Lenovo

Lenovo Z6 ozvaničen sa Snapdragon 730 čipsetom i tri kamere

Lenovo je u aprilu predstavio Z6 Pro, a potom je u maju objavljen i Z6 Youth Edition. Sada je zvanično predstavljen i standardni Lenovo Z6.

Lenovo Z6 Youth Edition zvanično predstavljen

Nakon što je prošlog mjeseca predstavio premijum Z6 Pro model, Lenovo je sada zvanično predstavio svedeniju verziju pod nazivom Lenovo Z6 Youth Edition (poznat i kao Z6 Lite).

Zvanično predstavljen Z6 Pro 5G Discovery Edition

Lenovo je prošlog mjeseca u Kini predstavio premijum Z6 Pro Android telefon, a tokom tog događaja kompanija je najavila da će 5G verzija Z6 Pro modela stići u nekom trenutku u budućnosti.

Lenovo predstavio prvi računar sa savitljivim ekranom

Kompanija Lenovo je na forumu Acelarate 2019 predstavila prvi računar sa sklopivim displejom, prenio je portal Venturebeat.

Lenovo, ZTE i LG predstavljaju 5G pametne telefone

Proizvođači pametnih telefona Lenovo i ZTE predstaviće svoje 5G uređaje do kraja aprila, dok će LG nešto kasniti sa V50 5G, zbog tehničkih problema.

Lenovo patentirao vertikalno savitljivi telefon

Lenovo je u septembru 2018. godine podnio zahtjev za patent kod WIPO (World Intellectual Property Office) organizacije, koji ukazuje na telefon koji se savija vertikalno.

Misteriozni Lenovo sa tri kamere se pojavio na TENAA

Nakon što je isporučio Z5 Pro slider, mnogi su mislili kako je Lenovo završio sa novim hardverom do kraja godine.

Lenovo predstavilo pet novih tableta

Lenovo je predstavilo pet novih tableta iz svoje Tab serije. Riječ je o modelima Tab E7, Tab E8, Tab E10, Tab M10 i Tab P10 od kojih neki imaju punokrvnu, a neki Go verziju Androida.

Lenovo planira da donese prvi 5G telefon

Samsung, Huawei i LG su već najavili da se trkaju u tome ko će biti prvi u donošenju savitljivog telefona, ali ovo nije jedini segment u kojem ove ali i druge kompanije žele da budu prve. Počevši od naredne godine, prvi talas 5G telefona će debitovati na tržištu.

Lenovo u gubitku skoro 190 miliona

PEKING - Kineski tehnološki gigant Lenovo saopštio je danas da je u prethodnoj fiskalnoj godini zabilježio gubitak od 189 miliona dolara usljed jednokratnog troška poreza na prihode.

Najčitanije