Lepa Brena

Saša Popović i Lepa Brena prodali "Grand" i inkasirali milione?

Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija", koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto.

Brena odgovorila Lukasu: Zanimaju me samo konstruktivne kritike

​Gotovo deset dana nakon što je Aca Lukas iznio brutalne uvrede na njen račun, oglasila se Lepa Brena.

Lepa Brena i Saša Popović za pet godina zaradili 21.500.000 evra

Saši Popoviću i Lepoj Breni, kao manjinskim vlasnicima kompanije, čuvenom estradnom dvojcu, i dalje na godišnjem nivou pripada pozamašna svota novca. Samo u prošloj godini dobili su približno po 950.000 evra.

Aca Lukas izvrijeđao Lepu Brenu pa objasnio i zašto

​Aca Lukas je nastupao na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao pred nekoliko desetina ljudi pa pjevao koliko god da su oni htjeli, i probio termin!

Lepa Brena izvadila silikone

Pjevačica Lepa Brena nedavno je rješila veliku muku koju joj je predstavljao dotrajali silikon u usnama, koje je sada zamijenila razgradivim hijaluronom, pišu srpski mediji.

Lepa Brena na banjalučkom Trgu Krajine 6. jula

Finale "10 ’ladnih Nektara" i veliko izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, održaće se 6. jula na Trgu Krajine, a za sve vjerne pivopije poseban poklon – koncert Lepe Brene.

Lepa Brena mora na operaciju?

Lepa Brena navodno mora “pod nož” jer joj se iskomplikovala stara povreda, odnosno, sve više joj propada hrskavica u koljenu koje je polomila 1992. godine.

Lepa Brena zabranila da je zovu baba

Prilikom davanja posljednjeg intervjua, Lepa Brena je, na samom početku, otkrila da će ga prekinuti ukoliko je novinar bude oslovljavao kao “babu”.

Lepa Brena za "Nezavisne": Želim vam brdo zlata i dijamante oko vrata

Čitaocima "Nezavisnih novina" u 2019. poželela bih "brdo para, brdo zlata, dijamante oko vrata". Voli vas vaša Brena, poručuje u ekskluzivnom, novogodišnjem intervjuu za naš list Lepa Brena, najveća balkanska zvijezda.

Lepa Brena na Jahorini održala koncert za pamćenje

​Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić kaže da je ovom centru bila izuzetna čast da ugosti Lepu Brenu na olimpijskoj ljepotici Jahorini, gdje je održala prednovogodišnji koncert .

Najčitanije