Lejla Rešić

Nešić: Smjena Rešićeve posljednja koju ćemo prihvatiti

BANJALUKA - Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza (DNS) jednoglasno je zaključilo da za smjenu Lejle Rešić, koja je odlično radila svoj posao u tri saziva Vlade Republike Srpske, nije postojao ni jedan razlog, saopšteno je iz ove partije.

Smijenjena Lejla Rešić

BANJALUKA - Lejla Rešić, ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske smijenjena je na današnjoj sjednici Vlade, potvrđeno je iz Vlade Srpske.

Nešić: Nismo još odlučili ko će zamijeniti Lejlu Rešić

BANJALUKA - Nenad Nešić, lider DNS-a, potvrdio je za "Nezavisne novine" da će kadar te stranke Lejla Rešić biti smijenjena sa pozicije ministra uprave i lokalne samouprave RS, te dodao da stranka još nije odlučila ko će je zamijeniti na toj poziciji.

Rešić: Nema odluke republičkih organa o otvaranju noćnih klubova

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić rekla je danas da nema odluke republičkih organa o otvaranju noćnih klubova u Srpskoj.

Bez saglasnosti Republičkog štaba nema zasjedanja lokalnih skupština

BANJALUKA - Lejla Rešić, ministar uprave i lokalne samouprave RS, rekla je da su pojedine lokalne zajednice u RS počele da zakazuju sjednice skupštine bez saglasnosti Republičkog štaba za vanredne situacije.

Rešić: 38 lokalnih jedinica ispunilo sve zahtjeve u uspotavljanju karantina

BANJALUKA - Sve jedinice lokalne samouprave, osim jedne, dostavile su podatke o radu karantina i u ovom trenutku je 38 lokalnih jedinica od 63 ispunilo sve zahtjeve koje je tražio Institut za zaštitu zdravlja RS.

Rešić: Komunalna policija kreće u provjeru ljudi u izolaciji

BANJALUKA - Ministar uprave i loklane samouprave Republike Srpske Lejla Rešić najavila je da će sutra biti izdata naredba da komunalna policija kontroliše osobe kojima je određena kućna izolacija, odnosno da li su na lokaciji na kojoj treba da budu.

Bez treptača ostalo i vozilo ministarstva Lejle Rešić

BANJALUKA - Pripadnici policijske uprave Banjaluka od Gorana Todorića, vozača u Ministarstvu uprave i lokalne samouprave Republike Srpske na čijem je čelu Lejla Rešić, privremeno su oduzeli posebni uređaj za davanje svjetlosnih i zvučnih signala, takozvane treptače i izdali mu prekršajni nalog zbog njihovog nezakonitog korišćenja, saznaje „Glas Srpske“.

Potpisan Posebni kolektivni ugovor, 10 KM više za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas sa Božom Marićem, predsjednikom Sindikata uprave Republike Srpske Posebni kolektivni ugovor za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave.

Rešićeva na forumu u Somboru: Najviša ocjena za RS

SOMBOR - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić izjavila je danas da je Srpska dobila najvišu ocjenu na prvom regionalnom forumu načelnica u Jugoistočnoj Evropi, kada je riječ o programskom budžetiranju i praćenju politika koje su bitne za podršku ženama u politici i ostalim segmentima života.

Najčitanije