Lazarevo

Počela gradnja vodovodne mreže u banjalučkom naselju Lazarevo

BANJALUKA - U okviru velikog projekta "Voda 1", danas je počela izgradnja nove vodovodne mreže u dvije ulice u banjalučkom naselju Lazarevo.

U budućem vrtiću u Lazarevu mjesto za 170 mališana

BANJALUKA - Do kraja godine biće završena prva faza radova, vrijedna 550.000 KM, na novom dijelu vrtića "Kolibri" u banjalučkom naselju Lazarevo u kojem će od sledeće godine boraviti više od 170 mališana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ženu stradalu u požaru ugušio dim

BANJALUKA - Šezdesetčetvorogodišnju Mirjanu Medan, radnicu preduzeća "Schwam", ugušio je dim dok je bila zarobljena u objektu ove firme koji je zahvatio požar u banjalučkom naselju Lazarevo, saznaju "Nezavisne".

Izmještena autobuska stajališta u Lazarevu i na Paprikovcu

BANJALUKA - U Lazarevu i na Paprikovcu, na dvije frekventne saobraćajnice, radi povećanja bezbjednosti putnika gradskog prevoza i smanjenja gužvi ovih dana su izmještena van kolovoza dva autobuska stajališta, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Stajališta u Lazarevu pomjeraju van kolovoza

​BANJALUKA - Radi ubrzanja saobraćaja i povećanja bezbjednosti putnika gradskog prevoza, ovih dana je u Lazarevu, odnosno Bulevaru Milutina Milankovića, počela izgradnja stajališta za autobuse izvan kolovoza, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Banjaluka: Temelji za novi vrtić u Lazarevu

BANJALUKA - Na području banjalučkog naselja Lazarevo u toku je izgradnja novog vrtića, koji bi trebalo da primi 170 mališana sa ovog područja.

Riješen problem baraka u banjalučkom naselju Lazarevo

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičć rekao je danas da će stanovnici takozvanih baraka u naselju Lazarevo moći da se u zemljišnim knjigama upišu kao vlasnici i stambenih objekata i okućnice, čime će, poslije višegodišnje neizvjesnosti, biti riješen najveći problem mještana ovog naselja.

Nova "aleja maturanata" u Lazarevu

BANJALUKA - Maturanti banjalučkih srednjih škola sljedeće sedmice će zasaditi sadnice u novu "aleju maturanata" u naselju Lazarevo, a planirano je da u ovoj zajedničkoj akciji škola i grada učestvuje 114 odjeljenja završnih razreda srednjih škola.

Nova pijaca u Lazarevu bez švercera, samo domaća roba

BANJALUKA - Kako bi omogućio poljoprivrednim proizvođačima da plasiraju svoje proizvode i prerađevine, Centar za razvoj poljoprivrede i sela planira da izgradi novu tržnicu u gradu.

Automobil uletio u dvorište u banjalučkom naselju Lazarevo

​BANJALUKA – U banjalučkoj Ulici Branka Popovića, u naselju Lazarevo, došlo je do pretvrtanja i ulijetanja automobila u dvorište.

Najčitanije