Lepa Brena

Lepa Brena gradi kompleks vrijedan dva miliona evra

"Kurir" prenosi da Lepa Brena planira da izgradi kompleks vrijedan dva miliona evra u Novom Sadu.

Ovako izgleda sestra Lepe Brene

Pjevačica Lepa Brena jedna je od najvećih zvijezda na našim prostorima, međutim, njena porodica iz Brčkog se ne eksponira u javnosti!

Prava istina o vezi Saše Popovića i Lepe Brene

Poznati harmonikaš otkrio je pravu istinu o bliskosti Lepe Brene i Saše Popovića.

Brena i Boba nakon prodaje "Granda" odlaze iz zemlje

Nakon što su nedavno prodali "Grand produkciju", Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su da okrenu novi list u životu i svoje buduće dane provode mnogo mirnije. Bivši čelnici najpoznatije muzičke imperije donijeli su odluku da se odsele u Majami.

Predstava o Lepoj Breni kao fenomenu Jugoslavije

Predstava "Lepa Brena project" autora i reditelja Vladimira Aleksića i Olge Dimitrijević biće premijerno izvedena 18. decembra u Bitef teatru.

Saša Popović i Lepa Brena prodali "Grand" i inkasirali milione?

Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija", koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto.

Brena odgovorila Lukasu: Zanimaju me samo konstruktivne kritike

​Gotovo deset dana nakon što je Aca Lukas iznio brutalne uvrede na njen račun, oglasila se Lepa Brena.

Lepa Brena i Saša Popović za pet godina zaradili 21.500.000 evra

Saši Popoviću i Lepoj Breni, kao manjinskim vlasnicima kompanije, čuvenom estradnom dvojcu, i dalje na godišnjem nivou pripada pozamašna svota novca. Samo u prošloj godini dobili su približno po 950.000 evra.

Aca Lukas izvrijeđao Lepu Brenu pa objasnio i zašto

​Aca Lukas je nastupao na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao pred nekoliko desetina ljudi pa pjevao koliko god da su oni htjeli, i probio termin!

Lepa Brena izvadila silikone

Pjevačica Lepa Brena nedavno je rješila veliku muku koju joj je predstavljao dotrajali silikon u usnama, koje je sada zamijenila razgradivim hijaluronom, pišu srpski mediji.

Najčitanije