Lesnina

Kružna raskrsnica kod "Lesnine" puštena u promet

BANJALUKA - Nova kružna raskrsnica kod "Lesnine" u Banjaluci, vrijednosti 1,3 miliona KM, danas je puštena u saobraćaj, a novi kružni tok na ovako frekventnoj dionici će znatno umanjiti gužve i ubrzati protok saobraćaja.

U utorak otvaranje kružne raskrsnice kod "Lesnine"

Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i banjalučki gradonačelnik Igor Radojičić sutra će pustiti u saobraćaj novoizgrađenu kružnu raskrsnicu kod "Lesnine" u Banjaluci u koju je uloženo 1,3 miliona KM.

Kružni tok kod "Lesnine" biće gotov u septembru

Izgradnja kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 u Ulici knjaza Miloša s ulicama Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljića kod "Lesnine" odvija se predviđenom dinamikom i već su postavljeni ivičnjaci izlivnih i ulivnih kolovoznih traka, rekli su u "Putevima RS", koji finansiraju ovaj projekat.

Gradnja kružnog toka kod "Lesnine" od marta?

BANJALUKA - Sredinom marta i početkom građevinske sezone trebalo bi da počne izgradnja kružne raskrsnice kod "Lesnine", rekli su za "Nezavisne" u "Putevima RS".

Niče hotel na parkingu preko puta banjalučke Lesnine?

BANJALUKA - Na manjem parkingu preko puta "Lesnine" u budućnosti će najvjerovatnije biti moguća gradnja većeg poslovnog objekta koji bi čak mogao da ima funkciju hotela.

Najčitanije