Leš

Pronađen leš, sumnja se da je motorista koji je sletio u provaliju

VELIKA KLADUŠA - U blizini mjesta Johovica, nadomak Velike Kladuše, jučer su pronađeni skeletni ostaci mlađe muške osobe, a pretpostavlja se kako bi to mogao biti Vanes Žalić (20), mladić koji je 21. augusta ove godine nestao bez traga.

Pronađeno sedam leševa u pošiljci iz Srbije

ASUNSION - Broj leševa pronađenih u kontejneru sa poljoprivrednim đubrivom koji je iz Srbije stigao u luku u Paragvaju porastao je na sedam, a dvije žrtve imale su lična dokumenta koja su pokazala da se radi o državljanima Maroka, saopštile su paragvajske vlasti.

Porodica nestalog Crnogorca nije mogla prepoznati leš

TREBINJE - Leš u fazi raspadanja, koji su u trebinjskom selu Kotezi, u regiji Popovog polja, pronašli mještani, muškog je pola i najvjerovatnije je sredovječan, potvrdio je specijalista sudske medicine doktor Dražen Damjanjuk, koji je uradio ovu obdukciju.

Kod Cazina pronađeno beživotno tijelo migranta

CAZIN - U naselju Tržac, udaljenom nekolilo kilometara od Cazina, u blizini granice s Hrvatskom, sinoć je pronađeno beživotno tijelo, a sumnja se kako je riječ o migrantu.

Suđenje za ubistvo Rolda: Vatrogasac kroz prozor vidio ugljenisan leš

BANJALUKA - Tokom gašenja požara kroz prozor sam na kauču vidio ugljenisan leš, ispričao je vatrogasac Dalibor Guslov, svjedočeći u Okružnom sudu u Banjaluci na suđenju optuženima Borislavu Zoriću (34) i Slobodanu Krnetiću (34), koje terete da su učestovali u ubistvu Brune Rolda (53).

Pronađen leš muškarca kod Predejana, glava odvojena od tijela

LESKOVAC - Oko pola kilometra od posljednjih kuća iznad sela Predejana nađen je raspadnuti leš nepoznatog muškarca kome je glava odvojena od ostatka tijela što se objašnjava kao posljedica njegovog raspadanja.

Užas kod Negotina: Pronađena lobanja, pas je nosio u ustima

NEGOTIN – Na Bukovu iznad Negotina, u blizini benzinske pumpe na izlasku iz grada, u nedjelju je pronađena lobanja bez donje vilice.

Pronađena četiri leša u porodičnom dvorištu

Četiri leša pronađena su oko 14 sati u selu Jabukovac kod Negotina, u dvorištu porodice Kazimirović, u zaseoku Vratna.

Tražio tele, pronašao ljudski leš

Mještanin sela Siget pronašao je tijelo muškarca u četvrtak uveče u ataru susjednog sela Banatsko Aranđelovo, kod Novog Kneževca.

U Mostaru uočen leš koji pluta Neretvom

MOSTAR - Mostarskoj policiji jutros je u 7.30 sati prijavljeno da je u rijeci Neretvi kod Bunurskog mosta uočen leš.

Najčitanije