Lazarevo

Izmještena autobuska stajališta u Lazarevu i na Paprikovcu

BANJALUKA - U Lazarevu i na Paprikovcu, na dvije frekventne saobraćajnice, radi povećanja bezbjednosti putnika gradskog prevoza i smanjenja gužvi ovih dana su izmještena van kolovoza dva autobuska stajališta, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Stajališta u Lazarevu pomjeraju van kolovoza

​BANJALUKA - Radi ubrzanja saobraćaja i povećanja bezbjednosti putnika gradskog prevoza, ovih dana je u Lazarevu, odnosno Bulevaru Milutina Milankovića, počela izgradnja stajališta za autobuse izvan kolovoza, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Banjaluka: Temelji za novi vrtić u Lazarevu

BANJALUKA - Na području banjalučkog naselja Lazarevo u toku je izgradnja novog vrtića, koji bi trebalo da primi 170 mališana sa ovog područja.

Riješen problem baraka u banjalučkom naselju Lazarevo

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičć rekao je danas da će stanovnici takozvanih baraka u naselju Lazarevo moći da se u zemljišnim knjigama upišu kao vlasnici i stambenih objekata i okućnice, čime će, poslije višegodišnje neizvjesnosti, biti riješen najveći problem mještana ovog naselja.

Nova "aleja maturanata" u Lazarevu

BANJALUKA - Maturanti banjalučkih srednjih škola sljedeće sedmice će zasaditi sadnice u novu "aleju maturanata" u naselju Lazarevo, a planirano je da u ovoj zajedničkoj akciji škola i grada učestvuje 114 odjeljenja završnih razreda srednjih škola.

Nova pijaca u Lazarevu bez švercera, samo domaća roba

BANJALUKA - Kako bi omogućio poljoprivrednim proizvođačima da plasiraju svoje proizvode i prerađevine, Centar za razvoj poljoprivrede i sela planira da izgradi novu tržnicu u gradu.

Automobil uletio u dvorište u banjalučkom naselju Lazarevo

​BANJALUKA – U banjalučkoj Ulici Branka Popovića, u naselju Lazarevo, došlo je do pretvrtanja i ulijetanja automobila u dvorište.

Kanalizacija za zgrade čiji je investitor bankrotirao

BANJALUKA - Gradska uprava raspisala je tender za izgradnju kanalizacije u Ulici despota Stefana Lazarevića, u Lazarevu, čime bi trebalo da budu riješeni dugogodišnji problemi stanara dvije stambene zgrade koje nikada nisu priključene na gradsku kanalizacionu mrežu.

Mališani u Lazarevu dobili novo igralište

Djeca u naselju Lazarevo u dvorištu Osnovne škole "Borisav Stanković" od petka imaju novi prostor za igru jer je otvoreno novo dječje igralište, čija je vrijednost oko 31.000 KM.

Starčevica i Lazarevo dobili teretane na otvorenom

BANJALUKA - Mještani banjalučkih naselja Starčevica i Lazarevo dobili su teretane na otvorenom, a posao vrijedan 20.000 KM obavilo je preduzeće "Progres gradnja".

Najčitanije