Lejdi Gaga

Marina Abramović spasila Lejdi Gagu iz pakla droge?

Planetarno popularna pjevačica Lejdi Gaga je priznala da je u više navrata koristila zabranjene supstance, a iz pakla u koji su je uvukli opijati spasila ju je čuvena srpska umjetnica Marina Abramović.

Muzičar tužio Lejdi Gagu: Tvrdi da mu je ukrala pjesmu

​Muzičar amater Stiv Ronsen tuži pjevačicu i glumicu Lejdi Gagu za plagijat pesme "Shallow" i traži multimilionsku naknadu, prenosi Kosmopolitan.

Ništa od Kupera, Lejdi Gaga ima novog momka

Ledi Gaga već mjesecima unazad puni rubrike u novinama, a za sve to zaslužan je holivudski frajer, Bredli Kuper, kog ovog puta nema ni na mapi.

Lejdi Gaga lansira kozmetički brend

Lejdi Gaga odlučila je da nas nakon dugog čekanja obraduje – uskoro će njen kozmetički brend biti lansiran!

Lejdi Gaga trudna?

Od kako je završeno snimanje filma "Zvijezda je rođena" ovaj par gotovo da ne silazi sa naslovnih stranica medija. Nakon izlaska filma mjesecima se šuškalo da su Lejdi Gaga i Bredli Kuper u vezi, a posljednjih mjeseci da je upravo ona glavni razlog što je slavni glumac odlučio da se rastane sa suprugom Irinom Šajk.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper ponovo zajedno na filmskom platnu

Kako pišu strani mediji, Lejdi Gaga i Bredli Kuper nakon filma “Zvezda je rođena” uskoro bi ponovo mogli da se nađu zajedno na filmskom platnu.

Lejdi Gaga na koncertu raskinula vjeridbu

​Lejdi Gaga i njen vjerenik Kristijan Karino razišli su se poslije skoro dvije godine zabavljanja.

Evo sa kim je zapravo Lejdi Gaga u vezi

​Dodjela Oskara ostaće upamćena po nastupu Lejdi Gage i Bredlija Kupera prepunom emocija i uzavrele strasti i to pred glumčevom ženom, Irinom Šajk.

Lejdi Gaga nema vremena za vjenčanje

Pjevačica Stefani Džermanota, poznatija kao Lejdi Gaga, morala je da odloži vjenčanje sa svojim vjerenikom Kristijanom Karinom, iz neobičnog razloga.

Lejdi Gaga u rediteljskom prvencu Bredlija Kupera

Pjevačica Lejdi Gaga i glumac Bredli Kuper, predstavili su prvi trejler filma koji u bioskope stiže u oktobru ove godine.

Najčitanije