Lejla Tanović

Lejla Tanović u Francuskoj testira formu za SP

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović priprema se za nastup na UCI MTB Marathon Series trci koja će se održati u Francuskoj.

Lejla Tanović ostvarila istorijski napredak na UCI listi

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović, četvereostruka uzastopna balkanska i 16. puta državna prvakinja nakon zadnjih upisa bodova ponovo se vratila u konkurenciju među deset najboljih na svijetu.

Lejla Tanović pobijedila na UCI C1 trci u Češkoj

Četverostruka balkanska prvakinja i najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović osvojila je UCI C1 trku u Češkoj.

Lejla Tanović osvojila 11. mjesto na EP

Lejla Tanović osvojila je 11. mjesto na Evropskom prvenstvu u brdskom biciklizmu održanom u Švajcarskoj.

Lejla Tanović: Napašću medalju na EP

Nakon odličnog rezultata ostvarenog prošle godine u Turskoj, narednog ljeta napadam medalju na Evropskom prvenstvu u Švajcarskoj, poručila je Lejla Tanović, najbolja biciklistkinja Bosne i Hercegovine.

Tanovićeva u top 50 biciklistkinja Svjetske rang - liste

Najuspješnija bh. biciklistkinja i 14 puta državna prvakinja Lejla Tanović napravila je istorijski napredak na UCI listi za Bosnu i Hercegovinu, kao i lični rekord ulaskom u konkurenciju najboljih 50 biciklistkinja svijeta.

Lejla Tanović osvojila 13. titulu prvakinje BiH

Rezultatom 46 minuta i 26 sekundi na stazi dugoj 14,2 kilometra Lejla Tanović, najbolja biciklistkinja Bosne i Hercegovine, postavila je rekord u ženskoj kategoriji u usponskoj trci XCU državnog prvenstva na Plješevici.

Lejla Tanović pobijedila na UCI C1 trci u Srbiji

Najbolja bh. biciklistkinja, četverostruka balkanska i jedanaestruka državna prvakinja Lejla Tanović odnijela je pobjedu na UCI C1 trci u Srbiji te osvojila 60 UCI bodova.

Lejla Tanović za "Nezavisne": Korona ubija motivaciju

Korona ubija motivaciju, a to je najgore za sport i vrhunskog sportistu, poručila je Lejla Tanović, najbolja biciklistkinja BiH svih vremena.

Lejla Tanović pobijedila u Hrvatskoj

Najbolja bh. biciklistkinja i četverostruka balkanska prvakinja Lejla Tanović pobijedila je na UCI C2 trci održanoj u Hrvatskoj.

Najčitanije