Lepa Brena

Lepa Brena o bogatstvu: Neće moći da saberu sve što imamo

Lepa Brena je na estradi dugi niz godina, a mnoge je oduvijek intrigiralo njeno bogatstvo i sve što posjeduje. Iako je sve stekla svojim radom, negativni komentari na račun života koji vodi nisu izostali.

Vikend hedonizma

Splav "Hedonist" i Queen Estrada 29. i 30. jula 2022. godine na tvrđavi Kastel, organizuju Vikend hedonizma, u okviru kojeg će cjelovečernje koncerte održati istinske balkanske dive folk scene Dragana Mirković i Lepa Brena.

Ovo je prva velika ljubav Lepe Brene

Jedna od najvećih ljubavi na našim prostorima, kada je riječ o svijetu poznatih svakako je ona u kojoj decenijama uživaju jedna od najvećih muzičkih zvijezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović.

Lepa Brena otkrila nepoznate detalje iz karijere

Lepa Brena, jedna je od najpopularnijih pjevačica na Balkanu. Svaka njena pjesma je veliki hit, a popularna pevačica, otkrila je i da je svojevremeno željela da ide na Evroviziju, ali da tada nije željela da se prijavi na Jugoviziju zbog svakakvih dešavanja iza kulisa.

Lepa Brena u provodu oduševila izgledom

Pjevačica Lepa Brena izašla je u provod u jedan beogradski klub, gdje se odlično zabavljala u društvu koleginica.

Lepa Brena o periodu kada nije imala novac

​Folk zvijezda Lepa Brena sada živi u izobilju, a nikada nije krila da je odrasla u neimaštini i bijedi.

Lepa Brena opovrgla medijske navode o planovima za skijalište i hotel na Trebeviću (ISPRAVLJENO)

Na mnogobrojnim portalima objavljeni su članci u kojima se tvrdi kako je jedna od najpopularnijih pjevačica s prostora bivše države, Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, planirala graditi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva.

Lepa Brena pozirala u kupaćem kostimu: "Kao vino"

Lepa Brena otputovala je sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem na luksuznu destinaciju - Tajland.

Brena i Boba proslavili 30 godina braka

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović proslavili su 30 godina braka.

Prijović: Ispada da bez Brene i Filipa ne bih uspela

Aleksandra Prijović i Lepa Brena oduvijek su imale odnos za primjer, koji nimalo ne nalikuje ono klasičnom poimanju odnosa svekrve i snajke.

Lepa Brena otkrila kakvu je neprijatnost doživjela sa Bjelogrlićem

Legendarni film "Hajede da se volimo" ima svoja tri nastavka, a s obzirom da je Lepa Brena i glavna glumica u tom filmskom ostvarenju imala je scene u kojima joj i nije bilo baš prijatno.

Goca Božinovska se oglasila o sukobu sa Lepom Brenom

Folkerka Goca Božinovska navodno je ljuta na koleginicu Lepu Brenu nakon što je saznala da se ona udaljila od nje zbog djece.

Breni i Bobi prijeti gubitak od pola miliona evra

Lepa Brena i Boba Živojinović završili su na sudu i to po tužbi njihovog porodičnog prijatelja i kuma Aleksandra Vincića, a koja se tiče zajedničkog biznisa - proizvodnje vina.

Lepa Brena postala "padobranac", dobila i sertifikat

Folk zvijezda Lepa Brena (61) boravi na Floridi odakle svakodnevno kači fotografije na kojima se vidi kako uživa sa porodicom.

Kako je Lepa Brena proslavila rođendan

Pjevačica je sa svojim bliskim prijateljima otputovala u Ameriku, a 61. rođendan dočekala je na farmi aligatora u Floridi.

Najčitanije