veliki izazov

Snimanje nove TV serije "Drim tim" u režiji Dejana Zečevića, u produkciji Telekoma Srbije i "Zillion films" nedavno je završeno, a glavni glumac Lazar Ristovski za Tanjug ističe da nije siguran hoće li ponovo stati ispred kamere nakon ovog projekta.

Ristovski: Naš film je pobedio loša predviđanja sumnjivaca

BEOGRAD - Večeras ili sutra nagradićemo stohiljaditog gledaoca i to je velika pobeda našeg filma, uprkos lošim predviđanjima mnogih sumnjivaca, kazao je Tanjugu Lazar Ristovski, koji je na velikom platnu oživio Kralja Petra Prvog u istoimenom filmu koji je premijerno prikazan 5. decembra u Beogradu.

Ristovski: "Kralj Petar Prvi" je holivudski spektakl

Naš film vizuelno deluje kao veliki holivudski spektakl koji košta 200 miliona dolara, kazao je Tanjugu glumac Lazar Ristovski koji igra naslovnu ulogu u filmu "Kralj Petar Prvi" čija je premijera zakazana za 5. decembar u Beogradu.

Premijera filma “Kralj Petar Prvi” odložena za 5. decembar

Premijera filma "Kralj Petar Prvi" reditelja Petra Ristovskog, ranije najavljena za 11. novembar, pomerena je za 5. decembar, saopštili su danas producenti.

Premijera filma "Kralj Petar Prvi" 11. novembra u Beogradu

Premijera filma "Kralj Petar Prvi" reditelja Petra Ristovskog i producenta i glavnog glumca Lazara Ristovskog biće održana 11. novembra u Centru "Sava" i "Kombank Areni" u Beogradu .

"Kozje uši" pokrenule "Prvi kadar"

BANJALUKA - Proslavljeni srpski glumci Gorica Popović i Lazar Ristovski otvorili su 11. međunarodni filmski festival "Prvi kadar" u Istočnom Novom Sarajevu na kojem će tokom pet dana biti prikazana 43 filma iz 20 zemalja.

"Zlatne zvijezde" za "Dnevnik mašinovođe"

BEOGRAD - Film "Dnevnik mašinovođe" Miloša Radovića i glumac Lazar Ristovski nagrađeni su na Festivalu nezavisnog filma u Pragu (Prague Independent Film Festival), saopštila je danas producentska kuća "Zillion film".

Najčitanije