Leonardo Dikaprio

Dikaprio će donirati pet miliona dolara za obnovu šuma Amazonije

Fondacija za očuvanje životne sredine "Alijansa za Zemlju", iza koje stoji holivudski glumac Leonardo Dikaprio, doniraće pet miliona dolara kako bi se sanirala šteta nakon stravične vatrene stihije.

Leonardo Dikaprio imao neobičan zahtjev tokom snimanja filma

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio imao je prilično čudan zahtjev kada je potpisivao ugovor za snimanje filma Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

Otkrivena tajna: Kako Dikaprio zavodi top-modele

Glumac Leonardo Dikaprio poznat je kao neko ko samo "šeta" manekenke i to sve one mlađe 25 godina.

Leo riješio da stane na "ludi kamen"

Ako se može vjerovati pisanju stranih medija, poznati glumac Leonardo Dikaprio uskoro bi trebalo da stane pred oltar. On je već osam mjeseci u vezi s manekenkom Kamilom Morone, a ako se smije suditi po onome što su prijatelji slavnog glumca otkrili, Leonardo nikada nije nikoga volio kao nju.

Zbog uloga spavali u lešu konja i unakažavali lice nožem

Najveća imena sedme umjetnosti su u nekoliko navrata dokazala da glumački poziv nije jednostavan. Potrebno je puno truda, rada, talenta i odricanja.

Dikaprio kupio kuću vrijednu četiri miliona evra

Oskarovac Leonardno Dikaprio, koji bi uskoro trebalo da glumi u novom Tarantinovom ostvarenju sa Bredom Pitom, odlučio je da se časti!

Tarantino snima još jedan nasilan i mračan film

Oskarovac Kventin Tarantino zagolicao je maštu okupljenih na otvaranju konferencije "CinemaCon" u Las Vegasu.

Dikaprio uslikan sa mlađanom djevojkom, fanovi zbijaju šale

Početkom januara šuškalo se kako oskarovac Leonardo Dikaprio (43) ljubi Argentinku Kamilu Moron (20), a par je to juče i potvrdio. Prošetali su se zapadnim Holivudom u ležernom izdanju, a iako je nosio kapuljači i sunčane naočare, glumac se nije uspio sakriti od paparaca.

Pit i Dikaprio u novom Tarantinovom filmu

Bred Pit i Leonardo Dikaprio će glumiti u novom filmu Kventina Tarantina, "Once Upon a Time in Hollywood".

Dikaprio u vezi sa manekenkom čija je majka mlađa od njega

Leonardo Dikaprio godinu je započeo novom vezom – 43-godišnji glumac u vezi je s argentinskom manekenkom Camilom Morrone koja je duplo mlađa od njega – ima samo 20 godina.

Najčitanije