Lego

Impresivna izložba sastavljena od više miliona Lego kockica

Impresivne konstrukcije od plastičnih kockica danskog proizvođača igračaka Lego izložene su u prostorijama Nacionalnog stadionu u Varšavi.

Lego paket za sve ljubitelje serije "Stranger Things"

Novi Lego paket čija je tema serija "Stranger Things" najzanimljiviji je zbog toga što "The Upside Down", ili drugu dimenziju, tretira isto kao što je to slučaj i u seriji.

Otkrivena banda koja je pravila lažni "Lego"

PEKING - Kineska policija razotkrila je bandu koja je proizvodila i prodavala krivotvorene "Lego" kockice, čija je vrijednost na tržištu premašila 30 miliona dolara.

Lego sklopivi telefon kao dio novog seta igračaka

​Sklopivi telefoni okupiraju medijske naslove u posljednjih nekoliko nedjelja, a nakon što je prije 11 dana najavljen Samsung Galaxy Fold. Tako je i kompanija Lego odlučila da iskoristi talas popularnosti, te je predstavila “Lego Fold,” koji je zapravo dio Pop-Up Book seta, maskiran u Samsung marketing.

Vještačka robotska ruka napravljena od Lego kockica

​Devetnaestogodišnji tinejdžer, David Aguilar, student bioinženjeringa na Univerzitetu Internacional de Catalunia u Španiji, napravio je vještačku robotsku ruku koju koristi kao protezu.

Napravio sebi protetičku ruku od Lego kockica

David Agilar, koji je rođen bez desne podlaktice zbog rijetkog genetskog poremećaja, napravio je sebi robotsku protetičku ruku od Lego kockica.

Legu se ruše kockice, bankrot povukao minus

KOPENHAGEN - Prihodi kompanije Lego, danskog proizvođača igračaka, pali su u prvom polugodištu ove godine, zbog negativnog razvoja situacije na tržištu Sjeverne Amerike.

Međunarodna izložba lego kockica "Invazija Giganata“

Međunarodna izložba modela od lego kockica "Invazija Giganata" na kojoj će biti izloženo više od sto najimpresivnijih maketa iz cijele Evrope, biće otvorena od 4. avgusta do 30. septembra 2018. na Zagrebačkom velesajmu.

LEGO ušao u Guinnessovu knjigu rekorda

LEGO je upravo ušao u Guinnessovu knjigu rekorda zahvaljujući trešnjinom drvetu u punom cvatu i prirodnoj veličini koje je u potpunosti izgrađeno od minijaturnih LEGO kockica.

Objavljen trejler za novi Lego film

Warner Bros obradovao je sve fanove Lego filma, velikog hita iz 2014. godine, objavivši trejler za nastavak priče u kojoj je sve "awesome" .

Najčitanije