Lazarevo

Lazarevo bez struje

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 10 časova biti dio naselja Lazarevo.

Auto-škole traže policijske kontrole na poligonu u naselju Lazarevo

BANJALUKA - U proteklih desetak dana zabilježena su dva udesa na poligonu kod preduzeća "Novi Jelšingrad" u banjalučkom naselju Lazarevo, a izazvali su ih nesavjesni građani, koji vožnju, umesto s instruktorom, uče u prisustvu rodbine ili prijatelja.

Novo igralište u banjalučkom naselju Lazarevo

BANJALUKA - Novo dječije igralište u banjalučkom naselju Lazarevo biće sagrađeno u neposrednoj blizini Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić", saopšteno je iz Gradske uprave.

Tri škole pod jednim krovom u Lazarevu?

BANJALUKA - Jedna od ideja koje razmatra Gradska uprava je da se za Ugostiteljsko-trgovinsko-turističku, Građevinsku i Školu učenika u privredi izgradi objekat u naselju Lazarevo i omogući učenicima da imaju kvalitetne uslove za nastavu.

Počela gradnja vodovodne mreže u banjalučkom naselju Lazarevo

BANJALUKA - U okviru velikog projekta "Voda 1", danas je počela izgradnja nove vodovodne mreže u dvije ulice u banjalučkom naselju Lazarevo.

U budućem vrtiću u Lazarevu mjesto za 170 mališana

BANJALUKA - Do kraja godine biće završena prva faza radova, vrijedna 550.000 KM, na novom dijelu vrtića "Kolibri" u banjalučkom naselju Lazarevo u kojem će od sledeće godine boraviti više od 170 mališana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ženu stradalu u požaru ugušio dim

BANJALUKA - Šezdesetčetvorogodišnju Mirjanu Medan, radnicu preduzeća "Schwam", ugušio je dim dok je bila zarobljena u objektu ove firme koji je zahvatio požar u banjalučkom naselju Lazarevo, saznaju "Nezavisne".

Izmještena autobuska stajališta u Lazarevu i na Paprikovcu

BANJALUKA - U Lazarevu i na Paprikovcu, na dvije frekventne saobraćajnice, radi povećanja bezbjednosti putnika gradskog prevoza i smanjenja gužvi ovih dana su izmještena van kolovoza dva autobuska stajališta, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Stajališta u Lazarevu pomjeraju van kolovoza

​BANJALUKA - Radi ubrzanja saobraćaja i povećanja bezbjednosti putnika gradskog prevoza, ovih dana je u Lazarevu, odnosno Bulevaru Milutina Milankovića, počela izgradnja stajališta za autobuse izvan kolovoza, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Banjaluka: Temelji za novi vrtić u Lazarevu

BANJALUKA - Na području banjalučkog naselja Lazarevo u toku je izgradnja novog vrtića, koji bi trebalo da primi 170 mališana sa ovog područja.

Najčitanije