Lepa Brena

Novi biznis Lepe Brene o kom ćuti nakon prodaje "Granda"

Saša Popović je već otkrio da je novac uložio u nekretnine, dok je Lepa Brena priznala da planira novi biznis, ali i dalje nije otkrila o čemu se radi.

Lepa Brena pozirala u kupaćem kostimu: "Kao vino"

Lepa Brena otputovala je sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem na luksuznu destinaciju - Tajland.

Brena i Boba proslavili 30 godina braka

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović proslavili su 30 godina braka.

Prijović: Ispada da bez Brene i Filipa ne bih uspela

Aleksandra Prijović i Lepa Brena oduvijek su imale odnos za primjer, koji nimalo ne nalikuje ono klasičnom poimanju odnosa svekrve i snajke.

Lepa Brena otkrila kakvu je neprijatnost doživjela sa Bjelogrlićem

Legendarni film "Hajede da se volimo" ima svoja tri nastavka, a s obzirom da je Lepa Brena i glavna glumica u tom filmskom ostvarenju imala je scene u kojima joj i nije bilo baš prijatno.

Goca Božinovska se oglasila o sukobu sa Lepom Brenom

Folkerka Goca Božinovska navodno je ljuta na koleginicu Lepu Brenu nakon što je saznala da se ona udaljila od nje zbog djece.

Breni i Bobi prijeti gubitak od pola miliona evra

Lepa Brena i Boba Živojinović završili su na sudu i to po tužbi njihovog porodičnog prijatelja i kuma Aleksandra Vincića, a koja se tiče zajedničkog biznisa - proizvodnje vina.

Lepa Brena postala "padobranac", dobila i sertifikat

Folk zvijezda Lepa Brena (61) boravi na Floridi odakle svakodnevno kači fotografije na kojima se vidi kako uživa sa porodicom.

Kako je Lepa Brena proslavila rođendan

Pjevačica je sa svojim bliskim prijateljima otputovala u Ameriku, a 61. rođendan dočekala je na farmi aligatora u Floridi.

Švajcarski milioner naziva hotel po Lepoj Breni?

Pjevačica Lepa Brena godinama je velika inspiracija milioneru porijeklom iz Srbije, koji posljednjih 80 godina živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da hotelski kompleks nazove po njoj, prenosi "Kurir".

Najčitanije