Leonardo Dikaprio

Ponovo se otvara plaža koju je proslavio Dikaprio

Nakon premijere filma "Plaža", na tajlandsku plažu je dolazilo i do 5.000 turista dnevno što je prouzrokovalo njeno propadanje.

Dženifer Lorens: U redu je da Dikaprio bude bolje plaćen od mene

Oskarovka Dženifer Lorens branila je činjenicu da je Leonardo Dikaprio plaćeniji od nje u njihovom novom filmu "Don't Look Up", iako dijele dvije glavne uloge.

Jedanaest zanimljivosti o Leonardu Dikapriju

Jedan od najboljih i najtraženijih glumaca današnjice Leonardo Dikaprio puni 47 godina.

Jedan si od najbogatijih ljudi na svijetu, ali nisi Leonardo Dikaprio

Loren Sančez, djevojka Džefa Bezosa, upoznala je na izložbi u Los Anđelesu Leonarda Dikaprija, a društvenim mrežama kruži snimak kako očarano gleda holivudskog glumca, ne obraćajući pažnju na svog dečka.

Holivudski glumac izgledom razočarao fanove

Njegov seksi, zategnut stomak više nije takav, pa je holivudski zavodnik i glumac Leonardo Dikaprio razočarao mnoge nakon što su nedavno objavljene fotografije pokazale da on više toliko i ne vodi računa o fizičkom izgledu.

I Leonardo Dikaprio u borbi protiv gradnje mini hidrocentrala u BiH

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio podržao je objavama na društvenim mrežama borbu protiv gradnje malih hidroelektrana u Bosni i Hercegovini.

Leonardo Dikaprio se oženio u tajnosti?

Slavni glumac Leonardo Dikaprio i argentinska manekenka i model, Kamila Morone već dvije godine su u ljubavnoj vezi koja je, prema pisanju američkih časopisa, u tajnosti krunisana brakom

Dikaprio će donirati pet miliona dolara za obnovu šuma Amazonije

Fondacija za očuvanje životne sredine "Alijansa za Zemlju", iza koje stoji holivudski glumac Leonardo Dikaprio, doniraće pet miliona dolara kako bi se sanirala šteta nakon stravične vatrene stihije.

Leonardo Dikaprio imao neobičan zahtjev tokom snimanja filma

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio imao je prilično čudan zahtjev kada je potpisivao ugovor za snimanje filma Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

Otkrivena tajna: Kako Dikaprio zavodi top-modele

Glumac Leonardo Dikaprio poznat je kao neko ko samo "šeta" manekenke i to sve one mlađe 25 godina.

Najčitanije