Lebron Džejms

Džejms dobio 100 miliona dolara za svoju "medijsku imperiju"

Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, dobio je investiciju od 100 miliona dolara za svoju "medijsku imperiju".

Đoković "izazvao" Lebrona, a on mu odgovorio

Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, odgovorio je Novaku Đokoviću, jednom od najboljih tenisera svih vremena.

"Otkažite cijelu 2020. godinu"

Lebron Džejms, zvijezda Los Anđeles Lejkersa, pozvao je da se kompletna 2020. godina otkaže.

"Želim da budem najbolji u istoriji koji je igrao ovu igru"

Lebron Džejms otkrio je šta ga motiviše da i u 35. godini dominira NBA parketima.

Najbolji potezi Ol-stara za pamćenje

Očekivano, NBA Ol-star je donio na desetine sjajnih poteza gdje su prije svega prednjačila zakucavanja.

Velika borba na Ol-star meču: Slavio Lebronov tim

U Čikagu je odigran Ol-star meč u kom je slavio tim Lebrona Džejmsa protiv Janisovog tima 157:155. U ovom duelu je u posljednjoj četvrtini viđena konačno ozbiljna košarka s jakom odbranom, a poslije dugo vremena je viđen kompetitivan meč u kom su igrači baš željeli pobjedu.

Džejms u suzama održao govor za Kobija: Nastavi da živiš, brate

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms održao je emotivni govor za nastradalog Kobija Brajanta u Stejpls Centru, pred utakmicu protiv Portland Trejlblejzersa i poraz Jezeraša 127:119.

Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se prije pada

Svijet je napusio jedan od najvećih košarkaša svih vremena Kobi Brajant, a i dva dana poslije helikopterske nesreće u kojoj je stradala i njegova ćerka Điana, kao i još sedmoro ljudi, stižu poruke saučešća navijača, javnih ličnosti kolega, među kojima je i veliki Kobijev prijatelj Lebron Džejms.

Lebron neutješan: U suzama na aerodromu nakon smrti Koba

Cijeli svijet je u nedjelju šokirala informacija o pogibiji Kobija Brajanta u helikopterskoj nesreći. Jedan od najboljih košarkaša i sportista koje je svijet ikada vidio napustio nas je prerano, a jedan od onih kojem je najteže svakako je Lebron Džejms.

Poznate startne petorke za Ol star meč u Čikagu

Košarkaš LA Lejkersa Lebron Džjems i igrač Milvokija Janis Adetokumbo biće kapiten startnih petorki na Ol star meču, koji je na programu 16. februara u Čikagu.

Najčitanije