Leskovac

Pirot ostao bez struje,u okolini Leskovca poplavljene kuće

LESKOVAC, PIROT - Usljed nevremena koje je sinoć pogodilo jug zemlje, Pirot je na par sati ostao bez struje, dok je u okolini Leskovca poplavljeno nekoliko kuća.

Najstariji strip festival počinje danas u Leskovcu, plaketa i Ikoniću

Najstariji strip festival Balkanska smotra mladih strip autora, koji se održava 22. put, počinje danas u Leskovcu, uz propisane mjere bezbjednosti.

U Leskovcu gore nego prije četiri mjeseca, 117 u bolnici

LESKOVAC - Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević rekao je da je epidemiološka situacija u tom gradu gora nego prije četiri mjeseca i navodi da je 117 pacijenata zaraženih virusom korona u bolnici, od kojih je 20 stiglo juče.

Situacija u Vranju i Leskovcu nesigurna, ali pod kontrolom

VRANJE - Situacija u Vranju i Leskovcu nesigurna je, ali pod kontrolom, izjavio je profesor Branislav Tiodorović poslije današnje sjednice gradskog kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, kojom je predsjedavao ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Cijelo selo kod Leskovca zaraženo koronom

LESKOVAC - U vlasotinačkom kraju, u selu Jakovljevo vlada prava lokalna epidemija, izjavio je danas direktor bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević, dodajući da je skoro cijelo selo zaraženo.

Kombi pregazio stariji bračni par u Leskovcu

LESKOVAC - Stariji bračni par pregažen je nešto oko 13 sati na Bulevaru Nikole Pašića u Leskovcu dok su prelazili ulicu.

Mladić pronađen mrtav u toaletu kafića

LESKOVAC - Leskovčanin star 29 godina pronađen je mrtav danas pijre podne u toaletu jednog od kafića u centru Leskovca, protvrđeno je u Policijskoj upravi Leskovac.

Mladić izašao ispred kafića, progutao kesicu i umro

LESKOVAC - Mladić M. Z. (24) iz okoline Leskovca preminuo je u Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a o uzrocima iznenadne smrti se samo nagađa.

Policiji prijetio sjekirom

LESKOVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M.T. (31) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbjednosti ili održavanja javnog reda i mira.

Kod Leskovca se prevrnuo kombi s migrantima

LESKOVAC - U Grdeličkoj klisuri u blizini Predejana, opština Leskovac, prevrnuo se kombi koji je prevozio migrante.

Najčitanije