Lejdi Gaga

Vloger optužio Lejdi Gagu da je satansita, oglasila se crkva

Kako javljaju američki mediji, vloger Tomi Dži iznio je niz šokantnih optužbi na račun Lejdi Gage, a najzapaženija je ona da joj je CIA isprala mozak i da je članica Satanističke crkve.

Udala se Lejdi Gaga?

Slavna pjevačica Lejdi Gaga ne prestaje da iznenađuje javnost, ali vijest o iznenadnoj udaji niko nije očekivao!

Lejdi Gaga ponovo zaljubljena: Pokazala novog dečka

Lejdi Gaga uživa u emocijama i to već mjesec dana. Kako prenose svjetski mediji pjevačica je u ljubavi s investitorom Majklom Polanskim.

Lejdi Gaga: Silovana sam više puta, trauma je dio mog života

​Lejdi Gaga bila je prva gošća na Oprinoj "Winfrey and WW’s 2020 Vision: Your Life in Focus" turneji, a pred 15.000 ljudi progovorila je o izazovima i traumama sa kojima se susretala

Marina Abramović spasila Lejdi Gagu iz pakla droge?

Planetarno popularna pjevačica Lejdi Gaga je priznala da je u više navrata koristila zabranjene supstance, a iz pakla u koji su je uvukli opijati spasila ju je čuvena srpska umjetnica Marina Abramović.

Muzičar tužio Lejdi Gagu: Tvrdi da mu je ukrala pjesmu

​Muzičar amater Stiv Ronsen tuži pjevačicu i glumicu Lejdi Gagu za plagijat pesme "Shallow" i traži multimilionsku naknadu, prenosi Kosmopolitan.

Ništa od Kupera, Lejdi Gaga ima novog momka

Ledi Gaga već mjesecima unazad puni rubrike u novinama, a za sve to zaslužan je holivudski frajer, Bredli Kuper, kog ovog puta nema ni na mapi.

Lejdi Gaga lansira kozmetički brend

Lejdi Gaga odlučila je da nas nakon dugog čekanja obraduje – uskoro će njen kozmetički brend biti lansiran!

Lejdi Gaga trudna?

Od kako je završeno snimanje filma "Zvijezda je rođena" ovaj par gotovo da ne silazi sa naslovnih stranica medija. Nakon izlaska filma mjesecima se šuškalo da su Lejdi Gaga i Bredli Kuper u vezi, a posljednjih mjeseci da je upravo ona glavni razlog što je slavni glumac odlučio da se rastane sa suprugom Irinom Šajk.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper ponovo zajedno na filmskom platnu

Kako pišu strani mediji, Lejdi Gaga i Bredli Kuper nakon filma “Zvezda je rođena” uskoro bi ponovo mogli da se nađu zajedno na filmskom platnu.

Najčitanije