Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio "koštao" učesnika "Milijunaša" više od 4.000 evra

Luka Sedlaček sinoć je prije drugog praga potrošio sva tri džokera, ali je pomislio da mu je na desetom pitanju došlo bonus pitanje te da će lako preći drugi prag. No, to se nije dogodilo.

Ponovo se otvara plaža koju je proslavio Dikaprio

Nakon premijere filma "Plaža", na tajlandsku plažu je dolazilo i do 5.000 turista dnevno što je prouzrokovalo njeno propadanje.

Dženifer Lorens: U redu je da Dikaprio bude bolje plaćen od mene

Oskarovka Dženifer Lorens branila je činjenicu da je Leonardo Dikaprio plaćeniji od nje u njihovom novom filmu "Don't Look Up", iako dijele dvije glavne uloge.

Jedanaest zanimljivosti o Leonardu Dikapriju

Jedan od najboljih i najtraženijih glumaca današnjice Leonardo Dikaprio puni 47 godina.

Jedan si od najbogatijih ljudi na svijetu, ali nisi Leonardo Dikaprio

Loren Sančez, djevojka Džefa Bezosa, upoznala je na izložbi u Los Anđelesu Leonarda Dikaprija, a društvenim mrežama kruži snimak kako očarano gleda holivudskog glumca, ne obraćajući pažnju na svog dečka.

Holivudski glumac izgledom razočarao fanove

Njegov seksi, zategnut stomak više nije takav, pa je holivudski zavodnik i glumac Leonardo Dikaprio razočarao mnoge nakon što su nedavno objavljene fotografije pokazale da on više toliko i ne vodi računa o fizičkom izgledu.

I Leonardo Dikaprio u borbi protiv gradnje mini hidrocentrala u BiH

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio podržao je objavama na društvenim mrežama borbu protiv gradnje malih hidroelektrana u Bosni i Hercegovini.

Leonardo Dikaprio se oženio u tajnosti?

Slavni glumac Leonardo Dikaprio i argentinska manekenka i model, Kamila Morone već dvije godine su u ljubavnoj vezi koja je, prema pisanju američkih časopisa, u tajnosti krunisana brakom

Dikaprio će donirati pet miliona dolara za obnovu šuma Amazonije

Fondacija za očuvanje životne sredine "Alijansa za Zemlju", iza koje stoji holivudski glumac Leonardo Dikaprio, doniraće pet miliona dolara kako bi se sanirala šteta nakon stravične vatrene stihije.

Leonardo Dikaprio imao neobičan zahtjev tokom snimanja filma

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio imao je prilično čudan zahtjev kada je potpisivao ugovor za snimanje filma Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

Otkrivena tajna: Kako Dikaprio zavodi top-modele

Glumac Leonardo Dikaprio poznat je kao neko ko samo "šeta" manekenke i to sve one mlađe 25 godina.

Leo riješio da stane na "ludi kamen"

Ako se može vjerovati pisanju stranih medija, poznati glumac Leonardo Dikaprio uskoro bi trebalo da stane pred oltar. On je već osam mjeseci u vezi s manekenkom Kamilom Morone, a ako se smije suditi po onome što su prijatelji slavnog glumca otkrili, Leonardo nikada nije nikoga volio kao nju.

Zbog uloga spavali u lešu konja i unakažavali lice nožem

Najveća imena sedme umjetnosti su u nekoliko navrata dokazala da glumački poziv nije jednostavan. Potrebno je puno truda, rada, talenta i odricanja.

Dikaprio kupio kuću vrijednu četiri miliona evra

Oskarovac Leonardno Dikaprio, koji bi uskoro trebalo da glumi u novom Tarantinovom ostvarenju sa Bredom Pitom, odlučio je da se časti!

Tarantino snima još jedan nasilan i mračan film

Oskarovac Kventin Tarantino zagolicao je maštu okupljenih na otvaranju konferencije "CinemaCon" u Las Vegasu.

Najčitanije