Lejla Tanović

Lejla Tanović pobijedila u Hrvatskoj

Najbolja bh. biciklistkinja i četverostruka balkanska prvakinja Lejla Tanović pobijedila je na UCI C2 trci održanoj u Hrvatskoj.

Lejla Tanović pobijedila na UCI C2 utrci u Beogradu

​Desetostruka državna prvakinja Lejla Tanović pobijedila je UCI C2 utrku u Beogradu koja se održala na gradskom izletištu Košutnjak.

Lejla Tanović četvrti put balkanska prvakinja

Desetorostruka državna prvakinja i najuspješnija bh. biciklistkinja Lejla Tanović odbranila je balkansku titulu u elite kategoriji na šampionatu održanom u Srbiji.

Lejla Tanović pobijedila na UCI C2 trci u Hrvatskoj

Desetostruka državna prvakinja u biciklizmu Lejla Tanović pobijedila je na UCI C2 trci u Hrvatskoj i osvojila novih 30 UCI bodova koji se računaju za svjetsku ranking listu i olimpijsku normu.

Lejla Tanović osvojila treće mjesto u Španiji

Najuspješnija bh. biciklistkinja Lejla Tanović takmičarka profesionalnog Brujula Bike Racing Team-a je osvojila treće mjesto na etapnoj timskoj trci Costa Blanca u Španiji.

Lejla Tanović zbog povrede propušta Svjetski kup u Italiji

Desetorostruka državna prvakinja i takmičarka profesionalnog SMF tima Lejla Tanović doživjela je povredu na treningu zbog koje će propustiti nastup na Svjetskom kupu u Val di Solu.

Predstavljamo biciklistkinju Lejlu Tanović: Jedina među svjetskom elitom

Lejla Tanović rođena je 19. juna 1994. godine u Udinama u Italiji, a uspješnu sportsku karijeru počela je prije sedam godina kada je kao juniorka pobijedila na seniorskoj međunarodnoj trci.

Lejla Tanović 74. biciklistkinja svijeta

Najuspješnija bh. biciklistkinja devetorostruka državna prvakinja i dvostruka Balkanska prvakinja u brdskom biciklizmu Lejla Tanović nakon upisa UCI bodova zauzima 74. mjesto na UCI rankingu.

Bronza Tanovićeve na trci u Turskoj

Balkanska prvakinja i devetorostruka prvakinja BiH Lejla Tanović osvojila je bronzanu medalju na UCI C1 trci u Jalovi (Turska).

Lejla Tanović sezonu započinje trkom u Premanturi

Najbolja bosanskohercegovačka profesionalna biciklistkinja Lejla Tanović, sedmostruka državna prvakinja i balkanska šampionka, takmičarka profesionalnog UCI SMF tima iz Grčke, sezonu započinje u subotu trkom "Premantura Rocky trails" koja se boduje za UCI C1 kategoriju.

Najčitanije